Blogg

Her kan du lese mer om:

 • Det populære kosttilskuddet VitaePro inneholder nå også olivenekstrakt.
 • Kosthold og ingredienser som er bra for kroppen
 • Helse og trening som er bra for kroppen
 • Våre kunder og deres erfaring med å ta VitaePro som tilskudd til sin kost
 • Sunne, gode og inspirerende oppskrifter til alle anledninger
 1. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd

  VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata for leddene. Denne ingrediensen har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i hundrevis av år. Les mer om hvorfor dette planteekstraktet er så populært.

  Les mer
 2. 88 % merker effekt på muskler og ledd

  VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et aktivt liv i bevegelse. Hele 88 % av VitaePro-brukere opplever positiv effekt på muskler og ledd, mens 85 % har blitt mer aktive etter de startet med VitaePro.* Les mer om hvorfor dette er et så populært kosttilskudd.

  Les mer
 3. VitaePro – for et liv i bevegelse

  Er du klar for en aktiv sommer? Nå er tiden inne for et liv i bevegelse, sammen med venner og familie.

  Les mer
 4. 7 gode grunner til å prøve VitaePro

  VitaePro tok markedet med storm da kosttilskuddet ble lansert i Norge for nesten 20 år siden, og har lenge vært et av Nordens mest brukte kosttilskudd. VitaePro er utviklet for et liv i bevegelse, og inneholder vitaminer, planteekstrakter, antioksidanter og omega 3.

  Les mer
 5. Investerer du i helsen din?

  Det er viktig å spare til pensjon, men investering i egen helse er minst like viktig. Når kroppen spiller på lag kan du ha gleden av et liv i bevegelse når du endelig får ekstra med tid. Det er lurt å tenke langsiktig med tanke på aldring av kroppen vår, selv om pensjonstilværelsen kan virke langt unna.

  Les mer
 6. Slik kan VitaePro hjelpe kroppen din - en investering i helsen!

  VitaePro hjelper tusenvis av mennesker til å leve et mer aktivt liv, og hele 88 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*. Her kan du lese mer om hvordan VitaePro er satt sammen av en rekke planteekstrakter, vitaminer, antioksidanter og omega 3-fettsyrer som fremmer din helse.

  Les mer
 7. Hilde GP tar VitaePro hver dag!

  Som tidligere langrennsløper vet Hilde Gjermundshaug Pedersen mye om trening og kosthold. Hun har valgt VitaePro som sitt faste kosttilskudd.

  Les mer
 8. Kroppens eget forsvarssystem: Hva er antioksidanter, og hvorfor trenger vi dem?

  Mange av oss har hørt om antioksidanter og deres helseeffekter. Men hva er egentlig antioksidanter, og hvorfor trenger vi dem i kostholdet vårt?

  Les mer
 9. Norskutviklet kosttilskudd

  VitaePro er et norskutviklet kosttilskudd som inneholder trygge og rene ingredienser som er grundig testet. Det et av Nordens mest brukte kosttilskudd med over hundretusener brukere.

  Les mer
 10. "Det er viktig at kroppen henger med" - Åge Hareide

  Åge Hareide er tidligere aktiv fotballspiller, og arbeider fortsatt på høyeste nivå i fotballens verden. - I min alder er man fornøyd dersom muskler og ledd samarbeider uten for mye motstand. Jeg ønsker å hele tiden jobbe mot nye mål, derfor tar jeg VitaePro.

  Les mer
 11. 3 grep for å fremme hjertehelsen din!

  Hjertet er kjernen i sirkulasjonssystemet og kroppen vår, og det er viktig å ta vare på hjertet hele livet - selv om man ikke opplever noen problemer. Med små valg i hverdagen kan du påvirke helsen til hjertet ditt.

  Les mer
 12. Kosttilskudd og trening

  Det skjer mye i kroppen når du trener. Les mer om hvorfor kosttilskudd kan være bra i kombinasjon med trening.

  Les mer
 13. Dette kan du gjøre for å ta vare på dine muskler og ledd

  Det er viktig å ta vare på dine muskler og ledd, ettersom de er viktige for både bevegelsesgleden og livskvaliteten vår. For å kunne opprettholde et aktivt liv i bevegelse, gjennom hele livet, hjelper det med en kropp som spiller på lag. Her er våre tips til deg som vil ha velfungerende muskler og ledd.

  Les mer
 14. Ønsker du et aktivt liv i bevegelse?

  VitaePro har i mange år bidratt til å ta vare på muskler og ledd for våre kunder. Finn ut mer om hvordan du kan passe på kroppen din, slik at du kan leve et aktivt liv i bevegelse.

  Les mer
 15. Hvorfor trenger vi antioksidanter?

  Visste du at det foregår en slags maktkamp inni deg? Hver av kroppens celler angripes 10 000 ganger - hver dag! Og angriperne, de heter frie radikaler. Antioksidanter beskytter cellene mot disse angrepene.

  Les mer
 16. Slik tar du vare på musklene dine

  Du bruker muskler når du står, går, sitter eller danser - ja faktisk, i alt du gjør. Visste du at riktig næring også kan påvirke musklene på en positiv måte?

  Les mer