VP_VP_ALL_1920x455_1805_HealtyFood_WoodTable.jpg

Ingredienser i VitaePro Plus

VitaePro Plus er et unikt kosttilskudd med ingredienser som er rene, trygge og grundig testet. Suppler din diett med VitaePro Plus og få i deg astaxanthin, zeaxanthin og lutein, selen, vitamin B12, C, D og E samt viktige omega 3-fettsyrer. En pakke inneholder 60 kapsler tilsvarende to måneders forbruk.

Ingrediensene i VitaePro Plus har dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen.


Den nye og bedre versjonen av VitaePro – VitaePro Plus – inneholder nå også energivitaminet B12, i tillegg til en effektiv kombinasjon av antioksidanter, vitamin D og omega 3. VitaePro Plus inneholder plantestoffene astaxanthin, lutein og zeaxanthin som er viktige ingredienser som har bidratt sterkt til den suksessen som har gjort VitaePro til et av Nordens mest brukte kosttilskudd.

  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon.
  • Vitamin C og B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
  • Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon.*
  • Antioksidantene selen, vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
  • Selen samt vitaminer C, D og B12 bidrar til immunsystemets normale funksjon.
  • Vitamin B12 bidrar til normal energiomsetning og nervesystemets normale funksjon
  • Vitamin B12 bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer

*Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg EPA og DHA døgn (2 kapsler/døgn).

Hvordan virker antioksidantene?

Økt produksjon av reaktive oksygenforbindelser, som for eksempel frie radikaler, kan føre til at kroppens antioksidantforsvar ikke strekker til. Dersom det blir en vedvarende ubalanse mellom mengden antioksidanter og reaktive oksygenforbindelser i kroppen, vil kroppen utsettes for oksidativt stress.

Det er mange faktorer som fører til en økning i dannelsen av reaktive oksygenforbindelser, slik som trening, solstråling, feilernæring, røyking, miljøgifter/tungmetaller og stress. Når kroppen utsettes for belastninger blir kroppens antioksidantforsvar ekstra viktig siden produksjonen av de frie radikaler kan økes. Kosttilskuddet VitaePro Plus inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Innhold per døgndose

Næringsinnhold 1 kapsel  
Astaxanthin 2,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg  
Vitamin B12 2,5 µg 100 %*
Vitamin C 200 mg 250%*
Vitamin D3 15 µg 300%*
Vitamin E 12 mg a-TE 100 %*
Selen 80 µg 146%*
Omega 3-fettsyrer totalt (som triglyserider)

– herav DHA

– herav EPA

130 mg

90 mg

35 mg

 

*Prosent av referanseinntak.

Ingredienser

Calamarine® (olje fra flyveblekksprut, inneholder rosmarinekstrakt), kapsel (fiskegelatin, fuktighetsbevarer (glyserol)), L-askorbinsyre (vitamin C), tistelolje, ferskvannsalgen Haematococcus pluvialis, ekstrakt av stor fløyelsblomst (Tagetes erecta), D-alfa-tokoferol (vitamin E), fyllstoff (silisiumdioksid), L-selenometionin, emulgator (soyalecitin), kolekalsiferol (vitamin D3), cyanokobalamin (vitamin B12), antioksidanter (tokoferolrikt ekstrakt, askorbylpalmitat).

Anbefalt døgndose

1-2 kapsler, sammen med mat. 2 kapsler gjelder voksne og barn fra 11 år og oppover. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Anbefales ikke til barn under 3 år.

Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, og skal ikke erstatte legemidler. Ved graviditet eller bruk av reseptbelagte legemidler, bør legen informeres om bruk av kosttilskudd.

Oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn.