vitaepro_Peder_Lundsgaard_med-hakke_1322x562-min.jpg

7 gode grunner til å prøve VitaePro

VitaePro tok markedet med storm da kosttilskuddet ble lansert i Norge for 20 år siden, og har lenge vært et av Nordens mest brukte kosttilskudd. VitaePro er utviklet for et liv i bevegelse, og inneholder vitaminer, planteekstrakter, antioksidanter og omega 3.

1. VitaePro har en unik formula for et liv i bevegelse

VitaePro er unikt utviklet for et liv i bevegelse med ingredienser som støtter viktige funksjoner i kroppen, som muskler, ledd, immunsystem og hjerte. Disse funksjonene er viktig for at kroppen skal spille på lag, slik at du har mulighet til å leve et liv i bevegelse, enten det er en skogstur, lek med barna eller en båttur på en varm sommerdag.

2. Ingredienser for ledd og muskler

En av ingrediensene i VitaePro er det naturlige planteekstraktet Boswellia serrata. Denne ingrediensen har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år, og bidrar til å holde leddene komfortable. VitaePro inneholder også vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Det er viktig å ta vare på både muskler og ledd, ettersom de bidrar til at man kan holde seg i bevegelse. Hele 88 % av våre kunder opplever en positiv effekt på muskler og ledd etter at de startet med VitaePro*.

3. VitaePro inneholder ingredienser for flere viktige funksjoner i kroppen:

  • Ledd: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.
  • Muskler: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
  • Immunsystem: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.
  • Hjerte: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).
  • Energinivå: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

4. Ta vare på immunsystemet

Å ta vare på immunsystemet er viktig hele året. Dette er spesielt viktig for eldre og aktive idrettsutøvere fordi deres immunsystem utsettes for større påkjenninger. VitaePro inneholder mineralet selen samt vitaminene B12, C og D, som alle bidrar til immunsystemets normale funksjon.

5. Et av Nordens mest populære kosttilskudd

Siden 2002 har VitaePro hjulpet flere hundretusener med å leve et mer aktivt liv i bevegelse. Gjennom årene har VitaePro kontinuerlig blitt forbedret til å bli et allsidig kosttilskudd av høyeste kvalitet. VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd og det soleklare valget for dine muskler og ledd.

6. Norskutviklet kosttilskudd med ingredienser av høy kvalitet

VitaePro er utviklet av norske ernæringseksperter. Kosttilskuddet inneholder trygge og rene ingredienser som er grundig testet. Vi legger stor vekt på ingrediensenes opprinnelse og bruker kun kvalitetsingredienser fra anerkjente leverandører. Det er derfor vi blant annet har valgt en ”Friend of the Sea”-sertifisert leverandør av omega 3. Dette garanterer oss sikre og bærekraftige fiskemetoder som beskytter økosystemet. 

7. Spesialtilbud: prøv VitaePro til halv pris og få kollagentilskudd i gave

Nå har vi spesialtilbud på VitaePro: du får prøve første pakke til –50%, med vårt populære kollagentilskudd i gave. Bestill enkelt på nett og få din forsendelse direkte hjem i posten. Du betaler først når du har mottatt forsendelsen og det er ingen bindings- eller oppsigelses tid på abonnementet.

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro – prøv til halv pris i dag!

* Kundeundersøkelse gjennomført i 2021 blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på en skala fra 1 til 6. Som positiv effekt menes en effekt fra 3 til 6.

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt

Muskler

Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.