vitaepro-unni-pa-tur-i-skogen_1322x562-min.jpg

Dette skjer i kroppen din når du tar VitaePro

For å kunne leve et aktivt liv er det viktig at kroppen har styrken den trenger. Noen ganger kan faktisk kosttilskudd være det lille ekstra du trenger for å føle deg bra. Her kan du lese om ingrediensene i VitaePro og hvordan de påvirker ulike funksjoner i kroppen.

Alle kjenner til «fem om dagen». Noen ganger kan det imidlertid være vanskelig å vite om du virkelig får i deg nok, og da kan kosttilskudd være et godt supplement.

VitaePro er et kosttilskudd med mange ingredienser som har effekt på flere viktige funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd.

En ting som kanskje ikke alle vet er at du faktisk bruker så mange som 650 muskler og 360 ledd - hver dag. Da kan det være lurt å ta litt ekstra vare på dem.

Når du har passert 40, kan det være vanskeligere for kroppen å bygge muskler, og da er det ekstra viktig at du får i deg riktig mengde vitamin D for å bevare muskelfunksjonen.

En av de viktigste vitaminene som kroppen trenger for å holde musklene i form er vitamin D – et viktig vitamin i VitaePro.

I tillegg til vitamin D, inneholder VitaePro også Boswellia serrata. Det naturlige planteekstraktet som har blitt brukt i tusenvis av år for å holde leddene komfortable.

Akkurat nå kan du prøve VitaePro til spesialtilbud: -50% på første pakke og få vårt populære kollagentilskudd i gave. Klikk her for å komme til tilbudet.

Immunsystemet og energinivået trenger også vitaminer for å holde seg sterke og i balanse. VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å opprettholde immunsystemet og å redusere tretthet og utmattelse.

For ikke å glemme kroppens absolutt viktigste muskel, nemlig hjertet. For å ta vare på hjertet er det viktig med trening og et godt kosthold. Det er også viktig at du får i deg nok av omega 3-fettsyrene DHA og EPA, som støtter hjertets funksjon. Disse fettsyrene er også ingredienser du kan finne i VitaePro.

Visste du at vi feirer hele 20 år med VitaePro? Det feirer vi med et stort kundelotteri i første kvartal. Blir du kunde i dag kan du vinne en av hele 130 premier!

Nå kan du prøve VitaePro til spesialtilbud – for et liv i bevegelse!

 

Benytt deg av spesialtilbudet i dag

VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser for muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.

  • Nå kan du prøve VitaePro til -50%: koster kun 164 kr (ordinær pris 328 kr). Du får også vårt populære kollagentilskudd i gave (spar over 400 kr på tilbudet).

  • Enkelt med helse på abonement: Det er ingen bindingstid og du mottar forsendelsen direkte i din postkasse.

  • Alle som er kunde i første kvartal er med i vårt store jubileumslotteri med 130 premier til en verdi av 420 000 kr!
VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

ENERGINIVÅ OG IMMUNSYSTEM

Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse, mens mineralet selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE

De essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).