Article_top_banner_MariHaimi_InPool-min.jpg

Ta vare på energinivået ditt

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker til å leve et mer aktivt liv, og hele 88 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*. VitaePro inneholder blant annet vitamin B12 og vitamin C som støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse.

Støtt energinivået ditt med B12

Vitamin B12 inngår som en viktig ingrediens i mange av kroppens interne reaksjoner. Vitaminet støtter blant annet energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse.

Vitaminet har flere helseeffekter og bidrar til:

• å redusere tretthet og utmattelse
• nervesystemets normale funksjon
• immunsystemets normale funksjon

Ved å supplere med VitaePro får du i deg 2,5 µg av vitamin B12, slik at du er sikret det daglige inntaket av dette viktige vitaminet.

Vitamin C reduserer tretthet og utmattelse

Vitaminet bidra også til å redusere tretthet og utmattelse. Tretthet og utmattelse kan være forårsaket av mange ting, blant annet stress, vitaminmangel og mangel på søvn. Det er viktig å få i seg de riktige næringsstoffene for å forebygge tretthet, men å ha perfekte matvaner hver dag, hele året, kan være krevende.

Effektive ingredienser for et liv i bevegelse

VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for mange av kroppens funksjoner. I tillegg til antioksidantene selen, vitamin C og E, inneholder VitaePro også planteekstraktene astaxanthin, zeaxanthin, lutein og Boswellia serrata, samt vitamin B12, vitamin D og omega 3-fettsyrer. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt.

9 av 10 anbefaler VitaePro

Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd for muskler og ledd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år* er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre.

Invester i helsen din - prøv VitaePro for kun 99 kr i dag!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

ENERGINIVÅ OG IMMUNSYSTEM

Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse, mens mineralet selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE

De essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Benytt deg av supertilbudet i dag

  • VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser med dokumentert effekt på muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.

  • VitaePro feirer hele 20 år på markedet og vi feirer med supertilbud til alle nye kunder. Nå kan du prøve VitaePro til kun 99 kr (ordinær pris 328 kr). 

  • Enkelt med helse på abonement: Det er ingen bindingstid og du mottar forsendelsen direkte i din postkasse.