Marianne_i-hagen_vitaepro_1322x562-min (1).jpg

Marianne fikk overskudd i hverdagen

- Jeg skjønte ikke hvor stor betydning VitaePro hadde før jeg stoppet med det. Jeg kommer aldri til å slutte!

Selv om Marianne er pensjonist, har hun en hektisk hverdag med mye aktivitet og flere hobbyer. Å være i aktivitet har vært en del av Mariannes hverdag gjennom hele livet, og hun drev blant annet med turn som ung. I dag bruker Marianne mye av sin tid på å gå tur med sine to hunder, trene på treningssenter to ganger i uken, og hun har flere maleri- og strikkeprosjekter på gang.

Ikke et alternativ å slutte

Med alderen begynte Marianne å merke det i kroppen, og det var i 2007 hun så reklame for VitaePro på TV. Det at VitaePro kunne bidra til komfortable muskler og ledd samt støtte energinivået var hovedårsakene til at hun bestemte seg for å prøve ut kosttilskuddet. I 2015 bestemte hun seg for å ta en pause, og opplevde en merkbar forskjell på kroppen.

- VitaePro ble en del av min daglige rutine fordi jeg ønsket å gjøre noe med energinivået mitt, og samtidig støtte muskler og ledd. Jeg innså nok ikke hvor mye det hjalp før jeg tok en pause. Nå er det ikke et alternativ å slutte, forteller Marianne.

Mer overskudd til hagearbeid

Under våren og sommer tilbringer Marianne mye tid i hagen sin. Hagearbeid er godt for kropp og sjel, og hun forteller at hun ikke ser på det som arbeid, men som en fornøyelse. De fysiske bevegelsene føler Marianne er viktig for sine muskler og ledd, og den mentale gleden av å holde på i hagen gir hun tilfredsstillelse og selvtillit.

- Med VitaePro har jeg overskudd og jeg kan kose meg i hagen min, sier hun.

Marianne lever virkelig den aktive pensjonisttilværelsen, og kan anbefale VitaePro til de som ønsker seg en aktiv og givende hverdag.

- VitaePro har unektelig hjulpet meg med mine muskler og ledd, jeg får energi og føler meg sterk og sunn. Det overskuddet VitaePro gir meg vil jeg ikke være foruten. Jeg gæmbler jo ikke med helsa, sier hun med et smil.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.