Article_Top_banner_Astaxanthin_Lutein_Zeastaxanthin_Pill_1322x562-min.jpg

Om oss

Les mer om VitaeLab - leverandør av kosttilskuddet VitaePro.

VitaeLab – spesialist på kosttilskudd 

VitaePro er et norskutviklet kosttilskudd som inneholder trygge og rene ingredienser som er grundig testet. Kosttilskuddet produseres, utvikles og selges av VitaeLab som ble grunnlagt i 2002 og er en del av norske selskapet NutraQ. Produktkvalitet er viktig for konsernet som har utformet sine rutiner for nettopp å sikre kvaliteten på produktene i alle ledd. Vårt mål er å tilby kundene de beste kosttilskuddene.

 • Ingredienser av høy kvalitet

  Ingrediensene i VitaePro er nøye utvalgte, rene, trygge og sporbare. Vi har for eksempel valgt å bruke omega 3-fettsyrer fra en “Friend of the Sea” sertifisert leverandør som oppfyller kravene til bærekraftige fangstmetoder samt og beskyttelse av økosystemet. Omega 3-fettsyrene som du finner i VitaeLab sine produkter er dermed miljøvennlig omega 3.

 • GMP-produksjon

  Produksjonen av våre tilskudd skjer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler. Dette innebærer at alle steg i produksjonen er standardiserte og at produksjonen følger retningslinjene for internasjonal GMP.

 • Kvalitetssikring

  Vår kvalitetsstyring sikrer at våre leverandører overholder alle standarder og forskrifter. Dette omfatter ingrediensene og sammensetningen som benyttes i VitaePro samt den omfangsrike vitenskaplige dokumentasjonen og merkingen av produktene. VitaeLab følger de internasjonale retningslinjene i kvalitetskontrollen HACCP. Egen utviklings- og kvalitetsavdeling har som oppdrag å etterse at alle lover og regler følges. Dette inkluderer produktenes ingredienser, sammensetning og merking, markedsføring samt dokumentasjon av VitaePro sin effekt.

Vi er opptatt av bærekraft

VitaeLab ønsker å skape en lønnsom vekst på en bærekraftig måte ved å utvikle produkter som er bra for både mennesker og miljø. Les mer om vårt arbeid med bærekraft.

Kontakt oss

 • Pressekontakt

  Alle henvendelser fra journalister vedrørende vårt selskap, våre produkter eller våre ansatte kan sendes til: media@vitaelab.com
 • Kontakt kundeservice

  VitaeLabs kundeservice har lang erfaring og svarer gjerne på dine spørsmål. De kan informere om hvordan de ulike kosttilskuddene fungerer for akkurat deg og din situasjon. Har du spørsmål eller funderinger angående våre kosttilskudd er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

  Telefon: 98 70 14 01
  Åpningstider: Hverdager 08.30 – 16.30
  Mail: kundeservice@vitaelab.no

Spørsmål om vårt abonnement
 • Hvordan fungerer et abonnement?

  Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Derfor sender vi din bestilling direkte hjem til din postkasse med en brevforsendelse. Du vil motta din forsendelse ca. to uker etter at vi har mottatt din bestilling. Forsendelsen inneholder kapsler for seks uker, avtalevilkår, personvernerklæring og faktura. Seks uker senere kommer neste forsendelse direkte hjem til deg.

 • Kan jeg ta en pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

  Du kan selvsagt endre leveringene akkurat som du ønsker. Du bestemmer tidsintervall slik at det passer deg og du kan også velge å pause leveransene eller si den opp. Ring gjerne vår kundeservice eller send en mail til info@vitaelab.no med ditt kundenummer, navn og adresse så skreddersyr vi leveringsservicen til deg og ditt behov.

 • Er det oppsigelse- eller bindingstid?

  Nei, det er ingen oppsigelse- eller bindingstid når du velger å bestille et abonnement hos oss. Du kan også ta pause eller gjøre et opphold når du vil.

 • Kan man kjøpe VitaePro i butikk?

