Article_Top_banner_Astaxanthin_Lutein_Zeastaxanthin_Pill_1322x562-min.jpg

Slik kan VitaePro hjelpe kroppen din - en investering i helsen!

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker til å leve et mer aktivt liv, og hele 88 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*. Her kan du lese mer om hvordan VitaePro er satt sammen av en rekke planteekstrakter, vitaminer, antioksidanter og omega 3-fettsyrer som fremmer din helse.

Solskinnsvitaminet er et viktig vitamin med mange roller

Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt. Helsedirektoratets rapport om utviklingen i det norske kostholdet viser at nordmenns gjennomsnittlige kosthold inneholder for lite vitamin D i forhold til det som er anbefalt.

Viktig for muskler

Det er viktig å ha velfungerende muskler for a kunne være i bevegelse og holde seg aktiv – hele livet. Muskler er viktig for mobilitet og balanse, og har stor betydning for livskvalitet. For å opprettholde musklene er det viktig å være fysisk aktiv og å få i seg de byggesteinene kroppen trenger gjennom et balansert kosthold, ved å blant annet sørge for å ha nok vitamin D i kroppen - året rundt. Vitaminet er viktig for muskelfunksjon slik at musklene fortsetter å fungere optimalt.

Nøkkelen til kroppens immunforsvar

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitaminet er en nøkkel til kroppens immunforsvar som sørger for å skru det på til rett tid.

Sikrer opptak av kalsium

En av de viktigste oppgavene til vitamin D i kroppen er å sikre opptak av kalsium, noe som er nødvendig for bein, tenner og skjelett. Skjelettet er ikke statisk og ubevegelig, men i kontinuerlig endring. I løpet av en 7 års periode er hele skjelettet fornyet hos en voksen person. Skjelettet trenger derfor stadig tilførsel av byggesteinen kalsium, men for at kalsium skal tas opp i kroppen, trenger vi vitamin D.

Boswellia serrata for komfortable ledd

VitaePro inneholder blant annet den naturlige ingrediensen Boswellia serrata som er bra for leddene. Planteekstraktet har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år, siden det har en komfortabel virkning på ledd.

Antioksidanten vitamin C

Vitamin C fungerer som en antioksidant og bidrar til å beskytte cellene våre. Når kroppen forbrenner oksygen, dannes noen biprodukter som kalles reaktive oksygenforbindelser. Dersom det blir en vedvarende ubalanse mellom mengden antioksidanter og reaktive oksygenforbindelser i kroppen, sier vi at kroppen utsettes for oksidativt stress. De reaktive oksygenforbindelser kan angripe kroppens celler, proteiner og arvestoff. Dersom kroppen har nok antioksidanter vil disse arbeide med å nøytralisere de reaktive oksygenforbindelsene og beskytte kroppen.

Reduserer tretthet og utmattelse

Vitaminet bidra også til å redusere tretthet og utmattelse. Tretthet og utmattelse kan være forårsaket av mange ting, blant annet stress, vitaminmangel og mangel på søvn. Det er viktig å få i seg de riktige næringsstoffene for å forebygge tretthet, men å ha perfekte matvaner hver dag, hele året, kan være krevende.

Olivenekstrakt + omega 3 er godt for hjertet og blodsirkulasjonen

Hjertet er kjernen i både kroppen og sirkulasjonssystemet vårt. Derfor er det viktig å ta vare på det hele livet. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som kan påvirke blodstrømningen gjennom blodårene. På denne måten kan både hjertet og blodomløpet utføre sine viktige oppgaver. Funksjonen til antioksidanter er å beskytte cellene, vevet og organene i kroppen vår mot skadelig oksidasjon.

De viktigste kildene til polyfenol i kostholdet vårt er oliven og olivenoljer. Gjennom den industrielle prosesseringen mister olivenolje delvis den viktige antioksidanten før den når vår tallerken. På grunn av dette varierer innholdet av polyfenoler i olivenolje mye. For å få helseeffekt fra antioksidanten, bør man få i seg 20 g eller 0,2 dl olivenolje**, hver dag. Samme mengde med olivenolje-polyfenol er nå også lagt til i VitaePro. Kombinasjonen av olivenekstraktet og omega 3-fettsyrene i VitaePro er godt for hjertet, da begge ingrediensene har hver sin effekt for å støtte hjerte- og sirkulasjonshelsen***.

Støtt energinivået ditt med B12

Vitamin B12 inngår som en viktig ingrediens i mange av kroppens interne reaksjoner. Vitaminet er blant annet nødvendig for nervesystemet og for dannelse av blodceller. I tillegg hjelper vitaminet til å fornye kroppens DNA og alle celler i kroppen behøver derfor dette vitaminet.

Gruppen av B-vitaminer arbeider ofte sammen i kroppen vår. For eksempel, så trenger vitamin B9 at du har vitamin B12 i kroppen for at det skal omdannes til en funksjonell form i kroppen.

Vitaminet har flere helseeffekter og bidrar til:

• å redusere tretthet og utmattelse
• nervesystemets normale funksjon
• immunsystemets normale funksjon

Ved å supplere med VitaePro får du i deg 2,5 µg av vitamin B12, slik at du er sikret det daglige inntaket av dette viktige vitaminet.

Fargerike planteekstrakter med rå kraft fra naturen

Da første generasjon VitaePro som kom i 2002, inneholdt kosttilskuddet kun tre hovedkomponenter – astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Disse planteekstraktene har gjort VitaePro til et av Nordens mest brukte kosttilskudd.

9 av 10 anbefaler VitaePro

Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd for muskler og ledd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år* er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre! Prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd – en liten kapsel full av viktige næringsstoffer som er bra for kroppen.

Invester i helsen din - prøv VitaePro i dag!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.
** Omega-3 fettsyrer DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon. Gunstig virkning på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).

VitaePro inneholder ingredienser med dokkumentert effekt:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

ENERGINIVÅ: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Prøv nye VitaePro i dag

Nå kan du prøve den NYE VitaePro til -50% første pakke.

  • Nå med ny formulering for ledd
  • Ingredienser med dokumentert effekt
  • Kun 174 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 349 kr + porto)
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid
  • Du får bonuspoeng på hver leveranse

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.