vitaepro_oeystein-paa-tur_1322x562-min.jpg

Slik fant tre nordmenn løsningen for et aktivt liv

At vi kan bevege oss gir oss frihet til å gjøre det vi vil. Vi er i bevegelse en stor del av livene våre, enten det er å holde det gående med ulike hverdagsaktiviteter eller når vi har gleden av å kunne dyrke våre hobbyer.

For at vi skal kunne være i bevegelse, trenger kroppene våre riktig med ernæring, men bevegelsen i seg selv bidrar også til vedlikehold av kroppen. Mange nordmenn har valgt kosttilskuddet VitaePro for å støtte et liv i bevegelse, siden kosttilskuddet inneholder en rekke ingredienser som er bra for hele kroppen.

Over gjennomsnittet opptatt av bevegelse

Øystein er veldig opptatt av egen helse. I tillegg til å spise sunt holder han seg aktiv og trener som regel hver dag i form av turer med hunden, joggeturer eller sykkelturer. For å kunne fortsette å være aktiv og i bevegelse er det viktig for Øystein å ta vare på kroppen. Han er glad for at han begynte med VitaePro, og føler at det er til god hjelp.

- Mitt mantra er «en dag uten trening, er en dag uten mening». Å være i bevegelse mener jeg er nøkkelen til å holde seg frisk og rask, så jeg tar godt vare på kroppen.

Øystein elsker turer i skog og fjell, og friluftsliv er en av hans største hobbyer. Derfor planlegger han å gjennomføre sommerferien i Norge med mange turer i fjell og mark. Det gir ham en følelse av frihet og glede, og minnene fra en slik tur motiverer Øystein til å fortsette å bevege seg hele året. En ting som er sikkert og visst er at en pakke VitaePro blir med i sekken. Det er en god turvenn som bidrar til å støtte Øysteins muskler, ledd og energinivå, noe som gjør det lettere for ham å holde seg i bevegelse.

Bevegelse er «alfa omega» for meg

Bjørn Tore elsker å ha mye å gjøre. Når man har så mange baller i luften samtidig, er det viktig å ta vare på kroppen. Trening er en stor del av hverdagen hans og han trener gjerne fem ganger i uken, enten det er fotball, spinning, svømming eller å løpe i skogen. I tillegg er sjøliv og fiske en viktig hobby for Bjørn Tore, noe som passer perfekt ettersom han bor i Arendal rett ved sjøen.

- Ingenting slår frihetsfølelsen av å være ute på vannet en sommerdag. Å kunne være ute i frisk luft og samtidig holde kroppen i form er gull verdt. Det er lett å komme seg ut når kroppen henger med.

Bjørn Tore merker at VitaePro støtter energinivået, noe som er viktig for å kunne opprettholde den aktive livsstilen han elsker.

- Jeg opplever god effekt av VitaePro, og føler jeg får den hjelpen jeg trenger for å holde meg i bevegelse.

Gleden av bevegelse i hverdagen

Unni Berglund Evensen holder på med flere former for trening, som blant annet styrketrening, sykling og turer i skog og mark. Unni ble oppmerksom på VitaePro gjennom en venninne og har nå brukt VitaePro i nesten 12 år. Hun er glad for at hun hørte på venninnen sin den gangen.

- Jeg tar VitaePro for å holde muskler og ledd vedlike, det gir meg også det lille ekstra i hverdagen. De som kjenner meg sier: Du blir jo aldri sliten du, Unni.

Selv om Unni har et sunt kosthold, synes hun det kan være vanskelig å få i seg alle de viktige næringsstoffene kroppen trenger til enhver tid. Det er mange som opplever det samme som Unni, og da kan et kosttilskudd fungere som et godt supplement til maten, spesielt om du føler at du ikke får i deg den anbefalte mengden av essensielle næringsstoffer. Landsomfattende kostholdsundersøkelser, slik som NorKost 3, viser nemlig at mer enn halvparten av nordmenn ikke klarer å spise den anbefalte mengden fisk. Dessuten spiser mer enn åtte av ti nordmenn mindre frukt og grønt enn det som er anbefalt av myndighetene.

Hele 9 av 10 anbefaler VitaePro

VitaePro er et av de mest populære kosttilskuddene i Norden. Kosttilskuddet er utviklet av norske ernæringseksperter for å støtte et liv i bevegelse. VitaePro inneholder ingredienser av høy kvalitet som er bra for hele kroppen, de støtter blant annet muskler, ledd, hjerte og energinivå. Langvarige brukere av VitaePro forklarer hvorfor de ville prøve tilskuddet, grunnen er hovedsakelig at de ønsket å ta vare på kroppen, og spesielt muskler og ledd*. Hele 9 av 10 er så fornøyde at de vil anbefale VitaePro til andre.

Når kroppen vår har det bra, er det lettere å holde seg i bevegelse, og det gir oss gleden av å kunne gjøre akkurat de tingene vi liker mest.

Prøv VitaePro i dag – for et liv i bevegelse!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt

Muskler

Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.