Hilde Gjermundshaug Pedersen på treningssenteret

Hilde GP tar VitaePro hver dag!

Som tidligere langrennsløper vet Hilde Gjermundshaug Pedersen mye om trening og kosthold. Hun har valgt VitaePro som sitt faste kosttilskudd.

Rene og trygge ingredienser

For en som er opptatt av trening og kosthold er det viktig at ingrediensene er rene og trygge.

– Jeg er opptatt av sunn mat, så det er et stort s for meg at ingrediensene i VitaePro er trygge, rene og grundig testet. Jeg tar VitaePro hver dag, og det funker for meg!

- Jeg begynte med VitaePro i 2005 da jeg var aktiv skiløper. Nå tar jeg det fordi jeg liker å holde meg i form. Selv om jeg har lagt skikarrieren på hylla, blir det fortsatt en del trening, forteller Hilde.

- Som mormor er det stadig noe som skjer og det er viktig å ha en kropp som spiller på lag. Takket være VitaePro fungerer musklene mine optimalt og jeg slipper unødvendige plager. Det er godt å ha overskudd i hverdagen.

Hilde GP tar VitaePro hver dag!

5 grunner til å prøve VitaePro :

  • Nå inneholder VitaePro også Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. VitaePro inneholder fortsatt de samme naturlige, sterke antioksidantene som beskytter kroppens celler, energivitaminet B12 som reduserer tretthet, vitamin D som er godt for muskler, samt essensielle omega 3-fettsyrer som er gode for hjertet. 
  • Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre*!
  • VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 85 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*.
  • Helt fra starten i 2002 har nøkkelingrediensene i VitaePro vært plantestoffene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Astaxanthin regnes som en av de sterkeste antioksidantene i naturen – den er mange ganger sterkere enn vitamin C**. Antioksidanter er viktig for kroppen ettersom de reparerer skader i cellene våre.
  • Du får prøve VitaePro til halv pris - kun 159 kr for første pakke. Nå kan du prøve VitaePro til spesialtilbud – med en gratis pakke Collagen Forte i velkomstgave. 

VitaePro inneholder aktive ingredienser med dokumenter effekt på muskler og ledd - nå også med Boswellia serrata for dine ledd!

* Basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.
** Basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen sammenlignet med vitamin C. Kilde: Nishida Y. et al.2007, Capelli et al.2013 (Total Quenching Constant, kt)

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

 

Kjøp VitaePro for kun 159,- rett hjem til din postkasse

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke og få en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.