vitaepro-unni-pa-tur-i-skogen_1322x562-min.jpg

Dette skjer i kroppen din når du tar VitaePro

For å kunne leve et aktivt liv er det viktig at kroppen har styrken den trenger. Noen ganger kan faktisk kosttilskudd være det lille ekstra du trenger for å føle deg bra. Her kan du lese om ingrediensene i VitaePro og hvordan de påvirker ulike funksjoner i kroppen.

Alle kjenner til «fem om dagen». Noen ganger kan det imidlertid være vanskelig å vite om du virkelig får i deg nok, og da kan kosttilskudd være et godt supplement.

VitaePro er et kosttilskudd med mange ingredienser som har effekt på flere viktige funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd.

En ting som kanskje ikke alle vet er at du faktisk bruker så mange som 650 muskler og 360 ledd - hver dag. Da kan det være lurt å ta litt ekstra vare på dem.

Når du har passert 40, kan det være vanskeligere for kroppen å bygge muskler, og da er det ekstra viktig at du får i deg riktig mengde vitamin D for å bevare muskelfunksjonen.

En av de viktigste vitaminene som kroppen trenger for å holde musklene i form er vitamin D – et viktig vitamin i VitaePro. Nå har VitaePro enda mer vitamin D som er kjent for sin effekt på musklene.

I tillegg til vitamin D, inneholder VitaePro også Boswellia serrata. Det naturlige planteekstraktet som har blitt brukt i tusenvis av år for å holde leddene komfortable.

Akkurat nå kan du prøve VitaePro til halv pris på første pakke. Klikk her for å komme til tilbudet.

For å ta vare på energinivået trenger vi også vitaminer for å holde oss sterke og i balanse. VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

For ikke å glemme kroppens absolutt viktigste muskel, nemlig hjertet. For å ta vare på hjertet er det viktig med trening og et godt kosthold. Det er også viktig at du får i deg nok av omega 3-fettsyrene DHA og EPA, som støtter hjertets funksjon. Disse fettsyrene er også ingredienser du kan finne i VitaePro.

Dette er godt for leddene dine: VitaePro inneholder blant annet den naturlige ingrediensen Boswellia serrata som er bra for leddene. Planteekstraktet har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år, ettersom det har en komfortabel virkning på ledd.

Nå kan du prøve VitaePro til -50% på første pakke med Collagen Duo i gave.

Ta vare på dine muskler og ledd - prøv VitaePro i dag!

 

Bestill NYE VitaePro i dag

Kjøp VitaePro-abonnement til 50 % første pakke. Nå får du også med Collagen Duo som veklomstgave i din første forsendelse. Spar hele 538 kr på tilbudet.

  • Kun 189 kr + 49 kr i porto (tot. 238 kr). 
  • Leveres i postkassen hver 6. uke (44 kapsler)
  • Følgende leveringer koster 427 kr inkl. porto
  • Ingen bindings- eller oppsigelsestid
  • 14 dagers returrett iht. angrerettloven

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.