;

Blogg

Her kan du lese mer om:

 • Kosthold og ingredienser for et liv i bevegelse
 • Helse og trening som er bra for kroppen
 • Våre kunder og deres erfaringer med VitaePro
 • Sunne, gode og inspirerende oppskrifter til alle anledninger
 1. Løsningen for muskler og ledd er nå enda bedre

  I over 20 år har VitaePro bidratt til å forbedre hverdagen for mange tusen nordmenn. Produktutvikling står alltid i fokus hos VitaeLab, og det er en glede å fortelle at VitaePro har nå blitt forbedret med en ny sammensetning som har enda større fokus på dine muskler.

  Les mer
 2. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd

  VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata for leddene. Denne ingrediensen har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år. Les mer om hvorfor dette planteekstraktet er så populært.

  Les mer
 3. 92 % merker effekt på muskler og ledd

  VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et aktivt liv i bevegelse. Hele 92 % av VitaePro-brukere opplever positiv effekt på muskler og ledd, mens 89 % har blitt mer aktive etter de startet med VitaePro.* Les mer om hvorfor dette er et så populært kosttilskudd.

  Les mer
 4. VitaePro + Anna og Emil Jönsson Haag

  Vi tror at det å kunne bevege seg gir økt livskvalitet. VitaePro starter nå et samarbeid med Anna og Emil Jönsson Haag, og sammen håper vi at vi kan inspirere flere til å leve et aktivt liv.

  Les mer
 5. Slik kan VitaePro hjelpe kroppen din - en investering i helsen!

  VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et aktivt liv i bevegelse. Hele 92 % av VitaePro-brukere opplever positiv effekt på muskler og ledd, mens 89 % har blitt mer aktive etter de startet med VitaePro.*

  Les mer
 6. Når kan jeg forvente å merke effekt av VitaePro?

  Enten du gjør livsstilsendringer som å starte med fysisk aktivitet, endre kostholdsvaner, eller starte med et kosttilskudd, er det viktig å huske på at endringer oftest ikke skjer over natten.

  Les mer
 7. Kroppens eget forsvarssystem: Hva er antioksidanter, og hvorfor trenger vi dem?

  Mange av oss har hørt om antioksidanter og deres helseeffekter. Men hva er egentlig antioksidanter, og hvorfor trenger vi dem i kostholdet vårt?

  Les mer
 8. Norskutviklet kosttilskudd

  VitaePro er et norskutviklet kosttilskudd som inneholder trygge og rene ingredienser som er grundig testet. Det er et av Nordens mest brukte kosttilskudd med flere hundretusener brukere.

  Les mer
 9. Oppdag hemmeligheten til komfortable ledd: Boswellia serrata

  Dette naturlige planteekstraktet Boswellia serrata har blitt brukt i tusenvis av år for sin virkning på leddene. Her kan du lese mer om hvorfor dette ekstraktet er så populært.

  Les mer
 10. Dette skjer i kroppen din når du tar VitaePro

  For å kunne leve et aktivt liv er det viktig at kroppen har styrken den trenger. Noen ganger kan faktisk kosttilskudd være det lille ekstra du trenger for å føle deg bra. Her kan du lese om ingrediensene i VitaePro og hvordan de påvirker ulike funksjoner i kroppen.

  Les mer
 11. 7 gode grunner til å prøve VitaePro

  VitaePro tok markedet med storm da kosttilskuddet ble lansert i Norge for over 20 år siden, og har lenge vært et av Nordens mest brukte kosttilskudd. VitaePro er utviklet for et liv i bevegelse, og inneholder vitaminer, planteekstrakter, antioksidanter og omega 3.

  Les mer
 12. Ta vare på hjertet ditt

  Hjertet er kjernen i sirkulasjonssystemet og kroppen vår, og det er viktig å ta vare på hjertet hele livet - selv om man ikke opplever noen problemer. Med små valg i hverdagen kan du påvirke helsen til hjertet ditt.

  Les mer
 13. Slik tar du vare på immunsystemet

  Gjennom ulike livsstilsvalg kan du ha en betydelig innflytelse på ditt immunsystem. Med ingredienser med dokumentert effekt, er VitaePro er et godt valg for deg som ønsker å gi enda bedre støtte til ditt immunsystem.

  Les mer
 14. Det er ingenting som er bedre enn å kjenne at kroppen fungerer

  Som tidligere sauebonde, har Øystein Hovstein, en glad og aktiv mann fra Leksvik, gått mange og lange turer i skog og fjell. Idrett og fysisk aktivitet har alltid vært en stor del av Øysteins hverdag, og det har aldri vært et alternativ å bremse ned på tempoet, selv om han med årene begynte å kjenne det litt i knærne.

  Les mer
 15. Slik påvirker ingrediensene i VitaePro kroppen din

  At kroppen forandrer seg over tid, er en del av dens naturlige utvikling. Flere av oss opplever utfordringer i muskler og ledd i løpet av livet, og derfor er det så viktig å ta godt vare på kroppen slik at den spiller på lag. Les videre om hvordan du kan ta gode valg for dine muskler og ledd.

  Les mer
 16. Collagen Duo - kosttilskudd med kollagen!

  Kosttilskudd med udenaturert kollagen av type II, vitamin C og selen.

  Les mer