VP_VP_NO-DK_1920x455_1805_Vitnes_Collage.jpg

Trygghet og kvalitet i alle ledd

Du kan kjenne deg trygg når du handler VitaePro hos oss. Abonnement uten bindingstid- eller oppsigelsestid, sertifisert av Trygg E-Handel, betaling med faktura og levering direkte hjem er noen av fordelene du får når du handler hos oss.

Enkelt å handle hos oss

VitaeLab er sertifisert av Trygg E-Handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Trygg E-Handels formål er å beskytte deg som forbruker – kun stabile og seriøse nettbutikker godkjennes for til å benytte Trygg E-Handel merket.

Sikker betaling

Du trenger ikke å betale på forhånd eller gi ut kontonummeret ditt. Vi sender en faktura sammen med din bestilling og du har 14 dager til å betale i ro og mak.

Levering direkte i din postkasse

Bestillingen blir sendt direkte hjem til din postkasse,som er enkelt og praktisk for deg! Vi sender våre leveranser som brev i posten til din hjemmeadresse, og de passer perfekt i de fleste postkasser.

Abonnement uten forpliktelser

Du er helt uten forpliktelser og kan når som helst flytte, hoppe over, eller si opp din automatiske forsendelse.

Returrett

Du har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varene.

 

VitaePro inneholder ingredienser med gunstig virkning:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

ENERGINIVÅ: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.