vitaepro-unni-pa-tur-i-skogen_1322x562-min.jpg

Dette skjer i kroppen din når du tar VitaePro

For å kunne leve et aktivt liv er det viktig at kroppen har styrken den trenger. Noen ganger kan faktisk kosttilskudd være det lille ekstra du trenger for å føle deg bra. Her kan du lese om ingrediensene i VitaePro og hvordan de påvirker ulike funksjoner i kroppen.

Alle kjenner til «fem om dagen». Noen ganger kan det imidlertid være vanskelig å vite om du virkelig får i deg nok, og da kan kosttilskudd være et godt supplement.

VitaePro er et kosttilskudd med mange ingredienser som har effekt på flere viktige funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd.

En ting som kanskje ikke alle vet er at du faktisk bruker så mange som 650 muskler og 360 ledd - hver dag. Da kan det være lurt å ta litt ekstra vare på dem.

Når du har passert 40, kan det være vanskeligere for kroppen å bygge muskler, og da er det ekstra viktig at du får i deg riktig mengde vitamin D for å bevare muskelfunksjonen.

En av de viktigste vitaminene som kroppen trenger for å holde musklene i form er vitamin D – et viktig vitamin i VitaePro.

I tillegg til vitamin D, inneholder VitaePro også Boswellia serrata. Det naturlige planteekstraktet som har blitt brukt i tusenvis av år for å holde leddene komfortable.

Akkurat nå kan du prøve VitaePro til halv pris på første pakke og få vårt populære kollagentilskudd i gave. Klikk her for å komme til tilbudet.

Immunsystemet og energinivået trenger også vitaminer for å holde seg sterke og i balanse. VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å opprettholde immunsystemet og å redusere tretthet og utmattelse.

For ikke å glemme kroppens absolutt viktigste muskel, nemlig hjertet. For å ta vare på hjertet er det viktig med trening og et godt kosthold. Det er også viktig at du får i deg nok av omega 3-fettsyrene DHA og EPA, som støtter hjertets funksjon. Disse fettsyrene er også ingredienser du kan finne i VitaePro.

Nyhet for dine ledd! Nå inneholder VitaePro enda mer Boswellia serrata som holder leddene komfortable og en helt ny ingrediens, mangan, som er godt for bindevevet. I tillegg inneholder VitaePro fortsatt de samme effektive ingrediensene for muskler, energinivå, immunsystem og hjerte. 

Nå kan du prøve VitaePro til spesialtilbud: -50% på første pakke. Nå får du også vårt populære kosttilskudd Collagen Duo som gave

Ta vare på dine muskler og ledd - prøv NYE VitaePro i dag!

 

Prøv nye VitaePro i dag

Nå kan du prøve den NYE VitaePro til -50% første pakke.

  • Nå med ny formulering for ledd
  • Ingredienser med dokumentert effekt
  • Kun 174 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 349 kr + porto)
  • Nå får du også vårt Collagen Duo i gave 
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
NYHET! LEDD OG BINDEVEV

Nå med enda mer Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd. Den nye ingrediensen mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.