emil_rulleski_vitaepro_1322x562-min.jpg

Slik påvirker ingrediensene i VitaePro kroppen din

At kroppen forandrer seg over tid, er en del av dens naturlige utvikling. Flere av oss opplever utfordringer i muskler og ledd i løpet av livet, og derfor er det så viktig å ta godt vare på kroppen slik at den spiller på lag. Les videre om hvordan du kan ta gode valg for dine muskler og ledd.

Dette er bra for dine muskler og ledd

Muskler og ledd topper listen over hva som kan skape utfordringer for flere av oss i hverdagen. Det er derfor viktig å ta ekstra godt vare på dem. Og for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv gjennom livet, er det viktig å få i seg de byggesteinene kroppen trenger. Visste du at vitaminer kan ha en påvirkning på musklene?

Vitamin D er viktig for å opprettholde normal muskelfunksjon

Vitamin D er spesielt viktig for å opprettholde normal muskelfunksjon, som igjen kan virke positivt på mobilitet og balanse. Vitaminet kalles ofte «solskinnsvitaminet» ettersom kroppen kan produsere det når den utsettes for UV-stråler fra solen. Under vinterhalvåret når sollys ikke er like tilstrekkelig, opplever mange av oss lavere nivåer av vitamin D i kroppen.

Det er derfor ekstra viktig å passe på at du får tilstrekkelig med vitamin D, slik at du kan bevare velfungerende muskler gjennom hele året. Helsedirektoratet anbefaler 10 µg/dag for de aller fleste i befolkningen, og en kapsel VitaePro inneholder den anbefalte daglige dosen. For eldre over 75 år, anbefales et daglig inntak på 20 µg/dag, som dekkes ved et daglig inntak av to kapsler VitaePro.

Boswellia serrata for leddene

Kroppens ledd bidrar til at du kan bevege deg akkurat slik du ønsker i hverdagen. VitaePro inneholder ingredienser som har dokumentert effekt på mange viktige funksjoner i kroppen, og flere velger kosttilskuddet for å få hjelp med sine muskler og ledd. VitaePro inneholder planteekstraktet Boswellia serrata som holder leddene komfortable, og mangan som godt for bindevevet og er dermed med på å påvirke tilstanden til leddene.

Akkurat nå kan du prøve VitaePro til halv pris på første pakke og få vårt populære kollagentilskudd i gave. Klikk her for å komme til tilbudet.

«Ingenting er bedre enn å kjenne at kroppen fungerer»

VitaePro har hjulpet mange mennesker til en bedre hverdag i over 20 år. For tidligere sauebonde Øystein Hovstein, en glad og aktiv mann fra Leksvik, har fysisk aktivitet alltid vært en stor del av hverdagen. Selv om han begynte å kjenne det litt i knærne med årene, har det aldri vært et alternativ å bremse ned på tempoet. Øystein hørte om VitaePro for første gang på TV, og har siden tatt VitaePro hver dag i flere år.

- Når jeg startet med VitaePro, hadde jeg ingen forhåpninger. I dag angrer jeg ikke! 

Etter å ha kombinert allsidig styrketrening med VitaePro i ett år, ønsket Øystein å begi seg ut på en rolig joggetur igjen. Han forklarer at han følte at knærne tålte den belastningen de fikk under turen

En kombinasjon av VitaePro og allsidig styrketrening funker bra for meg. Det er ingenting som er bedre enn å kjenne at kroppen fungerer! 

Øystein Hovstein

Et allsidig kosttilskudd

VitaePro er et allsidig kosttilskudd som sørger for at kroppen får et regelmessig inntak av næringsstoffer som ikke bare er viktig for muskler og ledd, men også for andre viktige funksjoner i kroppen som brusk, energinivået og hjertet.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for brusken. Brusken fungerer som leddenes støtdemper, og det er derfor viktig at brusken vedlikeholdes slik at det er komfortabelt å belaste og bøye leddene.

Det er viktig å ta vare på energinivået i en aktiv hverdag. Vitamin C og B12 støtter energinivået gjennom å bidra til å redusere tretthet og utmattelse.

For å ikke glemme kroppens absolutt viktigste muskel, nemlig hjertet. For å ta vare på hjertet er det viktig med mosjon og et godt kosthold. Det er også viktig at du får i deg nok av omega 3-fettsyrene DHA og EPA*, som støtter hjertets funksjon. Disse fettsyrene er også ingredienser du kan finne i VitaePro.

Hele 9 av 10 anbefaler VitaePro

Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd for muskler og ledd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av kunder er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre**! Prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd – en daglig kapsel full av viktige næringsstoffer som er bra for kroppen.

Ta et godt valg for dine muskler og ledd - prøv NYE VitaePro i dag!

* Omega-3 fettsyrer DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon. Gunstig virkning på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
** Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Prøv nye VitaePro i dag

Nå kan du prøve den NYE VitaePro til -50% første pakke.

  • Nå med ny formulering for ledd
  • Ingredienser med dokumentert effekt
  • Kun 174 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 349 kr + porto)
  • Nå får du også vårt Collagen Duo i gave 
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
NYHET! LEDD OG BINDEVEV

Nå med enda mer Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd. Den nye ingrediensen mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.