orange_pill_ingredients_1322x562-min.jpg

Slik kan VitaePro hjelpe kroppen din - en investering i helsen!

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et aktivt liv i bevegelse. Hele 92 % av VitaePro-brukere opplever positiv effekt på muskler og ledd, mens 89 % har blitt mer aktive etter de startet med VitaePro.*

Dette er bra for ledd

VitaePro inneholder blant annet den naturlige ingrediensen Boswellia serrata som er bra for leddene. Planteekstraktet har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år, siden det har en komfortabel virkning på ledd. 

Studier viser effekten på ledd

Flere studier viser at Boswellia serrata kan hjelpe med å holde leddene komfortable. Et Cochrane* review i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt for ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata var en av de som hadde best effekt.

Cochrane reviews er en systematisk gjennomgang av studier og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard på forskning innen helse.

Vitamin D er viktig for muskler

Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt. Helsedirektoratets rapport om utviklingen i det norske kostholdet viser at nordmenns gjennomsnittlige kosthold inneholder for lite vitamin D i forhold til det som er anbefalt.

Viktig for muskler

Det er viktig å ha velfungerende muskler for a kunne være i bevegelse og holde seg aktiv – hele livet. Muskler er viktig for mobilitet og balanse, og har stor betydning for livskvalitet. For å opprettholde musklene er det viktig å være fysisk aktiv og å få i seg de byggesteinene kroppen trenger gjennom et balansert kosthold, ved å blant annet sørge for å ha nok vitamin D i kroppen - året rundt. Vitaminet er viktig for muskelfunksjon slik at musklene fortsetter å fungere optimalt.

Nøkkelen til kroppens immunforsvar

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitaminet er en nøkkel til kroppens immunforsvar som sørger for å skru det på til rett tid.

Sikrer opptak av kalsium

En av de viktigste oppgavene til vitamin D er å sikre opptak av kalsium, noe som er nødvendig for bein, tenner og skjelett. Skjelettet er ikke statisk og ubevegelig, men i kontinuerlig endring. I løpet av en 7 års periode er hele skjelettet fornyet hos en voksen person. Skjelettet trenger derfor stadig tilførsel av byggesteinen kalsium, men for at kalsium skal tas opp i kroppen, trenger vi vitamin D.

Støtt energinivået ditt med vitaminer

Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Tretthet og utmattelse kan være forårsaket av mange ting, blant annet stress, vitaminmangel og mangel på søvn. Det er viktig å få i seg de riktige næringsstoffene for å forebygge tretthet, men å ha perfekte matvaner hver dag, hele året, kan være krevende.

9 av 10 anbefaler VitaePro

Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd for muskler og ledd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av VitaePro-kunder er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre.*

Prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd – en liten kapsel full av viktige næringsstoffer som er bra for kroppen. Nå kan du prøve første pakke med VitaePro til halv pris, med muskelkremen ArtroTherm for stive muskler i gave.

Ta vare på dine muskler og ledd - prøv VitaePro i dag!

*Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Kjøp VitaePro i dag!

Nå kan du prøve VitaePro-abonement til halv pris: kun 179 kr for første pakke (ordinær pris 358 kr). Nå får du også muskelkremen ArtroTherm for stive og ømme muskler i din andre forsendelse.

Det er ingen binding- eller oppsigelsestid, pakkene sendes hjem til din postkasse og du betaler trygt med faktura i etterkant.

Fyll inn telefonnummer, vi søker opp din info

Velg mellom 1 eller 2 pakker til introduksjonspris: