VP_VP_ALL_1920x455_1805_HealtyFood_WoodTable.jpg

3 tips når du skal velge kosttilskudd

Ønsker du å prøve et kosttilskudd, men vet ikke hvilket du skal velge? Her er 3 tips!

For deg som ikke spiser så mye frukt, grønnsaker og fisk som anbefalt, kan det være lurt å komplettere kosten med et kosttilskudd. Men hva bør du tenke på når du velger?

  1. Finn et kosttilskudd som passer deg og din livsstil

Kosttilskudd bør ikke erstatte mat, men fungerer som et supplement til ditt daglige kosthold. Hvis du for eksempel lurer på om du spiser for lite fisk, se etter et kosttilskudd med omega 3. Vet du at du ikke spiser nok frukt og grønt, finn et kosttilskudd med vitaminer. Det finnes også kosttilskudd med ingredienser som er bra for flere funksjoner i kroppen.

  1. Tenk på kvalitet

Det finnes utrolig mange kosttilskudd på markedet i dag, med ulike prisnivå. Velg et produkt av høy kvalitet. Kosttilskuddet bør bestå av grundig undersøkte ingredienser. Merk også at det ikke nødvendigvis er bedre med høyere doser – en god balanse av næringsstoffer er viktigst!

  1. Velg kjente merker

Som i alle bransjer, det er både anerkjente og mindre anerkjente produsenter og forhandlere, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Et tips er å velge kjente merkevarer. Det er produkter som oftest blir revidert, samt setter høye krav til produksjonen, hvilket er til din fordel.

Kosttilskuddet VitaePro inneholder trygge og rene råvarer som er gunstig for flere funksjoner i kroppen. VitaePro er utviklet av VitaeLab, som stiller strenge krav til kvalitet og produksjon. Produksjonen foregår i henhold til retningslinjene for GMP (Good Manufacturing Practice). GMP er retningslinjer som beskriver produksjon og kvalitetskontroll av blant annet matvarer og legemidler. Alle ingrediensene er sporbare. 

Prøv VitaePro i dag – et av Nordens mest brukte kosttilskudd!

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
NYHET! LEDD OG BINDEVEV

Nå med enda mer Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd. Den nye ingrediensen mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.