En man som former et hjerte med sine to hender

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt på flere funksjoner i kroppen:

 • Ledd


  Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. Ingrediensen har blitt brukt for ledd i hundrevis av år. Et Cochran review* i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt mot ubehag i ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata hadde best effekt.

  * Cochran reviews er en systematisk gjennomgang av forskning innen human helse og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard innen bevisbasert helseomsorg.

 • Muskler


  Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv – hele livet. Med årene skjer det endringer i kroppen. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
 • Immunsystem


  Å ta vare på immunsystemet er viktig hele året. Dette er spesielt viktig for eldre og aktive idrettsutøvere fordi deres immunsystem utsettes for større påkjenninger. VitaePro inneholder mineralet selen samt vitaminene B12, C og D, som alle bidrar til immunsystemets normale funksjon.
 • Hjertet


  VitaePro inneholder de essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA, som er sentrale for flere funksjoner i kroppen. DHA og EPA er såkalte lange flerumettede omega 3-fettsyrer. DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den positive effekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).
 • Blodomløpet


  Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.
 • Reduserer tretthet og utmattelse


  VitaePro inneholder vitamin B12 og vitamin C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B12 er viktig for mange funksjoner i kroppen, blant annet for nervesystemet og dannelsen av blodceller. Vitaminet B12 er med på å fornye arvestoffet (DNA), og alle celler i kroppen trenger derfor dette vitaminet.
 • Beskytter cellene


  VitaePro inneholder antioksidantene selen samt vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Oksidering skjer når vi utsettes for f.eks. stress, forurensninger, UV-stråling eller harde fysiske belastninger. Kroppen reagerer da ved å produsere økte mengder av reaktive oksygenforbindelser. Denne ubalansen mellom antioksidanter og reaktive oksygenforbindelser kalles for oksidativt stress.

  Antioksidanter er stoffer som nøytraliserer oksygenforbindelser som oppstår som biprodukter når kroppen forbrenner oksygen. Det kan sammenlignes med en bil som forbrenner bensin og danner eksos som biprodukt. Disse forbindelsene er bra for kroppen, men hvis det dannes for mange av disse, kan det føre til oksidativt stress som kan angripe cellene våre.

 

* Basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.

 • VitaePro er effektivt for leddene!

  VitaePro er effektivt for leddene!

  VitaePro har i mange år hjulpet hundretusener med å ha velfungerende muskler og ledd. VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som er godt for leddene.

   

  I hundrevis av år har man brukt Boswellia serrata for å ta vare på leddene, siden det har en behagelig virkning på ledd og bidrar til å holde leddene komfortable.

  Studier har vist at Boswellia serrata har effekt på leddene

  Sengupta et al. viste i 2008 at Boswellia serrata-ekstraktet har effekt på ledd ved doser på kun 100 mg. 75 personer var med på en dobbelblindet placebo-kontrollert studie som gikk over 90 dager. 25 personer fikk 100 mg Boswellia serrata om dagen, og 25 personer fikk 250 mg daglig. Siste gruppen fikk placebo. Etter 90 dager hadde begge Boswellia serrata-gruppene betydelig forbedring på leddfunksjonen.

  Et Cochran review* i 2014 fant Boswellia serrata som en av urtene av 33 undersøkte planter med best effekt på ledd. Forskerne konkluderte med at det var vitenskapelige bevis på at Boswellia serrata kunne bidra til å unngå ubehag i leddene.

  * Cochran reviews er en systematisk gjennomgang av forskning innen human helse og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard innen forskning på helseomsorg.

  Det er viktig å ta vare på kroppen

  Kroppen er i en kontinuerlig prosess der muskelmassen enten økes eller reduseres. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. Mange eldre har vitamin D mangel, hvilket kan føre til at man opplever plager i musklene. Derfor er det ekstra viktig å få i seg nok vitamin D slik at man kan unngå unødvendige muskelplager.

  I tillegg er det viktig med velfungerende ledd. Bevegelse og trening er ikke alltid det første man tenker på når man kjenner ubehag i kroppen eller når leddene kjennes stive.

  VitaePro kan hjelpe dine muskler og ledd

  VitaePro inneholder en allsidig kombinasjon av aktive ingredienser som har positiv effekt på flere viktige funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd.

  Et stort antall av våre kunder valgte VitaePro for å få hjelp for sine leddplager og muskelplager*. Resultatene av undersøkelsen viser at produktet oppfyller forventningene, da hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre!

 • Unngå unødvendige plager i muskler og ledd

  Unngå unødvendige plager i muskler og ledd

  VitaePro har hjulpet flere titusener nordmenn med å leve et mer aktivt liv. VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable!

   

  Stiv og støl?

