vitaepro_hilde-gp-holmenkollen_1322x562-min.jpg

92 % merker effekt på muskler og ledd

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et aktivt liv i bevegelse. Hele 92 % av VitaePro-brukere opplever positiv effekt på muskler og ledd, mens 89 % har blitt mer aktive etter de startet med VitaePro.* Les mer om hvorfor dette er et så populært kosttilskudd.

Dette er effektivt for ledd

Visste du at VitaePro inneholder Boswellia serrata? Det naturlige planteekstraktet har blitt brukt i tusenvis av år for å ta vare på leddene, ettersom Boswellia serrata er kjent for å holde leddene komfortable.

Et viktig vitamin for musklene

Muskler er viktig for både mobilitet og balanse. For å opprettholde musklene er det viktig å være fysisk aktiv, få i seg de byggesteinene kroppen trenger gjennom et balansert kosthold og sørge for å ha nok vitamin D - året rundt. VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Får du i deg nok vitamin D? Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt, men ifølge Helsedirektoratet har store deler av befolkningen for lave nivåer av vitaminet i blodet. De fleste vet at det er ekstra viktig å få i seg nok av vitaminet i vinterhalvåret, men det mange ikke tenker på er at tilskudd av vitamin D fortsatt er viktig på sommeren. Grunnen til at vitamin D også er viktig på sommeren er at solfaktoren vi bruker blokkerer UV-strålene, slik at de ikke kan trenge inn i huden og danne vitamin D.

Prøv VitaePro til -50% i dag for dine muskler og ledd!

Ta vare på energinivået

Det er viktig å få i seg de riktige næringsstoffene for å oppretholde energinivået, noe som er viktig i en aktiv hverdag. VitaePro inneholder vitamin C og B12 som begge bidrar til å støtte ditt energinivå, ved at de bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Fem gode grunner til å prøve VitaePro:

  • Ingredienser for leddmusklerhjerte og energinivå
  • 92 % merker effekt på muskler og ledd*
  • Hele 9 av 10 av kunder anbefaler VitaePro til andre*
  • Kun 174 kr + 49 kr i porto (ordinærpris 349 kr + porto)
  • Bestill enkelt på nett og få kosttilskuddene rett hjem i din postkasse. Ingen bindingstid.

Bli kunde og vinn

Nå kan du prøve VitaePro til halv pris: -50 % på første pakke. Blir du kunde nå så er du med i vårt store kundelotteri. Du kan vinne en av tre el-sykler (verdi 26.999 kr) og et av tre gavekort i valgfri matbutikk (verdi 5.000 kr).

Gjør et godt valg for dine muskler og ledd - prøv VitaePro i dag!

*Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Prøv nye VitaePro i dag

Nå kan du prøve VitaePro til -50% første pakke.

  • Løsningen for dine muskler og ledd
  • Ingredienser med dokumentert effekt
  • Kun 174 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 349 kr + porto)
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid
  • Bli kunde og du kan vinne i kundelotteriet vårt

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
LEDD OG BINDEVEV

Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd, mens mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.