vitaepro_oystein_1322x562-min.jpg

Det er ingenting som er bedre enn å kjenne at kroppen fungerer

Som tidligere sauebonde, har Øystein Hovstein, en glad og aktiv mann fra Leksvik, gått mange og lange turer i skog og fjell. Idrett og fysisk aktivitet har alltid vært en stor del av Øysteins hverdag, og det har aldri vært et alternativ å bremse ned på tempoet, selv om han med årene begynte å kjenne det litt i knærne.

Iført turklær, sitter Øystein i stuen sin i vakre Tvartferdalbygda i Leksvik. Øystein er glad i å gå tur i skog og fjell, og det er ikke mange timene siden han kom hjem fra jakttur i Hasselvika sammen med gode kamerater og hunden sin, Kaos.

Han beskriver en fantastisk dag på tur, med lett vind fra sørøst og en deilig varme fra den lave vintersolen.

- Min jakthund, Kaos, løper fritt, strutter av glede og søker villig rundt i nærområdet etter rådyr. Jeg stopper opp og tenker at dette blir en perfekt dag. Det er i slike stunder man reflekterer over at kroppen funker fint og at livet er herlig.

Friheten av å være i bevegelse

Idrett og fysisk aktivitet har preget Øystein hele livet, og han har vokst opp i et hjem der sunne idrettsverdier og holdninger har vært viktig. Daglig aktivitet er fortsatt like viktig for Øystein, og målet hans er å få inn litt trening hver dag.

- Mitt mantra er “en dag uten trening, er en dag uten mening”. Å være i bevegelse mener jeg er nøkkelen til å holde seg frisk og rask, så jeg tar godt vare på kroppen.

Ga VitaePro en sjanse

Øystein har alltid vært glad i å ta seg en løpetur, og han har tidligere konkurrert i stafettløp mellom Trondheim og Östersund. Etter flere år som aktiv løper, begynte han å kjenne det i høyre kne, og måtte legge løpeskoene på hylla. Øystein er veldig opptatt av egen helse, og det er viktig at kroppen fungerer akkurat slik han ønsker. Øystein hørte om VitaePro for første gang på TV, og bestemte seg for å gi det en sjanse.

- Når jeg startet med VitaePro, hadde jeg ingen forhåpninger og tenkte at det skulle bli interessant å se om det faktisk ga en positiv effekt. I dag angrer jeg ikke!

Etter å ha kombinert allsidig styrketrening med VitaePro i ett år, ønsket Øystein å begi seg ut på en rolig joggetur igjen. Han forklarer at han følte at knærne tålte den belastningen de fikk under turen. Selv om Øystein ikke konkurrerer i stafettløp lenger, er det viktig at kroppen spiller på lag når han er i bevegelse.

- Å kunne være i bevegelse gir meg en følelse av frihet og glede. En kombinasjon med VitaePro og allsidig styrketrening funker bra for meg. Det er ingenting som er bedre enn å kjenne at kroppen fungerer!

Tar VitaePro hver dag som et tilskudd til et sunt kosthold

For å kunne fortsette å leve en aktiv livsstil, er det viktig for Øystein å ta vare på kroppen og gi den næringen den trenger. I tillegg til daglig aktivitet, prioriterer Øystein å ha et sunt kosthold og få regelmessig søvn og hvile. 

- For å være sikker på at jeg får i meg de viktige næringsstoffene jeg trenger, tar jeg VitaePro hver dag.

Han er glad han begynte med VitaePro, og føler det er til god hjelp til å kunne gjøre de tingene han liker mest. Øystein har observert at flere er skeptiske til kosttilskudd generelt, og vi spør han hva han tenker rundt det.

- Det er vanskelig, for personers utfordringer kan jo være så forskjellige. Mitt tips er å gi det en sjanse og se om det funker for deg. VitaePro har hjulpet meg og jeg kan virkelig anbefale det!

5 grunner til å prøve VitaePro

  • Inneholder ingredienser med dokumentert effekt på muskler og ledd.
  • Hele 92 % merker effekt på muskler og ledd*.
  • Bestill enkelt på nett og få pakken rett hjem i din postkasse. Ingen bindingstid.
  • Hele 9 av 10 av kunder anbefaler VitaePro til andre*.
  • Også med ingredienser for immunsystem, hjerte og energinivå. 

Prøv nye VitaePro i dag til -50%. Nå inneholder også VitaePro sink som er bra for immunsystemet. 

Gjør som Øystein - prøv VitaePro for dine muskler og ledd i dag!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Prøv nye VitaePro i dag

Nå kan du prøve VitaePro til -50% på den første pakken.

  • Inneholder Boswellia serrata for komfortable ledd
  • Nå også med sink for immunsystemet
  • Ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner
  • Kun 179 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 358 kr + porto)
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Nyhet! Nå også med sink for immunsystemet. Vitamin B12, C og D, samt selen bidrar til immunsystemets normale funksjon.