VP_VP_ALL_1920x455_1806_Aage_Hareide_ball.jpg

"Det er viktig at kroppen henger med" - Åge Hareide

Åge Hareide er tidligere aktiv fotballspiller, og arbeider fortsatt på høyeste nivå i fotballens verden. - I min alder er man fornøyd dersom muskler og ledd samarbeider uten for mye motstand. Jeg ønsker å hele tiden jobbe mot nye mål, derfor tar jeg VitaePro.

64-årige Åge Hareide har en lang trenerkarriere bak seg, og i dag jobber han på høyeste nivå i fotballens verden. I 1985 debuterte han som spillende trener for Molde, hvor han hadde vært aktiv fotballspiller tidligere. Etter noen sesonger gikk turen videre til svenske Helsingborg (1998), Brøndby (2000) og Rosenborg (2003), inntil han senere på året ble utnevnt som landslagstrener for Norge. I nyere tid har Åge også trent landslaget til Danmark, før han kom tilbake igjen på Norsk jord som trener for Rosenborg igjen.

Åge har alltid hatt fokus på å leve sunt og vet viktigheten av å tenke langsiktig. Men i en travel hverdag er det ikke alltid så lett å få i seg alt kroppen trenger. Derfor supplerer han med VitaePro.

«En bil må ha rett drivstoff, ellers går det galt. Det samme gjelder for kroppen. Med alderen er det blitt viktig for meg å passe på at kroppen henger med så jeg kan opprettholde samme høye aktivitetsnivå. Jeg må bli flinkere til å passe på meg selv, derfor tar jeg VitaePro.»

VitaePro har vært en naturlig del av familien i mange år. «Jeg kjenner mange som bruker VitaePro, bl.a. min kone. Når du får så mye i bare ett kosttilskudd kan det sterkt anbefales. Min egen tante mener at hun rett og slett ikke kan leve uten, og jeg tar det for å bevare min helse så lenge som mulig, forteller Åge. «Og når du vet hva det inneholder, er det enkelt å anbefale det til andre!»

 5 gode grunner til å prøve:

  • VitaePro inneholder nå også olivenekstrakt! Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet*. 
  • VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable
  • VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 88 % av våre brukere opplever effekt på muskler og ledd**.
  • Du får prøve VitaePro til halv pris på første pakke - kun 164 kr
  • Du bestiller enkelt på nett og får kosttilskudd levert direkte til din postkasse

VitaePro inneholder aktive ingredienser med positiv effekt på muskler og ledd!

* Omega-3 fettsyrer DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon. Positiv effekt på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
* Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Den positive effekten oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).
** Kundeundersøkelse gjennomført i 2021 blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på en skala fra 1 til 6. Som positiv effekt menes det en effekt fra 3 til 6.

VitaePro inneholder ingredienser med gunstig virkning:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

ENERGINIVÅ: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.