hilde-gp-skogen-smiler2_vitaepro_1322x562-min.jpg

92 % merker effekt på muskler og ledd

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et aktivt liv i bevegelse. Hele 92 % av VitaePro-brukere opplever positiv effekt på muskler og ledd, mens 89 % har blitt mer aktive etter de startet med VitaePro.* Les mer om hvorfor dette er et så populært kosttilskudd.

Dette er bra for ledd

Visste du at VitaePro inneholder Boswellia serrata? Det naturlige planteekstraktet har blitt brukt i tusenvis av år for å ta vare på leddene, ettersom Boswellia serrata er kjent for å holde leddene komfortable.

Et viktig vitamin for musklene

Muskler er viktig for både mobilitet og balanse. For å opprettholde musklene er det viktig å være fysisk aktiv, få i seg de byggesteinene kroppen trenger gjennom et balansert kosthold og sørge for å ha nok vitamin D - året rundt. VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Får du i deg nok vitamin D? Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt, men ifølge Helsedirektoratet har store deler av befolkningen for lave nivåer av vitaminet i blodet. De fleste vet at det er ekstra viktig å få i seg nok av vitaminet i vinterhalvåret, men det mange ikke tenker på er at tilskudd av vitamin D fortsatt er viktig på sommeren. Grunnen til at vitamin D også er viktig på sommeren er at solfaktoren vi bruker blokkerer UV-strålene, slik at de ikke kan trenge inn i huden og danne vitamin D.

Prøv VitaePro til -50% i dag for dine muskler og ledd!

Ta vare på energinivået

Det er viktig å få i seg de riktige næringsstoffene for å oppretholde energinivået, noe som er viktig i en aktiv hverdag. VitaePro inneholder vitamin C og B12 som begge bidrar til å støtte ditt energinivå, ved at de bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Fem gode grunner til å prøve VitaePro:

  • 92 % merker effekt på muskler og ledd*
  • Ingredienser for leddmusklerhjerte og energinivå
  • Hele 9 av 10 av kunder anbefaler VitaePro til andre*
  • Kun 189 kr + 49 kr i porto (ordinærpris 427 kr inkl. porto)
  • Få Collagen Duo som gave i første forsendelse

Hele 9 av 10 anbefaler VitaePro

Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd for muskler og ledd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av kunder er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre.* Prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd – en daglig kapsel full av viktige næringsstoffer som er bra for kroppen. Nå kan du prøve første pakke med VitaePro til halv pris og du får også vårt populære kollagentilskudd, Collagen Duo, som gave i din første forsendelse.

Løsningen for dine muskler og ledd - prøv VitaePro i dag!

* Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Bestill NYE VitaePro i dag

Kjøp VitaePro-abonnement til 50 % første pakke. Nå får du også med Collagen Duo som veklomstgave i din første forsendelse. Spar hele 538 kr på tilbudet.

  • Kun 189 kr + 49 kr i porto (tot. 238 kr). 
  • Leveres i postkassen hver 6. uke (44 kapsler)
  • Følgende leveringer koster 427 kr inkl. porto
  • Ingen bindings- eller oppsigelsestid
  • 14 dagers returrett iht. angrerettloven

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.