vitaepro-unni-pa-tur-i-skogen_1322x562-min.jpg

Dette skjer i kroppen din når du tar VitaePro

For å kunne leve et aktivt liv er det viktig at kroppen har styrken den trenger. Noen ganger kan faktisk kosttilskudd være det lille ekstra du trenger for å føle deg bra. Her kan du lese om ingrediensene i VitaePro og hvordan de påvirker ulike funksjoner i kroppen.

Alle kjenner til «fem om dagen». Noen ganger kan det imidlertid være vanskelig å vite om du virkelig får i deg nok, og da kan kosttilskudd være et godt supplement.

VitaePro er et kosttilskudd med mange ingredienser som har effekt på flere viktige funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd.

En ting som kanskje ikke alle vet er at du faktisk bruker så mange som 650 muskler og 360 ledd - hver dag. Da kan det være lurt å ta litt ekstra vare på dem.

Når du har passert 40, kan det være vanskeligere for kroppen å bygge muskler, og da er det ekstra viktig at du får i deg riktig mengde vitamin D for å bevare muskelfunksjonen.

En av de viktigste vitaminene som kroppen trenger for å holde musklene i form er vitamin D – et viktig vitamin i VitaePro.

I tillegg til vitamin D, inneholder VitaePro også Boswellia serrata. Det naturlige planteekstraktet som har blitt brukt i tusenvis av år for å holde leddene komfortable.

Akkurat nå kan du prøve VitaePro til halv pris på første pakke. Klikk her for å komme til tilbudet.

For å ta vare på energinivået trenger vi også vitaminer for å holde oss sterke og i balanse. VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

For ikke å glemme kroppens absolutt viktigste muskel, nemlig hjertet. For å ta vare på hjertet er det viktig med trening og et godt kosthold. Det er også viktig at du får i deg nok av omega 3-fettsyrene DHA og EPA, som støtter hjertets funksjon. Disse fettsyrene er også ingredienser du kan finne i VitaePro.

Dette er godt for leddene dine: VitaePro inneholder blant annet den naturlige ingrediensen Boswellia serrata som er bra for leddene. Planteekstraktet har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år, ettersom det har en komfortabel virkning på ledd.

Nå med nyhet for immunsystemet! VitaePro inneholder nå også mineralet sink. Sink er kjent spesielt for dens effekt på immunsystemet.

Nå kan du prøve VitaePro til spesialtilbud: -50% på første pakke

Ta vare på dine muskler og ledd - prøv VitaePro i dag!

 

Prøv nye VitaePro i dag

Nå kan du prøve VitaePro til -50% på den første pakken.

  • Inneholder Boswellia serrata for komfortable ledd
  • Nå også med sink for immunsystemet
  • Ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner
  • Kun 179 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 358 kr + porto)
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Nyhet! Nå også med sink for immunsystemet. Vitamin B12, C og D, samt selen bidrar til immunsystemets normale funksjon.