Krukker med forskjellige kosttilskudd på en lys benk

Vitaminer og kosttilskudd

Vitaminer er livsnødvendig for kroppen vår. Dersom du ikke får i deg nok vitaminer gjennom et sunt og variert kosthold, kan det være gunstig å supplere med et kosttilskudd.

13 nødvendige vitaminer

Vitaminer er nødvendige, organiske stoffer som kroppen vår trenger. I dag er vi kjent med 13 nødvendige vitaminer; A, C, D, E og K, samt åtte forskjellige B vitaminer. Siden kroppen ikke kan bygge disse vitaminene selv er det nødvendig å få i seg vitaminene gjennom kosten. Ordet vitamin kommer i fra det latinske ordet «vita» som betyr liv.

Frukt og grønnsaker er vitaminrike matvarer. Fet fisk er en god kilde for vitamin D. Dersom man spiser et anbefalt kosthold får man i seg nok av de fleste vitaminene. Om man til tider ikke spiser riktig sammensatt mat eller har et lavt inntak av mat, kan det være nødvendig å ta kosttilskudd som tillegg til maten.

VitaePro er et alsidig kosttilskudd

VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for mange av kroppens funksjoner. I tillegg til antioksidantene selen, vitamin C og E, inneholder VitaePro også planteekstraktene astaxanthin, zeaxanthin, lutein og Boswellia serrata, samt vitamin B12, vitamin D og omega 3-fettsyrer. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt.

Enkelt og greit å bestille på nett - rett hjem til din postkasse
Du kan handle direkte fra våre nettsider, så får du tilsendt kosttilskudd rett hjem til din postkasse! Det er da ingen forsdyrende mellomled som ville øke dine kostnader. I tillegg er det heller ingen bindings- eller oppsigelsestid.

Suppler din kost med aktive ingredienser som er godt for kroppen – prøv VitaePro i dag!

 

 

VitaePro inneholder ingredienser med gunstig virkning:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Kjøp VitaePro i dag!

Spar hele 50 % og betal kun 164 kr for første pakke. Du får også en pakke med Collagen Duo som gave i din andre leveranse.

Det er ingen binding- eller oppsigelsestid, pakkene sendes hjem til din postkasse og du betaler trygt med faktura i etterkant.

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.