VitaePro pakken står på et kjøkkenbord

Spørsmål og svar

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om kosttilskuddet VitaePro.

Hva inneholder VitaePro?

VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for mange av kroppens funksjoner. I tillegg til antioksidantene selen, vitamin C og E, inneholder VitaePro også planteekstraktene astaxanthin, zeaxanthin, lutein, og Boswellia serrata, vitaminene B12 og D, samt omega 3-fettsyrer. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt. Her kan du lese mer om ingrediensene i VitaePro.

Hvilke antioksidanter inneholder VitaePro?

VitaePro inneholder mange antioksidanter, blant annet den vannløselige antioksidanten vitamin C og den fettløselige antioksidanten vitamin E samt selen. Selen og Vitamin C og E vil hver for seg bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Kombinasjonen av disse er derfor svært gunstig for å beskytte kroppens celler. I tillegg vil vitamin C bidra til å gjenoppbygge den reduserte formen av vitamin E. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp*.

Hvor lenge må jeg ta VitaePro?


Det er veldig individuelt hvordan bruken av VitaePro oppleves, men det anbefales å ta det jevnlig og over tid for å oppleve effekt. Når du endrer livsstil, enten ved å begynne å trene, spise sunnere eller starter med et kosttilskudd fordi du ikke har spist som myndighetene anbefaler, vil du ikke kjenne noen effekt over natten. Slike endringer tar tid - husk at forebygging alltid er bedre enn å reparere.

Er VitaePro et sikkert produkt?


VitaePro inneholder ingredienser som er trygge, rene og grundig testet. Vi kvalitetssikrer våre leverandører og sørger for at sikkerhet og kvalitet følges nøye i alle produksjonsledd. Produksjonen av våre tilskudd skjer iht. Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler. VitaeLab følger også de internasjonale retningslinjene i kvalitetskontrollen HACCP.

Har VitaePro noen bivirkninger?


VitaePro inneholder omega 3-fettsyrer, antioksidanter, vitaminer og mineraler. Disse stoffene er de samme du vil få i deg ved å spise variert, sunn mat hver dag. Risikoen for å oppleve bivirkninger er derfor svært liten. Vitamnin C, D og E står oppført i kosttilskuddsdirektivets liste over godkjente vitaminforbindelser.

Ved graviditet og ved bruk av reseptbelagte legemidler bør man snakke med fastlege før man gjennomfører store endringer i kostholdet eller ved oppstart av alle typer kosttilskudd. VitaePro inneholder omega 3 fra calamari og bør derfor brukes med forsiktighet ved skalldyr- og bløtdyrallergi.

Planteekstraktene har sterk farge


Planteekstraktene astaxanthin, lutein og zeaxanthin har sterke farger. Noen opplever at urinen blir mørkere og forandrer farge når de tar VitaePro. Dette kommer av at selv en liten mengde av det som ikke tas opp i kroppen og skilles ut i urinen kan sette farge. Dette kan man også oppleve dersom man spiser mat med sterk farge slik som for eksempel blåbær og rødbeter. Et tips kan være å øke opptaket av de fettløselige ingrediensene ved å innta kapslene sammen med et måltid som inneholder noe fett.

Mat kan påvirke effekten av medisiner


Bruker du reseptbelagte medisiner bør du snakke med din fastlege før du legger om kostholdet eller tar kosttilskudd. Dette er fordi effekten av medisiner kan påvirkes av maten vi spiser. VitaePro er ment som et supplement til kosten og skal ikke brukes som erstatning for medisiner foreskrevet av lege. Ta kontakt med fastlegen din dersom du er i tvil.

Hvor ofte og hvor mye bør jeg ta?


Det er anbefalt å ta kosttilskudd jevnt over tid. Anbefalt daglig inntak står på pakningen og er fastsatt ut i fra en gjennomsnittsperson i en normal situasjon. Dersom kroppen utsettes for unormalt store påkjenninger som for eksempel ved lange flyreiser, hard trening, sykdom, miljøgifter og forurensninger, kan behovet for antioksidanter som vitamin C og E øke. Det er viktig å huske på at kosttilskudd ikke skal erstatte legemidler eller et sunt kosthold.

