VP_VP_ALL_1920x455_1805_Annica_Link_biking_summer_.jpg

Annica anbefaler VitaePro

Annica Link lever et aktivt liv sammen med sin familie.

Viktig med trening og et balansert kosthold

Annica Link bor i Enskede utenfor Stockholm sammen med sin mann og deres to barn. Annica liker å kunne gjøre aktiviteter sammen med familien på fritiden. Med jobben som Innkjøpssjef, to barn og mange hobbyer, er det alltid travelt. For noen år siden bestemte hun seg for å prøve kosttilskuddet VitaePro. Hun har ikke angret!

Det er viktig for meg å trene og spise sunt og ta vare på kroppen min. Jeg ønsket et tilskudd til kostholdet og valgte VitaePro, sier Annica.

Kosttilskudd kan være et godt supplement til kostholdet hvis du føler at du ikke får den anbefalte mengden av essensielle næringsstoffer. Landsomfattende kostholdsundersøkelser, slik som NorKost 3, viser at mer enn halvparten av nordmenn ikke klarer å spise den anbefalte mengden fisk.

Aktiv gjennom hele livet

Annica holder seg i form ved å trene zumba, jogge og gå turer. Hun holder også på med IDLA, en form for rytmisk gymnastikk og har begynt å ri på hester.

- Jeg forsøker å gjøre alt jeg kan for at jeg skal få så mye som mulig ut av mine treningsøkter.

Jeg har mange interesser som krever mye av kroppen min, så det er viktig for meg at den fungerer.

Vitaminer for ulike funksjoner i kroppen

Annica Link er fornøyd med livet sitt, hun liker å være i stand til å holde på med alle sine interesser og å være sammen med familie og venner. Selv om hun har mye på gang og det av og til kan være stressende, prøver hun å ta vare på seg selv gjennom et godt kosthold og mosjon.

– Jeg vet at vitaminer er viktig for en rekke funksjoner i kroppen så jeg prøver virkelig å være nøye med hva jeg får i meg.

Jeg hadde hørt mye positivt om VitaePro, derfor valgte jeg det som et tilskudd til kostholdet mitt. Det er jeg veldig fornøyd med! Nå anbefaler jeg gjerne andre å prøve det også.

Siden starten har planteekstrakter astaxanthin, lutein og zeaxanthin vært de grunnleggende ingrediensene i VitaePro. Disse ingrediensene har vært en medvirkende faktor til suksessen som har gjort at VitaePro har blitt en av Nordens mest brukte kosttilskudd.

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.