VitaePro bruker Unni er på løpetur i skogen

Kosttilskudd og trening

Det skjer mye i kroppen når du trener. Les mer om hvorfor kosttilskudd kan være bra i kombinasjon med trening.

Ekstra belastning på leddene

Trening påfører ekstra belastning på leddene, noen ganger opp til fem eller seks ganger mer enn din kroppsvekt. Ankler, knær, hofter, albuer og skuldre har alle svært ulike funksjoner, men fungerer på lignende måte. Hvert ledd har et slags støtdempende bindevev ved endene av benet som kalles brusk. Den viktigste oppgaven til brusken er å motstå trykk, som for eksempel oppstår når vi løper.

Nå inneholder VitaePro også Boswellia serrata som gjør kosttilskuddet mer effektivt for leddene. VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og mange kunder opplever at de er mindre stive og støle etter at de startet med VitaePro*. Et Cochran review* i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt mot ubehag i ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata hadde best effekt.  

Viktig å holde seg frisk

For å kunne trene optimalt, er det viktig å holde seg frisk. Flere studier viser at et daglig inntak av 200 mg vitamin C, i tillegg til det daglige anbefalte inntaket*, bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon under og etter intens fysisk trening. Vitamin B12 gjør VitaePro enda bedre for å opprettholde et normalt immunsystem.

Visste du at…

Kondisjonskrevende idretter som krever høyt oksygenopptak over lengre tid, slik som langdistanseløping, fotball, sykling og langrenn, øker forbrenningen og dermed også produksjonen av avfallsstoffene kalt ROS. Andre typer trening kan stenge av blodtilførselen for kortere tid og dette vil også føre til økt dannelse av avfallsstoffene. Den økte mengden avfallsstoffer regnes for å være en medvirkende årsak til at du kan få treningsverk etter hard trening. Da er det ekstra viktig at kroppen har tilstrekkelig med antioksidanter for å hindre at det dannes en skadelig ubalanse i kroppen. Som med alt annet i livet bør man unngå overdrevent inntak, men få i seg veldokumenterte doser av antioksidanter. Ved bruk av kosttilskudd bør du derfor velge produkter med høy kvalitet fra seriøse produsenter.

VitaePro inneholder ingredienser som er bra for flere funksjoner i kroppen. I tillegg til antioksidantene selen, astaxanthin, vitamin C og E, inneholder VitaePro også vitamin B12 og D, omega 3-fettsyrer, Boswellia serrata, zeaxanthin og lutein.

VitaePro inneholder ingredienser som er godt for muskler og ledd - nå også med Boswellia serrata for dine ledd!

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Kjøp VitaePro for kun 159,- rett hjem til din postkasse

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke og få en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

Visste du dette om kosttilskudd og trening?