VL_VPP_EPI_Hero_Louise_1920x455_1218.jpg

Louise Karlsson: Jeg er veldig fornøyd med VitaePro

Den tidligere elitesvømmeren Louise Karlsson lever fortsatt et aktivt liv og kjenner godt til hvor viktig det er å spise riktig og holde seg i form.

Louise Karlsson ble verdensmester i svømming (200 meter medley) på hjemmebane i Göteborg 1997 og satte verdensrekord på 100 meter medley samme år. Hun deltok også i to olympiske sommerleker, Barcelona 1992 og Atlanta 1996. Louise trener fortsatt mye og har til og med begynt å konkurrere litt igjen.

Viktig med en bra kost

Louise har en travel hverdag og forsøker som så mange andre å få tid og ork til å strekke til. Hun arbeider som kokk, er ekspertkommentator på TV og kanskje viktigst av alt er hun mamma til William.

- Jeg kompletterer min kost med VitaePro og det er jeg veldig fornøyd med.

Ikke bare gjennom idretten men også gjennom livet har Louise lært seg viktigheten av en bra kost og hun har derfor alltid vært nøye med hva hun spiser. Som et komplement til sin kost bruker hun kosttilskuddet VitaePro.

Det er viktig for Louise at hun kan henge med i sønnen sitt tempo.

– Å være aktiv, spise sunt og være i form har alltid vært viktig for meg. Da kan jeg tilbringe verdifull tid med min sønn og henge med i han sitt tempo, sier Louise.

VitaePro inneholder ingredienser som er godt for kroppen

VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for mange av kroppens funksjoner. I tillegg til antioksidantene selen, vitamin C og E, inneholder VitaePro også planteekstraktene astaxanthin, zeaxanthin, lutein og Boswellia serrata, samt vitamin B12, vitamin D og omega 3-fettsyrer. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt.

Prøv VitaePro til introduksjonspris i dag – ta vare på kroppen!

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.