  Muskelplager og leddplager har en tendens til å øke med alderen. Dersom man opplever stivhet og ubehag i kroppen, kan det gjøre hverdagen tyngre. Når man trener mye, driver med fysisk hus- og hagearbeid, eller har et fysisk hardt yrke kan man fort oppleve at ryggen er sliten og leddene kan føles ømme og stive. Mange av våre kunder har valgt VitaePro fordi de søker hjelp for ulike plager, som for eksempel ubehag i muskler og ledd.

  Visste du at hele 85 % av våre brukere opplever positiv effekt på muskler og ledd etter at de startet med VitaePro*? Hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre, hvilket har bidratt til at VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd.

  VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata, som er kjent for å gjøre leddene mer komfortable. Planteekstraktet har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år.

  Et allsidig kosttilskudd

  I tillegg til å inneholde ingredienser som er godt for muskler og ledd, har VitaePro ingredienser som er godt for mange av kroppens viktige funksjoner. VitaePro er rik på en rekke naturlige, sterke antioksidanter som beskytter kroppens celler. I tillegg inneholder kosttilskuddet en rekke vitaminer, som blant annet energivitaminet B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt vitamin D som er godt for musklene. Kosttilskuddet er også tilsatt de viktige omega 3-fettsyrene DHA og EPA som er viktige for hjertet! Den dokumentert effekt på hjertets normale funksjon er ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

  5 gode grunner til å prøve VitaePro

  • Unngå unødvendige leddplager og muskelplager
  • Godt for immunsystemet og hjertet**, samt bidrar til å redusere tretthet
  • Inneholder nå også den naturlige ingrediensen Boswellia serrata
  • Bestill enkelt på nett og få produktet levert direkte hjem i postkassen
  • Nå er det spesialtilbud – 50 % første pakke og få gratis Collagen Forte som velkomstgave

 • Hvorfor trenger vi antioksidanter?

  Hvorfor trenger vi antioksidanter?

  Visste du at det foregår en slags maktkamp inni deg? Hver av kroppens celler angripes 10 000 ganger - hver dag! Og angriperne, de heter frie radikaler. Antioksidanter beskytter cellene mot disse angrepene.

  Antioksidanter er viktig

  Du har sikkert opplevd at eplebiter har blitt brune om de blir liggende ubeskyttet på kjøkkenbenken. Epler eller avokadoer som blir brune er gode eksempler på hvordan oksidasjon ser ut. Viste du at antioksidanter kan påvirke dette? For eksempel, ved å dyppe eplebiter i sitronsyre, som inneholder antioksidanter, forebygger du oksidasjon og bruning av eplet. Det samme gjelder for avokadoer som kan bli brune ved oksidering, derfor brukes ofte lime eller sitron i Guacamole for å holde den friske grønnfargen.

  Vår moderne livsstil med faktorer som stress, sollys, luftforurensning, alkohol, røyking og hard trening øker mengde av skadelige stoffer* i kroppen. For å unngå skader på cellene i kroppen, må disse uskadeliggjøres med hjelp av et eget forsvarssystem som kalles ”antioksidantforsvaret.”

  Antioksidantene nøytraliserer skadelige forbindelser, reparerer skader i cellene inne i kroppen. Noen antioksidanter produserer kroppen selv, mens andre, slik som vitamin C og E samt mineralene selen, kobber og sink, er vi avhengige av å få tilført gjennom kosten. Å spise nok mat med antioksidanter er derfor viktig for å bygge opp og forsterke kroppens forsvarssystem.

  Vanskelig å spise nok frukt og grønt?
  Frukt og grønt inneholder mye antioksidanter. I følge myndighetenes kostråd skal du spise 5 om dagen tilsvarende et halvt kilo frukt og grønt hver dag hvorav halvparten skal være grønnsaker. Mer enn 8 av 10 nordmenn følger ikke dette rådet. En av nøkkelingrediensene i VitaePro er antioksidanten astaxanthin – et rødfarget pigment som også gir sin karakteristiske farge til laks og ørret. Astaxanthin i VitaePro kommer fra mikroalgen Haematococcus pluvialis.

  Astaxanthin en antioksidant med rå kraft fra naturen!
  Helt siden VitaePro kom på markedet i 2002 har nøkkelingrediensene i VitaePro vært plantestoff ene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Disse ingrediensene har bidratt sterkt til den suksessen som har gjort VitaePro til et av Nordens mest brukte kosttilskudd.

  Astaxanthin har størst evne til å fjerne skadelige forbindelser som reaktivt oksygen, og den er mange ganger sterkere* enn vitamin C!

  VitaePro inneholder ingredienser som er bra for flere funksjoner i kroppen. I tillegg til antioksidantene, selen og vitamin C og E, inneholder VitaePro også vitamin B12 og D, omega 3-fettsyrer, astaxanthin, zeaxanthin og lutein. Nå inneholder VitaePro også Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. 

