Articles_Top_banner_Pills_in_Bottles-min.jpg

Ta vare på immunsystemet ditt

VitaePro inneholder blant annet mineralet selen, samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Nøkkelen til kroppens immunforsvar

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitaminet er en nøkkel til kroppens immunforsvar som sørger for å skru det på til rett tid.

Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt. Helsedirektoratets rapport om utviklingen i det norske kostholdet viser at nordmenns gjennomsnittlige kosthold inneholder for lite vitamin D i forhold til det som er anbefalt.

Antioksidanten vitamin C for immunsystemet

Ved hard trening er det spesielt viktig å få i seg nok vitamin C. Et daglig inntak av 200 mg vitamin C, i tillegg til det anbefalte daglige inntaket av vitaminet, bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon under og etter intens fysisk trening. Ved å ta to kapsler VitaePro får du i deg 240 mg vitamin C.

Vitamin B12 for immunsystem og energinivå

Vitamin B12 støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse. Ved å supplere med VitaePro får du i deg 2,5 µg av vitamin B12, slik at du er sikret det daglige inntaket av dette viktige vitaminet.

Vitaminet har flere helseeffekter og bidrar til:

• å redusere tretthet og utmattelse
• nervesystemets normale funksjon
immunsystemets normale funksjon

9 av 10 anbefaler VitaePro

Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd for muskler og ledd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år* er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre! 

Ta vare på immunsystemet ditt - prøv VitaePro for kun 99 kr i dag!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Benytt deg av supertilbudet i dag

  • VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser med dokumentert effekt på muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.

  • VitaePro feirer hele 20 år på markedet og vi feirer med supertilbud til alle nye kunder. Nå kan du prøve VitaePro til kun 99 kr (ordinær pris 328 kr). 

  • Enkelt med helse på abonement: Det er ingen bindingstid og du mottar forsendelsen direkte i din postkasse.
VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

ENERGINIVÅ OG IMMUNSYSTEM

Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse, mens mineralet selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE

De essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).