Articles_Top_banner_Boswellia_serrata.jpg

Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata for leddene. Denne ingrediensen har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i hundrevis av år. Les mer om hvorfor dette planteekstraktet er så populært.

Boswellia serrata er et tre som vokser både i Asia og Afrika og har blitt brukt i India i tusenvis av år for å vedlikeholde sunne ledd. Væske trekkes ut fra treet på en skånsom måte, slik at det ikke skader veksten av treet. Den tørkes til en gummiaktig bit som Boswellia serrata-ekstraktet kommer fra.

Boswellia serrata for leddene

VitaePro inneholder blant annet den naturlige ingrediensen Boswellia serrata som er bra for leddene. Planteekstraktet har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år, ettersom det har en komfortabel virkning på ledd.

Kroppens bevegelighet blir hjulpet av leddene våre, de bidrar nemlig til at vi kan bevege oss slik vi ønsker i hverdagen. Derfor er det viktig å ta godt vare på leddene!

Studier har vist at Boswellia serrata har effekt på leddene

Planteekstraktet Boswellia serrata har dokumentert effekt på ledd. Flere studier viser at Bosswellia serrata kan hjelpe til å holde leddene komfortable. Et Cochrane review i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt for led, og konkluderte med at Boswellia serrata var en av de som hadde best effekt.

Cochrane reviews er en systematisk gjennomgang av forskning innen human helse og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard innen forskning på helseomsorg.

VitaePro inneholder ingredienser for et liv i bevegelse

I tillegg til Boswellia serrata inneholder VitaePro vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for brusken. Brusken fungerer som leddenes støtdemper, og det er derfor viktig at brusken vedlikeholdes slik at det er komfortabelt å belaste og bøye leddene.

Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt. Helsedirektoratets rapport om utviklingen i det norske kostholdet viser at nordmenns gjennomsnittlige kosthold inneholder for lite vitamin D i forhold til det som er anbefalt. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, som er viktig for mobilitet og balanse. I tillegg bidrar vitamin D til immunsystemets normale funksjon. Vitaminet er også en nøkkel til kroppens immunsystem som sørger for å skru det på til rett tid.

For å kunne være i bevegelse slik man ønsker er det viktig med et balansert energinivå. VitaePro inneholder vitamin C og B12 som begge bidrar til å støtte ditt energinivå, gjennom å bidra til å redusere tretthet og utmattelse.

5 gode grunner til å prøve VitaePro

  • Ingredienser for leddmusklerhjerte og energinivå
  • 88 % merker effekt på muskler og ledd*
  • Hele 9 av 10 av kunder anbefaler VitaePro til andre*
  • Prøv til supertilbud på kun 99 kr
  • Bestill enkelt på nett og få kosttilskuddene rett hjem i din postkasse. Ingen bindingstid.

Nå kan du prøve VitaePro til supertilbud: kun 99 kr første pakke. Du får også vårt populære kollagentilskudd i gave. 

Ta vare på dine ledd - prøv VitaePro til kun 99 kr i dag!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Benytt deg av supertilbudet i dag

  • VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser med dokumentert effekt på muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.

  • VitaePro feirer hele 20 år på markedet og vi feirer med supertilbud til alle nye kunder. Nå kan du prøve VitaePro til kun 99 kr (ordinær pris 328 kr). 

  • Enkelt med helse på abonement: Det er ingen bindingstid og du mottar forsendelsen direkte i din postkasse.
VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

ENERGINIVÅ OG IMMUNSYSTEM

Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse, mens mineralet selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE

De essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).