Når bør jeg ta VitaePro?


For å få maksimal effekt bør du spise VitaePro jevnlig og gjerne sammen med et måltid. For å kunne ta opp og nyttiggjøre seg av den fettløselige antioksidanten vitamin E, trenger kroppen litt fett fra mat.

Hvem bør spise VitaePro?


Dersom man ser at det er vanskelig å få i seg nok frukt og grønnsaker og fisk gjennom vanlig kosthold, kan VitaePro være et veldig bra tilskudd for hele familien. Antioksidantene i kosttilskuddet, vitamin C og E samt selen, hjelper til med å beskytte cellene mot oksidativt stress. VitaePro anbefales ikke til barn under 3 år på grunn av faren for å sette fast kapselen i halsen.

Ved graviditet og ved bruk av reseptbelagte legemidler bør man snakke med fastlege før man gjennomfører store endringer i kostholdet eller ved oppstart av alle typer kosttilskudd. VitaePro inneholder omega 3 fra calamari og bør derfor brukes med forsiktighet ved skall- og bløtdyrallergi.

Kan VitaePro spises av skalldyrallergikere?


VitaePro inneholder omega 3 fra calamari og bør derfor brukes med forsiktighet ved skall- og bløtdyrallergi. Den marine oljen er en ren olje, og er renset for protein som utløser allergi. Er du i tvil, snakk med fastlegen din om det.

Inneholder VitaePro gluten?


Ingen av våre produkter inneholder ingredienser eller stoffer med gluten. Men vi kan ikke garantere at produktene ikke kan inneholde spor av gluten.

Hvordan bør VitaePro oppbevares?


VitaePro bør oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn. VitaePro inneholder de sunne marine omega 3-fettsyrene som blir best bevart når kapslene oppbevares kjølig. Derfor kan det være lurt å oppbevare pakken i kjøleskapet.

Kan jeg kombinere VitaePro med VitoMaris?


VitaePro og VitoMaris er bra å kombinere. Begge produktene vil gi et godt tilskudd av vitamin D og E. Mange forskere mener vi trenger mer av vitamin D enn vi tidligere har antatt for å bevare en god helse. Norske, svenske og finske helsemyndigheter anbefaler at matvarer berikes med vitamin D fordi store deler av den europeiske befolkningen lider av mangel av vitamin D. Ved å spise begge produktene får du i deg mer av de sunne umettede fettsyrene. Kombinasjonen av VitaePro og VitoMaris er spesielt bra for alle som ikke spiser nok frukt, grønt og fisk i sitt daglige kosthold.

Kan jeg kombinere VitaePro med MultiPro?


Du kan gjerne kombinere VitaePro med multitilskuddet MultiPro. VitaePro vil gi deg antioksidantene vitamin C, D og E som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens MultiPro inneholder et bredt spekter av vitaminer og mineraler som er bra for mange av kroppens funksjoner.

Har du spørsmål angående hvordan abonementet funker?


Dersom du har spørsmål vedrørende hvordan abonementet fungerer kan du lese mer om dette her.

Ønsker du å opprette avtalegiro?


Du kan enkelt opprette avtalegiro dersom du ønsker det. Når du går inn i nettbanken for å betale din første faktura, vil du få tibud om å opprette avtalegiro. Klikk "ja" og følg deretter instruksjonene. Dersom du er eksisterende kunde går du inn på fanen «avtalegiro» i din nettbank og klikk i ruten ved VitaeLab.

Kontakte kundeservice


Hvis du har ytterligere spørsmål, ta gjerne kontakt med vår kundeservice på telefon 98 70 14 01, hverdager 08:30 til 16:30.

* Positiv effekt i kroppen oppnås ved inntak av 5 mg polyphenolen hydroksytyrosol, noe som tilsvarer 20 g olivenolje eller en kapsel VitaePro.

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Kjøp NYE VitaePro i dag!

Betal kun 169 kr for første pakke og få gratis kollagentilskudd som velkomstgave.

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.