vitaepro_Peder_Lundsgaard_med-hakke_1322x562-min.jpg

7 gode grunner til å prøve VitaePro

VitaePro tok markedet med storm da kosttilskuddet ble lansert i Norge for 20 år siden, og har lenge vært et av Nordens mest brukte kosttilskudd. VitaePro er utviklet for et liv i bevegelse, og inneholder vitaminer, planteekstrakter, antioksidanter og omega 3.

1. Ny formulering for ledd

VitaePro har hjulpet mange mennesker til en bedre hverdag i over 20 år. Effektive ingredienser av høyeste kvalitet har alltid vært i fokus og nå med den nye formuleringen, har VitaePro blitt enda mer skreddersydd for ledd.

Nå inneholder VitaePro enda mer Boswellia serrata som holder leddene komfortable og en helt ny ingrediens som er godt for bindevevet, nemlig mangan. 

2. Med vitamin D for musklene

VitaePro inneholder også vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Det er viktig å ta vare på både muskler og ledd, ettersom de bidrar til at man kan holde seg i bevegelse.

3. Hele 88 % merker effekt på muskler og ledd

Muskler og ledd topper listen over hva som kan skape utfordringer i hverdagen. VitaePro sin unike sammensetting har hjulpet flere hundretusener, hvor hele 88% av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd*.

4. VitaePro inneholder ingredienser for flere viktige funksjoner i kroppen:

 • Ledd: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.
 • Bindevev: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.
 • Muskler: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
 • Immunsystem: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.
 • Hjerte: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).
 • Energinivå: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

5. Et av Nordens mest populære kosttilskudd

Siden 2002 har VitaePro hjulpet flere hundretusener med å leve et aktivt liv i bevegelse, hvor hele 85 % av kundene våre opplever at de har blitt mer aktive etter at de startet med VitaePro*.

Gjennom årene har VitaePro kontinuerlig blitt forbedret til å bli et allsidig kosttilskudd av høyeste kvalitet. VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd og det soleklare valget for dine muskler og ledd.

6. Norskutviklet kosttilskudd med ingredienser av høy kvalitet

VitaePro er utviklet av norske ernæringseksperter. Kosttilskuddet inneholder trygge og rene ingredienser som er grundig testet. Vi legger stor vekt på ingrediensenes opprinnelse og bruker kun kvalitetsingredienser fra anerkjente leverandører. Det er derfor vi blant annet har valgt en ”Friend of the Sea”-sertifisert leverandør av omega 3. Dette garanterer oss sikre og bærekraftige fiskemetoder som beskytter økosystemet. 

7. Introduksjonstilbud: prøv første pakke til halv pris

Du kan prøve den første pakken med VitaePro til halv pris: kun 174 kr for første pakke (ordinærpris 349 kr). Bestill enkelt på nett og få din forsendelse direkte hjem i posten. Du betaler først når du har mottatt forsendelsen og det er ingen bindings- eller oppsigelses tid på abonnementet. Bestiller du nå får du også vårt populære kosttilskudd Collagen Duo som gave

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro – prøv til halv pris i dag!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt fra 1 til 6. Positiv effekt = 3-6.

Prøv nye VitaePro i dag

Nå kan du prøve den NYE VitaePro til -50% første pakke.

 • Nå med ny formulering for ledd
 • Ingredienser med dokumentert effekt
 • Kun 174 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 349 kr + porto)
 • Nå får du også vårt Collagen Duo i gave 
 • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
NYHET! LEDD OG BINDEVEV

Nå med enda mer Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd. Den nye ingrediensen mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.