Articles_Top_banner_Boswellia_serrata.jpg

Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata for leddene. Denne ingrediensen har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i hundrevis av år. Les mer om hvorfor dette planteekstraktet er så populært.

Boswellia serrata er et tre som vokser både i Asia og Afrika og har blitt brukt i India i tusenvis av år for å vedlikeholde sunne ledd. Væske trekkes ut fra treet på en skånsom måte, slik at det ikke skader veksten av treet. Den tørkes til en gummiaktig bit som Boswellia serrata-ekstraktet kommer fra.

Boswellia serrata for komfortable ledd

VitaePro inneholder blant annet den naturlige ingrediensen Boswellia serrata som er bra for leddene. Planteekstraktet har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år, ettersom det har en komfortabel virkning på ledd.

Kroppens bevegelighet blir hjulpet av leddene våre, de bidrar nemlig til at vi kan bevege oss slik vi ønsker i hverdagen. Derfor er det viktig å ta godt vare på leddene!

88 % merker effekt på muskler og ledd

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et aktivt liv, og hele 88 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd**. Resultatene av undersøkelsen viser at produktet oppfyller forventningene, da hele 9 av 10 av kundene er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre**!

VitaePro inneholder ingredienser for et liv i bevegelse

  • I tillegg til Boswellia serrata inneholder VitaePro vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for brusken. Brusken fungerer som leddenes støtdemper, og det er derfor viktig at brusken vedlikeholdes slik at det er komfortabelt å belaste og bøye leddene.
  • Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt. Helsedirektoratets rapport om utviklingen i det norske kostholdet viser at nordmenns gjennomsnittlige kosthold inneholder for lite vitamin D i forhold til det som er anbefalt. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, som er viktig for mobilitet og balanse. I tillegg bidrar vitamin D til immunsystemets normale funksjon. Vitaminet er også en nøkkel til kroppens immunsystem som sørger for å skru det på til rett tid.
  • For å kunne være i bevegelse slik man ønsker er det viktig med et balansert energinivå. VitaePro inneholder vitamin C og B12 som begge bidrar til å støtte ditt energinivå, gjennom å bidra til å redusere tretthet og utmattelse.

5 gode grunner til å prøve VitaePro

  • Ingredienser for leddmusklerhjerte og energinivå
  • 88 % merker effekt på muskler og ledd*
  • Hele 9 av 10 av kunder anbefaler VitaePro til andre*
  • Prøv til halv pris og få vårt populære kollagentilskudd i gave
  • Bestill enkelt på nett og få kosttilskuddene rett hjem i din postkasse. Ingen bindingstid.

Nå kan du prøve VitaePro til halv pris: kun 164,- første pakke. Du får også vårt populære kollagentilskudd i gave. 

Ta vare på dine ledd - prøv VitaePro til spesialtilbud i dag!

* Omega-3 fettsyrer DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon. Gunstig virkning på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
* Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).
** Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Prøv VitaePro - for et liv i bevegelse

Muskler

Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.