  Ja, VitaePro selges i noen få utvalgte butikker. Men normalt selges det bare med direkte leveranse hjem til kunden. Dette gjør vi for å unngå fordyrende mellomledd.

 • Kan jeg bestille for flere måneder samtidig?

  Ja, det kan du. Bestiller du for flere måneder på en gang sparer du portokostnadene. Ta gjerne kontakt med kundeservice så ordner vi det slik at din neste forsendelse inneholder produkter for den perioden du ønsker. Du kan velge mellom leveranse annenhver måned, hvert halvår eller én gang i året. Velger du års- leveranse, vil du få produkter for ett helt år på samme leveranse og året etter vil du motta produkter for ett nytt år.

 • Kan jeg bestille for flere personer samtidig?

  Ja, det er mulig. Bestiller du for flere personer på en og samme leveranse, reduseres også dine portokostnader. Ring eller send en e-post til kundeservice så endrer vi til ønsket antall esker fra neste leveranse. Telefon 98 70 14 01, hverdager 08:30 til 16:30. 

 • Kan jeg returnere varer?

  Det er veldig trygt å handle hos oss. Du beskyttes av angrerettloven og har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen. Angreretten innebærer at du har rett til å angre kjøpet og returnere ubrukte produkter ved å kontakte kundeservice eller benytte angrerettskjema. Skjemaet finner du på baksiden av velkomstbrevet. Ved eventuell retur må portokostnader dekkes av kunden.

 • Hvor fort får jeg bestillingen min?

  Etter at vi har mottatt bestillingen din vil det ta ca 5-9 dager til produktet ligger i din postkasse. Leveransen inneholder døgndoser til to måneder og faktura. Forsendelsen sendes som brev til din hjemmeadresse, og er smal nok til å passe i din postkasse og i de fleste brevsprekker. Deretter vil du motta en forsendelse annenhver måned.

 • Hvordan betaler jeg?

  Du betaler ingenting på forskudd. Faktura sendes med din leveranse og du kan betale i fred og ro i etterkant av din levering. Vi vil aldri be deg om å oppgi sensitiv informasjon som konto- eller kredittinformasjon, derfor bruker vi faktura. Forfallsdato på fakturaen er basert på din bestilling/levering. Ved for sen betaling sender vi en betalingspåminnelse, da vil det komme en tilleggsavgift på kroner 30 kr. Blir saken oversendt til inkasso må kunden dekke omkostninger.

  Ønsker du å benytte avtalegiro kan du kontakte kundeservice på telefon 98 70 14 01.

 • Er det noen ekstra kostnader?

  Porto på 39 kr blir lagt til for hver forsendelse. Er dere flere i samme husholdning som bestiller varer fra oss, pakker vi produktene sammen så langt det lar seg gjøre. Det samme gjelder dersom du bestiller for flere måneder samtidig.

 • Har dere aldersgrense?

  Du må være 18 år for å kunne bestille via våre nettsider.

 • Har du spørsmål angående produktet VitaePro?

  Dersom du har spørsmål vedrørende hvordan kosttilskuddet VitaePro fungerer kan du lese mer om dette her.

 • Hvor mye inneholder en produkteske?

  En forsendelse med VitaePro inneholder 44 kapsler. Dette skal dekke anbefalt dagsbehov til en person i seks uker. Dosering: 1 kapsel daglig.

 • Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice?

  Du kan kontakte kundeservice på telefon 98 70 14 01 hverdager mellom klokken 08.30–16.30. Du kan også benytte deg vårt kontaktskjema eller sende en e-post til info@vitaelab.no

Benytt deg av supertilbudet i dag

 • VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser med dokumentert effekt på muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.

 • VitaePro feirer hele 20 år på markedet og vi feirer med supertilbud til alle nye kunder. Nå kan du prøve VitaePro til kun 99 kr (ordinær pris 328 kr). 

 • Enkelt med helse på abonement: Det er ingen bindingstid og du mottar forsendelsen direkte i din postkasse.
VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

ENERGINIVÅ OG IMMUNSYSTEM

Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse, mens mineralet selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE

De essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).