Krukker med forskjellige kosttilskudd på en lys benk

Vitaminer og kosttilskudd

Vitaminer er livsnødvendig for kroppen vår. Dersom du ikke får i deg nok vitaminer gjennom et sunt og variert kosthold, kan det være gunstig å supplere med et kosttilskudd.

13 livsnødvendige vitaminer

Vitaminer er livsnødvendige, organiske stoffer som kroppen vår trenger. I dag er vi kjent med 13 livsnødvendige vitaminer; A, C, D, E og K, samt åtte forskjellige B vitaminer. Siden kroppen ikke kan bygge disse vitaminene selv er det nødvendig å få i seg vitaminene gjennom kosten. Ordet vitamin kommer i fra det latinske ordet «vita» som betyr liv.

Frukt og grønnsaker er vitaminrike matvarer. Fet fisk er en god kilde for vitamin D. Dersom man spiser et anbefalt kosthold får man i seg nok av de fleste vitaminene. Om man til tider ikke spiser riktig sammensatt mat eller har et lavt inntak av mat kan det være nødvendig å ta kosttilskudd som tillegg til maten.

VitaePro er et alsidig kosttilskudd

VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for mange av kroppens funksjoner. I tillegg til antioksidantene selen, vitamin C og E, astaxanthin, zeaxanthin og lutein, inneholder VitaePro også vitamin B12 og D, samt Boswellia serrata og omega 3-fettsyrer.

VitaePro er fornyet med Boswellia serrata

Nå inneholder VitaePro også Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Boswellia serrata har blitt brukt i hundrevis av år for å ta vare på leddene.

Enkelt og greit å bestille på nett - rett hjem til din postkasse
Du kan handle direkte fra våre nettsider, så får du tilsendt kosttilskudd rett hjem til din postkasse! Det er da ingen forsdyrende mellomled som ville øke dine kostnader. I tillegg er det heller ingen bindings- eller oppsigelsestid.

Suppler din kost med aktive ingredienser som er godt for kroppen – prøv VitaePro i dag!

 

 

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Kjøp VitaePro for kun 159,- rett hjem til din postkasse

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke og få en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

Det du trenger å vite om vitaminer og kosttilskudd