Article page hero_AboutUs_1322x562-min.jpg

Om oss

Les mer om VitaeLab som utviklet kosttilskuddet VitaePro. VitaeLab er en del av NutraQ som selger kosttilskudd direkte til forbruker. Våre produkter er basert på ingredienser av høy kvalitet fra anerkjente leverandører.

VitaeLab – spesialist på kosttilskudd 

VitaePro er et norskutviklet kosttilskudd som inneholder trygge og rene ingredienser som er grundig testet. VitaePro ble utviklet av VitaeLab som ble grunnlagt i 2002. Nå er VitaeLab en del av NutraQ som er et av Norges ledende selskap innen salg av helseprodukter direkte til forbruker. I 2021 ble NutraQ kjøpt av Orkla.

Produktkvalitet er viktig for VitaeLab som har utformet sine rutiner for nettopp å sikre kvaliteten på produktene i alle ledd. Vårt mål er å tilby kundene de beste kosttilskuddene.

 • Ingredienser av høy kvalitet

  Ingrediensene i VitaePro er nøye utvalgte, rene, trygge og sporbare. Vi har for eksempel valgt å bruke omega 3-fettsyrer fra en “Friend of the Sea” sertifisert leverandør som oppfyller kravene til bærekraftige fangstmetoder samt og beskyttelse av økosystemet. Omega 3-fettsyrene som du finner i VitaeLab sine produkter er dermed miljøvennlig omega 3.

 • GMP-produksjon

  Produksjonen av våre tilskudd skjer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler. Dette innebærer at alle steg i produksjonen er standardiserte og at produksjonen følger retningslinjene for internasjonal GMP.

 • Kvalitetssikring

  Vår kvalitetsstyring sikrer at våre leverandører overholder alle standarder og forskrifter. Dette omfatter ingrediensene og sammensetningen som benyttes i VitaePro samt den omfangsrike vitenskaplige dokumentasjonen og merkingen av produktene. VitaeLab følger de internasjonale retningslinjene i kvalitetskontrollen HACCP. Egen utviklings- og kvalitetsavdeling har som oppdrag å etterse at alle lover og regler følges. Dette inkluderer produktenes ingredienser, sammensetning og merking, markedsføring samt dokumentasjon av VitaePro sin effekt.

 • Vi er opptatt av bærekraft

  VitaeLab ønsker å skape en lønnsom vekst på en bærekraftig måte ved å utvikle produkter som er bra for både mennesker og miljø. Les mer om vårt arbeid med bærekraft her.

Kontakt oss

 • Kontakt kundeservice

  VitaeLabs kundeservice har lang erfaring og svarer gjerne på dine spørsmål. De kan informere om hvordan de ulike kosttilskuddene fungerer for akkurat deg og din situasjon. Har du spørsmål eller funderinger angående våre kosttilskudd er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

  Telefon: 98 70 14 01
  Åpningstider: Hverdager 08.30 – 16.30
  Mail: kundeservice@vitaelab.no

 • Pressekontakt

  Alle henvendelser fra journalister vedrørende vårt selskap, våre produkter eller våre ansatte kan sendes til: media@vitaelab.com
 • Åpenhetsloven

  Fra og med 1. juli 2022 trådte åpenhetsloven i kraft i Norge. Henvendelser knyttet til Åpenhetsloven kan sendes til: media@vitaelab.com
Spørsmål om vårt abonnement
 • Hvordan fungerer et abonnement?

  Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Derfor sender vi din bestilling direkte hjem til din postkasse med en brevforsendelse. Du vil motta din forsendelse ca. to uker etter at vi har mottatt din bestilling. Forsendelsen inneholder kapsler for seks uker, avtalevilkår, personvernerklæring og faktura. Seks uker senere kommer neste forsendelse direkte hjem til deg.

 • Kan jeg ta en pause, stoppe eller endre tidsintervall for leveringene?

  Du kan selvsagt endre leveringene akkurat som du ønsker. Du bestemmer tidsintervall slik at det passer deg og du kan også velge å pause leveransene eller si den opp. Ring gjerne vår kundeservice eller send en mail til info@vitaelab.no med ditt kundenummer, navn og adresse så skreddersyr vi leveringsservicen til deg og ditt behov.

 • Er det oppsigelse- eller bindingstid?

  Nei, det er ingen oppsigelse- eller bindingstid når du velger å bestille et abonnement hos oss. Du kan også ta pause eller gjøre et opphold når du vil.

