vitaepro_Peder_Lundsgaard_med-hakke_1322x562-min.jpg

7 gode grunner til å prøve VitaePro

VitaePro tok markedet med storm da kosttilskuddet ble lansert i Norge for over 20 år siden, og har lenge vært et av Nordens mest brukte kosttilskudd. VitaePro er utviklet for et liv i bevegelse, og inneholder vitaminer, planteekstrakter, antioksidanter og omega 3.

VitaePro har hjulpet mange mennesker til en bedre hverdag i over 20 år. Effektive ingredienser av høyeste kvalitet har alltid vært i fokus for å støtte flere viktige funksjoner i kroppen.

1. Med planteekstrakt for ledd

VitaePro inneholder Boswellia serrata som holder leddene komfortable. Planteekstraktet har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år.

2. Nyhet! Nå med forbedret formulering for muskler

VitaePro inneholder også vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. I den nye sammensetningen har vi økt mengden vitamin D til 20 μg. Dette valget er forankret i vitenskapelig forskning og vitamin D sin vel etablerte rolle i å støtte muskelhelsen.

Det er viktig å ta vare på både muskler og ledd, ettersom de bidrar til at man kan holde seg i bevegelse.

3. Hele 92 % merker effekt på muskler og ledd

Muskler og ledd topper listen over hva som kan skape utfordringer i hverdagen. VitaePro sin unike sammensetting har hjulpet flere hundretusener, hvor hele 92 % av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd.*

4. VitaePro inneholder ingredienser for flere viktige funksjoner i kroppen:

  • Muskler og ledd: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.
  • Immunsystem: Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.
  • Hjerte: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon.** 
  • Energinivå: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

5. Et av Nordens mest populære kosttilskudd

Siden 2002 har VitaePro hjulpet flere hundretusener med å leve et aktivt liv i bevegelse, hvor hele 89 % av kundene våre opplever at de har blitt mer aktive etter at de startet med VitaePro.*

Gjennom årene har VitaePro kontinuerlig blitt forbedret til å bli et allsidig kosttilskudd av høyeste kvalitet. VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd og det soleklare valget for dine muskler og ledd.

6. Norskutviklet tilskudd med ingredienser av høy kvalitet

VitaePro er utviklet av norske ernæringseksperter. Kosttilskuddet inneholder trygge og rene ingredienser som er grundig testet. Vi legger stor vekt på ingrediensenes opprinnelse og bruker kun kvalitetsingredienser fra anerkjente leverandører. Det er derfor vi blant annet har valgt en ”Friend of the Sea”-sertifisert leverandør av omega 3. Dette garanterer oss sikre og bærekraftige fiskemetoder som beskytter økosystemet. 

7. Hele 96 % er meget fornøyde med vår kundeservice

Det skal være enkelt med kosttilskudd på abonnement - ved bestilling vil du få pakken levert rett hjem hver sjette uke. Du betaler først etter at du har mottatt din bestilling og du er ikke bundet til noe. Vår dedikerte kundeservice hjelper gjerne med å pause din levering eller tilpasse hvor ofte du får en ny pakke. I vår undersøkelse fra 2023 (2467 svar) så var det hele 96 % som svarte at de var meget fornøyde med vår kundeservice (Meget fornøyd = 5, skala 1-5).

Prøv første pakke til halv pris

Du kan prøve den første pakken med VitaePro til halv pris: Kun 189 kr (tot. 238 kr inkl. 49 kr i porto). Følgende leveringer koster 427 kr inkl. porto. Nå mottar du også vårt populære kollagentilskudd, Collagen Duo, som gave i din første forsendelse.

Bestill enkelt på nett og få din forsendelse direkte hjem i posten. Du betaler først når du har mottatt forsendelsen og det er ingen bindings- eller oppsigelses tid på abonnementet. 

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro – prøv til halv pris i dag!

* Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.
** Gunstig virkning på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Prøv NYE VitaePro i dag

Kjøp VitaePro-abonnement til 50 % første pakke. Nå får du også med Collagen Duo som veklomstgave i din første forsendelse.

  • Kun 189 kr + 49 kr i porto (tot. 238 kr). 
  • Leveres i postkassen hver 6. uke (44 kapsler)
  • Følgende leveringer koster 427 kr inkl. porto
  • Ingen bindings- eller oppsigelsestid
  • 14 dagers returrett iht. angrerettloven

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.