Article page hero_QA_1322x562-min.jpg

Spørsmål og svar

Dersom du har spørsmål angående kosttilskuddet VitaePro, finner du ofte stilte spørsmål med tilhørende svar her.

Det du trenger å vite om innholdet i VitaePro

Hva inneholder VitaePro?

VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for kroppen. Kjernen i VitaePro har alltid vært planteekstraktene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Gjennom årene har kosttilskuddet blitt beriket med flere ingredienser med dokumentert effekt for flere funksjoner i kroppen.

Nå inneholder VitaePro antioksidantene mangan, selen, vitamin C og E, planteekstraktene astaxanthin, lutein, zeaxanthin og Boswellia serrata, omega 3-fettsyrene DHA og EPA, sink, samt de viktige vitaminene B1, B12 og D. Her kan du lese mer om ingrediensene i VitaePro.

Hvorfor er det flere typer antioksidanter i VitaePro?

Ulike antioksidanter kan lagres i forskjellige deler av kroppen og bruker ulike metoder for å bekjempe frie radikaler. Derfor er det viktig å beskytte kroppen gjennom å få i seg flere ulike antioksidanter.

VitaePro inneholder en kombinasjon av antioksidantene vitamin C, vitamin E, selen og mangan.

Antioksidanter finnes naturlig i kroppens celler. Antioksidanter nøytraliserer frie radikaler som kan skade celler, vev og organer. Kroppen i seg selv produserer ikke tilstrekkelig med antioksidanter, derfor trenger vi å få de i oss via maten.

I visse perioder øker antall frie radikaler i kroppen, og behovet for antioksidanter øker på grunn av blant annet forurensning, hard og intens trening eller stress.

Planteekstraktene har sterk farge

Planteekstraktene astaxanthin, lutein og zeaxanthin har sterke farger. Noen opplever at urinen blir mørkere og forandrer farge når de tar VitaePro. Dette kommer av at selv en liten mengde av det som ikke tas opp i kroppen og skilles ut i urinen kan sette farge. Dette kan man også oppleve dersom man spiser mat med sterk farge slik som for eksempel blåbær og rødbeter. Et tips kan være å øke opptaket av de fettløselige ingrediensene ved å innta kapslene sammen med et måltid som inneholder noe fett.

Kan VitaePro spises av skalldyrallergikere?

VitaePro inneholder omega 3 fra calamari og bør derfor brukes med forsiktighet ved skall- og bløtdyrallergi. Den marine oljen er en ren olje, og er renset for protein som utløser allergi. Er du i tvil, snakk med fastlegen din om det.

Inneholder VitaePro gluten?

Ingen av våre produkter inneholder ingredienser eller stoffer med gluten. Men vi kan ikke garantere at produktene ikke kan inneholde spor av gluten.

Hvordan bør VitaePro oppbevares?

VitaePro bør oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn. VitaePro inneholder de sunne marine omega 3-fettsyrene som blir best bevart når kapslene oppbevares kjølig. Derfor kan det være lurt å oppbevare pakken i kjøleskapet.

Er VitaePro et sikkert produkt?

VitaePro inneholder ingredienser som er trygge, rene og grundig testet. Vi kvalitetssikrer våre leverandører og sørger for at sikkerhet og kvalitet følges nøye i alle produksjonsledd. Produksjonen av våre tilskudd skjer iht. Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler. VitaeLab følger også de internasjonale retningslinjene i kvalitetskontrollen HACCP.

Det du trenger å vite om effekt

Hvor lenge må jeg ta VitaePro?

Det er veldig individuelt hvordan bruken av VitaePro oppleves, men det anbefales å ta det jevnlig og over tid for å oppleve effekt. Når du endrer livsstil, enten ved å begynne å trene, spise sunnere eller starter med et kosttilskudd fordi du ikke har spist som myndighetene anbefaler, vil du ikke kjenne noen effekt over natten. Slike endringer tar tid - husk at forebygging alltid er bedre enn å reparere.

Hvor ofte og hvor mye bør jeg ta?

Det er anbefalt å ta kosttilskudd jevnt over tid. Anbefalt daglig inntak står på pakningen og er fastsatt ut i fra en gjennomsnittsperson i en normal situasjon. Dersom kroppen utsettes for unormalt store påkjenninger som for eksempel ved lange flyreiser, hard trening, sykdom, miljøgifter og forurensninger, kan behovet for antioksidanter som vitamin C og E øke. Det er viktig å huske på at kosttilskudd ikke skal erstatte legemidler eller et sunt kosthold.