 • Kan man kjøpe VitaePro i butikk?

  Ja, VitaePro selges i noen få utvalgte butikker. Men normalt selges det bare med direkte leveranse hjem til kunden. Dette gjør vi for å unngå fordyrende mellomledd.

 • Kan jeg bestille for flere måneder samtidig?

  Ja, det kan du. Bestiller du for flere måneder på en gang sparer du portokostnadene. Ta gjerne kontakt med kundeservice så ordner vi det slik at din neste forsendelse inneholder produkter for den perioden du ønsker. Du kan velge mellom leveranse annenhver måned, hvert halvår eller én gang i året. Velger du års- leveranse, vil du få produkter for ett helt år på samme leveranse og året etter vil du motta produkter for ett nytt år.

 • Kan jeg bestille for flere personer samtidig?

  Ja, det er mulig. Bestiller du for flere personer på en og samme leveranse, reduseres også dine portokostnader. Ring eller send en e-post til kundeservice så endrer vi til ønsket antall esker fra neste leveranse. Telefon 98 70 14 01, hverdager 08:30 til 16:30. 

 • Kan jeg returnere varer?

  Det er veldig trygt å handle hos oss. Du beskyttes av angrerettloven og har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen. Angreretten innebærer at du har rett til å angre kjøpet og returnere ubrukte produkter ved å kontakte kundeservice eller benytte angrerettskjema. Skjemaet finner du på baksiden av velkomstbrevet. Ved eventuell retur må portokostnader dekkes av kunden.

 • Hvor fort får jeg bestillingen min?

  Etter at vi har mottatt bestillingen din vil det ta ca 5-9 dager til produktet ligger i din postkasse. Leveransen inneholder døgndoser til to måneder og faktura. Forsendelsen sendes som brev til din hjemmeadresse, og er smal nok til å passe i din postkasse og i de fleste brevsprekker. Deretter vil du motta en forsendelse annenhver måned.

 • Hvordan betaler jeg?

  Du betaler ingenting på forskudd. Faktura sendes med din leveranse og du kan betale i fred og ro i etterkant av din levering. Vi vil aldri be deg om å oppgi sensitiv informasjon som konto- eller kredittinformasjon, derfor bruker vi faktura. Forfallsdato på fakturaen er basert på din bestilling/levering. Ved for sen betaling sender vi en betalingspåminnelse, da vil det komme en tilleggsavgift på kroner 30 kr. Blir saken oversendt til inkasso må kunden dekke omkostninger.

  Ønsker du å benytte avtalegiro kan du kontakte kundeservice på telefon 98 70 14 01.

 • Er det noen ekstra kostnader?

  Porto på 49 kr blir lagt til for hver forsendelse. Er dere flere i samme husholdning som bestiller varer fra oss, pakker vi produktene sammen så langt det lar seg gjøre. Det samme gjelder dersom du bestiller for flere måneder samtidig.

 • Har dere aldersgrense?

  Du må være 18 år for å kunne bestille via våre nettsider.

 • Har du spørsmål angående produktet VitaePro?

  Dersom du har spørsmål vedrørende hvordan kosttilskuddet VitaePro fungerer kan du lese mer om dette her.

 • Hvor mye inneholder en produkteske?

  En forsendelse med VitaePro inneholder 44 kapsler. Dette skal dekke anbefalt dagsbehov til en person i seks uker. Dosering: 1 kapsel daglig.

 • Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice?

  Du kan kontakte kundeservice på telefon 98 70 14 01 hverdager mellom klokken 08.30–16.30. Du kan også sende e-post til info@vitaelab.no

Effektive ingredienser for:

Et ikon som illustrerer en person som løper Muskler og ledd: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Nå med mer vitamin D. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.
Et ikon som illustrerer immunsystemet sin funksjon Immunsystem: Selen, sink, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.
Et ikon som illustrerer energinivå Energinivå: Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse.
Et ikon som illustrerer hjertet Hjertet: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon*. 

* Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). 

Prøv NYE VitaePro i dag

Kjøp VitaePro-abonnement til 50 % første pakke. Nå får du også med Collagen Duo som veklomstgave i din første forsendelse.

 • Kun 189 kr + 49 kr i porto (tot. 238 kr). 
 • Leveres i postkassen hver 6. uke (44 kapsler)
 • Følgende leveringer koster 427 kr inkl. porto
 • Ingen bindings- eller oppsigelsestid
 • 14 dagers returrett iht. angrerettloven

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.