VP_VP_ALL_1920x455_1805_Landscape_Norway_Winter.jpg

Norskutviklet kosttilskudd

VitaePro er et norskutviklet kosttilskudd som inneholder trygge og rene ingredienser som er grundig testet. Det er et av Nordens mest brukte kosttilskudd med flere hundretusener brukere.

VitaeLab har lang erfaring

Vi har lang erfaring med våre produkter og hjelper deg gjerne med å svare på dine spørsmål om våre tilbud, kosttilskudd og hvordan de fungerer. Du er velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

 • Etablert i flere land

  VitaeLab ble etablert i Norge i 2002, og har i dag tusenvis av fornøyde kunder i Norden. Vi startet opp i Sverige og Finland i 2008, i Danmark i 2010, samt Nederland i 2019. VitaeLabs hovedkontor ligger i Oslo. VitaeLab tilbyr syv ulike produkter, der VitaePro er det største.

 • Strenge krav til produkt og kvalitetssikkerhet

  Hos VitaeLab legger vi stor vekt på å jobbe innenfor de rammene myndighetene til enhver tid setter. Vi har retningslinjer som sikrer kvalitet i alle ledd under produksjonsprosessen. Vi har en egen kvalitetssjef som sikrer at produktenes ingredienser og markedsføring er innenfor de retningslinjene som myndighetene til enhver tid krever. Vi er opptatt av at vi kan dokumentere den produkteffekten som markedsføres.

 • Kvalitetsingredienser

  Vi på VitaeLab fokuserer på høy kvalitet, rene og trygge ingredienser og en kontrollert produksjonsprosess. Vi legger stor vekt på ingrediensenes opprinnelse og vi bruker kun kvalitetsingredienser fra anerkjente leverandører. Det er derfor vi blant annet har valgt en ”Friend of the Sea”-sertifisert leverandør av omega 3. Dette garanterer oss sikre og bærekraftige fiskemetoder som beskytter økosystemet og gir oss et miljøvennlig omega 3.

Trygghet og kvalitet i alle ledd!

Du kan kjenne deg trygg når du handler hos oss. Abonnement uten bindingstid- eller oppsigelsestid, sertifisert av Trygg e-handel, betaling med faktura og levering direkte hjem er noen av fordelene du får når du handler hos oss.

 • Enkelt å handle hos oss

  VitaeLab er sertifisert av Trygg E-handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Trygg E-handels formål er å beskytte deg som forbruker – kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli godkjent til å benytte Trygg E-handel merket.

 • Levering direkte i din postkasse

  Bestillingen blir sendt direkte hjem til din postkasse, enkelt og praktisk for deg. Vi sender våre leveranser som brev i posten til din hjemmeadresse, og de passer perfekt i de fleste postkasser.

 • Abonnement uten forpliktelser

  Du er helt uten forpliktelser og kan når som helst flytte, hoppe over, eller si opp din automatiske forsendelse. Du trenger ikke å betale på forhånd eller gi ut kontonummeret. Vi sender en faktura sammen med din bestilling og du har 14 dager til å betale i fred og ro. Du har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varene.

VitaePro inneholder ingredienser med dokkumentert effekt:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen og sink, samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

ENERGINIVÅ: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.