Article_Top_banner_Astaxanthin_Lutein_Zeastaxanthin_Pill_1322x562-min.jpg

Trygghet og kvalitet i alle ledd

Du kan kjenne deg trygg når du handler VitaePro hos oss. Abonnement uten bindingstid- eller oppsigelsestid, sertifisert av Trygg E-Handel, betaling med faktura og levering direkte hjem er noen av fordelene du får når du handler hos oss.

Enkelt å handle hos oss

VitaeLab er sertifisert av Trygg E-Handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Trygg E-Handels formål er å beskytte deg som forbruker – kun stabile og seriøse nettbutikker godkjennes for til å benytte Trygg E-Handel merket.

Sikker betaling

Du trenger ikke å betale på forhånd eller gi ut kontonummeret ditt. Vi sender en faktura sammen med din bestilling og du har 14 dager til å betale i ro og mak.

Levering direkte i din postkasse

Bestillingen blir sendt direkte hjem til din postkasse,som er enkelt og praktisk for deg! Vi sender våre leveranser som brev i posten til din hjemmeadresse, og de passer perfekt i de fleste postkasser.

Abonnement uten forpliktelser

Det er ingen bindings- eller oppsigelsestid. Du er helt uten forpliktelser og kan når som helst flytte, hoppe over, eller si opp din automatiske forsendelse. Du har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varene.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.