Articles_Top_banner_Boswellia_serrata.jpg

Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata for leddene. Denne ingrediensen har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år. Les mer om hvorfor dette planteekstraktet er så populært.

Boswellia serrata for leddene

VitaePro inneholder blant annet den naturlige ingrediensen Boswellia serrata som er bra for leddene. Planteekstraktet har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år, ettersom det har en komfortabel virkning på ledd.

Kroppens bevegelighet blir hjulpet av leddene våre, de bidrar nemlig til at vi kan bevege oss slik vi ønsker i hverdagen. Derfor er det viktig å ta godt vare på leddene!

Studier viser at Boswellia serrata har effekt på ledd

Flere studier viser at Boswellia serrata kan hjelpe med å holde leddene komfortable. Et Cochrane* review i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt for ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata var en av de som hadde best effekt.

Cochrane reviews er en systematisk gjennomgang av studier og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard på forskning innen helse.

Ingredienser for et liv i bevegelse

VitaePro inneholder fortsatt de samme effektive ingrediensene for brusk, muskler, immunsystem og energinivå.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for brusken. Brusken fungerer som leddenes støtdemper, og det er derfor viktig at brusken vedlikeholdes slik at det er komfortabelt å belaste og bøye leddene.

Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt. Helsedirektoratets rapport om utviklingen i det norske kostholdet viser at nordmenns gjennomsnittlige kosthold inneholder for lite vitamin D i forhold til det som er anbefalt. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, som er viktig for mobilitet og balanse. I tillegg bidrar vitamin D til immunsystemets normale funksjon. Vitaminet er også en nøkkel til kroppens immunsystem som sørger for å skru det på til rett tid.

Vitamin C og B12  støtter energinivået, gjennom å bidra til å redusere tretthet og utmattelse.

Nyhet: Nå med forbedret formulering

I den nye sammensetningen har vi økt mengden vitamin D til 20 μg. Dette valget er forankret i vitenskapelig forskning og vitamin D sin vel etablerte rolle i å støtte muskelhelsen.

5 gode grunner til å prøve VitaePro

  • Ingredienser for leddmusklerhjerte og energinivå
  • 92 % merker effekt på muskler og ledd*
  • Hele 9 av 10 av kunder anbefaler VitaePro til andre*
  • Få vårt populære kollagentilskudd Collagen Duo i gave
  • Ingen bindings- eller oppsigelsestid

Bestill enkelt på nett og få kosttilskuddene rett hjem i din postkasse. Prøv VitaePro i dag til -50% rabatt på første pakke: Kun 189 kr (tot. 238 kr inkl. 49 kr i porto). Følgende leveringer koster 427 kr inkl. porto. Nå mottar du også vårt populære kollagentilskudd, Collagen Duo, som gave i din første forsendelse.

Ta vare på leddene dine - prøv VitaePro i dag!

*Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Bestill NYE VitaePro i dag

Kjøp VitaePro-abonnement til 50 % første pakke. Nå får du også med Collagen Duo som veklomstgave i din første forsendelse. Spar hele 538 kr på tilbudet.

  • Kun 189 kr + 49 kr i porto (tot. 238 kr). 
  • Leveres i postkassen hver 6. uke (44 kapsler)
  • Følgende leveringer koster 427 kr inkl. porto
  • Ingen bindings- eller oppsigelsestid
  • 14 dagers returrett iht. angrerettloven

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.