Ånund står i skogen etter han har vært ute og løpt

Med lidenskap for triatlon

Det blir neppe en passende beskrivelse av Ånund Olsen å kalle ham for en aktiv mosjonist. Mens de fleste 50-åringer er fornøyde med et par løpeturer i uka, driver Ånund med triatlon på fritiden. 52-åringen fra Skien har 5-6 treninger i uken som forbereder kroppen på utfordrende øvelser i svømming, sykling og løping.

Den ultimate prøven

Normaldistansen i triatlon som også finnes på OL-programmer er 1500 meter svømming etterfulgt av 40 km sykkel og 10 km løp. I fjor sommer valgte Ånund en ekstrem variant av triatlon-konkurransen Alpsman Xtrem i Frankrike, som er ikke bare lengre enn de olympiske distansene, men også mye brattere. Med sine 5500 høydemeter er Alpsman en av de tøffeste konkurransene man kan delta i. Å gjennomføre konkurransen er et høyt mål i seg selv og der de fleste må strekke seg langt. Ånund har ikke bare fullført løpet, han kom på 3. plass i sin aldersklasse.

For meg betyr VitaePro bedre helse, det funker bra for gærne typer som meg!

Ånund Olsen

Hva er hemmeligheten bak?

Det å få høye plasseringer på resultatlisten krever både viljestyrke og målrettet innsats. Ånund trener 5-6 ganger i uken og passer på kostholdet for å prestere best mulig. Med VitaePro er han sikker på at kroppen fungerer både i hverdager og under harde treningsøkter. Ånund tar ViteaPro først og fremst for muskler og ledd; han liker også godt at VitaePro inneholder noen av naturens sterkeste antioksidanter.

– Fordi trening og konkurranser er en livsstil for meg, er det viktig å ha en kropp som fungerer optimalt. Etter en trøblete periode med plager i muskler og ledd, bestemte jeg meg for å prøve VitaePro. Det funka da og funker enda bedre i dag 9 år etter!

Fem kjappe med Ånund

 • Hvilken prestasjon er du mest stolt av?

  Extrem Triatlon i Frankrike som heter Alpsman, hvor jeg fikk tredjeplass i min aldersklasse. Dette er en av de tøffeste triatlon-konkurransene i Europa som består av 3,8 km svømming, 18 mil sykling og avsluttes med full maraton løping. Distansen har 5500 høydemeter stigning

 • Hvor ofte trener du?

  Hver dag, bortsett fra julaften og nyttårsaften, da er det lov å ta fri.

 • Hva liker du best å trene?

  Jeg sykler kanskje best, men løper mest. Jeg er veldig glad i høyintensiv trening. Selv om jeg begynner å bli litt eldre, kan jeg ikke akseptere at kroppen blir gammel og treig. Jeg kjører mye intervalltrening og lange løp.

 • Er det blitt endringer i dine treningsrutiner i disse tider?

  Jeg trente mer på senter før, nå er det blitt litt mer trening ute. Jeg trener kanskje litt mindre nå fordi det er mindre konkurranser. Neste konkurranse jeg trener for er et NM i terrengløp. Det er det som er målet nå.

 • Gleder du deg til det?

  Gleder meg ikke, fordi det er bare vondt, vondt, vondt, - smiler Ånund. Men jeg skal løpe gjennom og se hvor bra det blir.

 • Hva er dine matvaner?

  Jeg spiser VitaePro hver dag, men selvfølgelig er det viktig å spise riktig. Jeg er flink med frokost, lunsj og middag. Det er viktig å få i seg nok energi til all trening og nok proteiner til restitusjon. Jeg tar VitaePro hver dag, da er jeg sikker på at kroppen får viktige ingredienser den trenger for et aktivt liv.

Tar VitaePro for muskler og ledd

Ånund tar VitaePro først og fremst for musklene og leddene. Han liker også godt at VitaePro inneholder antioksidanter.

– Jeg tar VitaePro som et supplement til frokosten hver morgen og har gjort det i mange år. Når det funker så bra, så husker jeg å ta det!

Prøv VitaePro i dag du også – med ingredienser for muskler og ledd!

 

VitaePro inneholder ingredienser med gunstig virkning:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.