 • Slik kan du påvirke musklene med vitaminer

  Slik kan du påvirke musklene med vitaminer

  Du bruker muskler når du står, går, sitter eller danser - ja faktisk, i alt du gjør. Visste du at riktig næring også kan påvirke musklene på en positiv måte?

  Det er lett å ta musklene for gitt, men faktum er at de trenger vår hjelp for å fungere normalt. Her kan du lese mer om hvordan riktig kosthold, og vitaminer, kan påvirke musklene på en positiv måte.

  Etter 45-årsalderen taper vi muskelmasse

  Kroppen er i en kontinuerlig prosess der våre muskler bygges opp og brytes ned. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. Den gode nyheten er at det tar halvparten så lang tid å bygge opp musklene enn å bryte de ned.

  Styrk muskler med trening

  En annen god nyhet er at det er aldri for sent å begynne å trene for å bygge muskelmasse. Hvis du ikke har startet med trening er det ennå ikke for sent, men husk å lytte til kroppen din, og ikke ta i for mye. Styrketrening er en skånsom måte å styrke musklene på. Styrketrening er viktig fordi i tillegg til å bygge muskelmasse, kan du også forebygge belastningsskader og styrker skjelettet.

  Påvirke musklene med vitaminer!

  I tillegg til å holde deg aktiv, bør du sørge for å få i deg de byggesteinene kroppen trenger, gjennom et balansert kosthold, for å opprettholde musklene. Ifølge helsedirektoratets anbefalinger bør du spise fisk 2-3 ganger i uken og 500 gram frukt og grønnsaker hver dag.

  Visste du at vitaminer kan ha en påvirkning på musklene? Vitamin D er særlig viktig når den omdannes til et hormon i kroppen som kan påvirke muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

  Den viktigste kilden til vitamin D er sollys, men vitaminet finnes også i fet fisk. Helsedirektoratet anbefaler enkelte grupper til å bruke kosttilskudd for å få nok vitamin D, for eksempel, bør eldre som tilbringer liten tid utendørs supplere kosten med et vitamin D-tilskudd.

  VitaePro inneholder ingredienser som er bra for flere funksjoner i kroppen. I tillegg til antioksidantene selen, vitamin C, E og astaxanthin, inneholder VitaePro også vitamin D, Boswellia serrata, omega 3-fettsyrer, zeaxanthin og lutein.

  85 % opplever effekt på muskler og ledd!

  Hele 85 % av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd etter at de begynte med VitaePro*. Mens 8 av 10 har opplevd en positiv endring i sitt aktivitetsnivå etter at de startet med VitaePro. Prøv et kosttilskudd i kombinasjon med litt mer mosjon, og se hvilken forskjell små grep kan gjøre.

 • Kosttilskudd og trening

  Kosttilskudd og trening

  Det skjer mye i kroppen når du trener. Les mer om hvorfor kosttilskudd kan være bra i kombinasjon med trening.

  Ekstra belastning på leddene

  Trening påfører ekstra belastning på leddene, noen ganger opp til fem eller seks ganger mer enn din kroppsvekt. Ankler, knær, hofter, albuer og skuldre har alle svært ulike funksjoner, men fungerer på lignende måte. Hvert ledd har et slags støtdempende bindevev ved endene av benet som kalles brusk. Den viktigste oppgaven til brusken er å motstå trykk, som for eksempel oppstår når vi løper.

  Nå inneholder VitaePro også Boswellia serrata som gjør kosttilskuddet mer effektivt for leddene. VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og mange kunder opplever at de er mindre stive og støle etter at de startet med VitaePro*. Et Cochran review* i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt mot ubehag i ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata hadde best effekt.  

  Viktig å holde seg frisk

  For å kunne trene optimalt, er det viktig å holde seg frisk. Flere studier viser at et daglig inntak av 200 mg vitamin C, i tillegg til det daglige anbefalte inntaket*, bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon under og etter intens fysisk trening. Vitamin B12 gjør VitaePro enda bedre for å opprettholde et normalt immunsystem.

  Visste du at…

  Kondisjonskrevende idretter som krever høyt oksygenopptak over lengre tid, slik som langdistanseløping, fotball, sykling og langrenn, øker forbrenningen og dermed også produksjonen av avfallsstoffene kalt ROS. Andre typer trening kan stenge av blodtilførselen for kortere tid og dette vil også føre til økt dannelse av avfallsstoffene. Den økte mengden avfallsstoffer regnes for å være en medvirkende årsak til at du kan få treningsverk etter hard trening. Da er det ekstra viktig at kroppen har tilstrekkelig med antioksidanter for å hindre at det dannes en skadelig ubalanse i kroppen. Som med alt annet i livet bør man unngå overdrevent inntak, men få i seg veldokumenterte doser av antioksidanter. Ved bruk av kosttilskudd bør du derfor velge produkter med høy kvalitet fra seriøse produsenter.

Helseeffekter