VP_VP_ALL_1920x455_1805_Woman_Running_Spring.jpg

Slik finner du motivasjon i hverdagen til å trene

Det er aldri for sent å begynne eller å lære seg noe nytt. Det spiller egentlig ingen rolle når du begynner å trene. Du kan alltid forbedre din helse og fysiske status ved å bevege mer på deg. Og husk: All aktivitet teller! Litt aktivitet er bedre enn ingen aktivitet.

Det er så lite som skal til få å starte med trening!

I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne tid og motivasjon til å gå til treningssenteret eller bare det å komme seg ut av døra. Og dørstokkmila er ofte enda lengre når det er mørkt og surt ute, da kos i sofaen er mer lokkende. Heldigvis, er det ikke mye som skal til for få bedre helse: 30 minutter aktivitet er alt du trenger for å oppnå helsegevinster! Her er noen tips for deg som ønsker å gjøre fysisk aktivitet til en naturlig del av hverdagen din.

  • Finn ut av hvorfor du vil trene. Vær veldig konkret. Hva vil du oppnå med treningen? Hvorfor er det viktig for deg? Ved å vite ditt hvorfor er det lettere å gjøre selve handlingen som skal til.
  • Velg en aktivitet som du liker. Det er ikke så nøye hva det er, bare du har lyst til å utføre det. Prøv gjerne forskjellige aktiviteter.
  • I følge idrettspsykologien gjelder det å sette seg rimelige mål. Start forsiktig og sett små mål underveis. Gjerne mål som du vet du kommer til å klare. Du kan for eksempel begynne med å gå en distanse før du løper den. Når du har klart målene, vil du få mer motivasjon!
  • Bare gjør det. Det er ikke alltid så morsomt å komme i gang, men du kommer ikke til å angre på at du trente eller gikk en tur. Ikke tenk, bare ta på deg tøy og kom deg ut.
  • Sett av tid til å røre på deg, også i kalenderen. Ha gjerne faste aktivitetsdager eller rutiner, som å gå til jobben eller at du alltid bruker trappen. Pakk treningstøyet kvelden i forveien. Bruk alltid et par dager til en eller annen form for fysisk aktivitet på hver eneste ferie. Alt blir lettere med gode vaner.
  • Finn en aktivitetsvenn. Vær aktiv sammen med noen og fortell andre om aktivitetsplanene dine. Det er sosialt og bidrar til at du gjennomfører det du hadde tenkt. Hverdagsmosjon. Å gå til og fra jobben, bruke trappene eller gå en tur i lunsjpausen gir frisk luft i lungene og bedre fysikk. Til tross for den beskjedne innsatsen kan mange av ulempene med en stillesittende livsstil motarbeides.
  • Oppdag at det kan være flere ting som motiverer deg. Økt selvfølelse når du klarer en øvelse eller når du når et mål du har satt deg. Bedre humør. Den deilige følelsen etter en lang spasertur. Mer overskuddsenergi. Sterkere kropp. Økt mental kapasitet. Listen er lang, og det kan godt hende at du finner enda flere grunner til å fortsette.

Lykke til!

VitaePro er et kosttilskudd for deg som ønsker å leve et aktivt liv. Prøv et kosttilskudd i kombinasjon med litt mer mosjon, og se hvilken forskjell små grep kan gjøre.

Invester i din helse med VitaePro - prøv til halv pris i dag!

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.