Når bør jeg ta VitaePro?

For å få maksimal effekt bør du spise VitaePro jevnlig og gjerne sammen med et måltid. For å kunne ta opp og nyttiggjøre seg av den fettløselige antioksidanten vitamin E, trenger kroppen litt fett fra mat.

Hvem bør spise VitaePro?

Dersom man ser at det er vanskelig å få i seg nok frukt og grønnsaker og fisk gjennom vanlig kosthold, kan VitaePro være et veldig bra tilskudd for hele familien. Antioksidantene i kosttilskuddet, mangan, selen, vitamin C og vitamin E, hjelper til med å beskytte cellene mot oksidativt stress. VitaePro anbefales ikke til barn under 3 år på grunn av faren for å sette fast kapselen i halsen.

Ved graviditet og ved bruk av reseptbelagte legemidler bør man snakke med fastlege før man gjennomfører store endringer i kostholdet eller ved oppstart av alle typer kosttilskudd. VitaePro inneholder omega 3 fra calamari og bør derfor brukes med forsiktighet ved skall- og bløtdyrallergi.

Har VitaePro noen bivirkninger?

VitaePro inneholder omega 3-fettsyrer, antioksidanter, vitaminer og mineraler. Disse stoffene er de samme du vil få i deg ved å spise variert, sunn mat hver dag. Risikoen for å oppleve bivirkninger er derfor svært liten. Vitamnin C, D og E står oppført i kosttilskuddsdirektivets liste over godkjente vitaminforbindelser.

Ved graviditet og ved bruk av reseptbelagte legemidler bør man snakke med fastlege før man gjennomfører store endringer i kostholdet eller ved oppstart av alle typer kosttilskudd. VitaePro inneholder omega 3 fra calamari og bør derfor brukes med forsiktighet ved skalldyr- og bløtdyrallergi.

Mat kan påvirke effekten av medisiner

Bruker du reseptbelagte medisiner bør du snakke med din fastlege før du legger om kostholdet eller tar kosttilskudd. Dette er fordi effekten av medisiner kan påvirkes av maten vi spiser. VitaePro er ment som et supplement til kosten og skal ikke brukes som erstatning for medisiner foreskrevet av lege. Ta kontakt med fastlegen din dersom du er i tvil.

Kan jeg kombinere VitaePro med andre kosttilskudd?

  • VitaePro og OmegaPro er bra å kombinere. Begge produktene vil gi et godt tilskudd av vitamin D og E. Mange forskere mener vi trenger mer av vitamin D enn vi tidligere har antatt for å bevare en god helse. Norske, svenske og finske helsemyndigheter anbefaler at matvarer berikes med vitamin D fordi store deler av den europeiske befolkningen lider av mangel av vitamin D. Ved å spise begge produktene får du i deg mer av de sunne umettede fettsyrene. Kombinasjonen av VitaePro og OmegaPro er spesielt bra for alle som ikke spiser nok frukt, grønt og fisk i sitt daglige kosthold.
  • Du kan gjerne kombinere VitaePro og Cal-Mag. VitaePro vil gi deg antioksidantene vitamin C, D og E som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens Cal-Mag inneholder kalsium og magnesium som er gunstig for skjelettet og muskelfunksjonen.

Har du spørsmål angående hvordan abonnementet funker?

Dersom du har spørsmål vedrørende hvordan abonnementet fungerer kan du lese mer om dette her.

Ønsker du å opprette avtalegiro?

Du kan enkelt opprette avtalegiro dersom du ønsker det. Når du går inn i nettbanken for å betale din første faktura, vil du få tibud om å opprette avtalegiro. Klikk "ja" og følg deretter instruksjonene. Dersom du er eksisterende kunde går du inn på fanen «avtalegiro» i din nettbank og klikk i ruten ved VitaeLab.

Kontakte kundeservice

Hvis du har ytterligere spørsmål, ta gjerne kontakt med vår kundeservice på telefon 98 70 14 01, hverdager 08:30 til 16:30.

 

Prøv NYE VitaePro i dag

Kjøp VitaePro-abonnement til 50 % første pakke. Nå får du også med Collagen Duo som veklomstgave i din første forsendelse.

  • Kun 189 kr + 49 kr i porto (tot. 238 kr). 
  • Leveres i postkassen hver 6. uke (44 kapsler)
  • Følgende leveringer koster 427 kr inkl. porto
  • Ingen bindings- eller oppsigelsestid
  • 14 dagers returrett iht. angrerettloven

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.