Per Arne Ellefsen på sykkeltur - VitaePro bruker

Stiv og støl i kroppen?

VitaePro har hjulpet flere titusener nordmenn med å leve et mer aktivt liv. Stiv og støl i hverdagen - kanskje du skal prøve VitaePro?

Stiv og støl?

Når man trener mye, driver med fysisk hus- og hagearbeid, eller har et fysisk hardt yrke, kan man fort oppleve at kroppen blir litt stiv og støl. Det kan fort bli mindre fritids- og utendørsaktiviteter, dersom du føler deg stiv og støl. Mange av våre kunder har valgt VitaePro fordi de ønsker hjelp til å ta vare på sine muskler og ledd.

Effektiv for dine ledd

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Boswellia serrata har blitt brukt i tusenvis av år for å ta vare på leddene. Planteekstraktet har en behagelig virkning på ledd og bidrar til å holde leddene komfortable. 

VitaePro inneholder fortsatt de samme naturlige, sterke antioksidantene som beskytter kroppens celler, vitamin B12 som reduserer tretthet, vitamin D som er godt for muskler, samt essensielle omega 3-fettsyrer.

VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd for muskler og ledd. Visste du at hele 85 % av VitaePro-brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd etter at de startet med VitaePro*?

Ingredienser for flere viktige funksjoner i kroppen

Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt, men ifølge Helsedirektoratet har store deler av befolkningen for lave nivåer av vitaminet i blodet. De fleste vet at det er ekstra viktig å få i seg nok av vitaminet i vinterhalvåret, men det mange ikke tenker på er at tilskudd av vitamin D fortsatt er viktig på sommeren! Grunnen til at vitamin D også er viktig på sommeren er at solfaktoren vi bruker blokkerer UV-strålene, slik at de ikke kan trenge inn i huden og danne vitamin D. Det viktige vitaminet bidrar til en normal muskelfunksjon, og er derfor avgjørende for velfungerende muskler gjennom hele livet.

Vitamin B12 bidrar i likhet med vitamin C til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar vitamin B12, C og D, samt selen til immunsystemets normale funksjon. Selen, vitamin C og E virker i kroppen som antioksidanter og bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress.

NYHET! Nå enda mer effektiv for å beskytte hjertet

VitaePro er fornyet og er nå enda bedre for hjertet og blodomløpet. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp**. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet. 

Nå kan du prøve VitaePro til spesialtilbud: kun 169,- for første pakke. Prøver du nå får du også Collagen Forte i velkomstgave – helt gratis!

Stiv og støl? Prøv VitaePro for kun 169 kr i dag og få gratis kollagentilskudd i velkomstgave!

* Kundeundersøkelse gjennomført i 2019 blant 884 VitaePro-kunder. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på skala fra 1 til 6 (dvs. de som svarte ikke relevant er ikke tatt med i utvalget). Som positiv effekt menes det en effekt fra 3 til 6.
** Omega-3 fettsyrer DHA og EPA fremmer normal hjertefunksjon. Positiv effekten på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Den positive effekten oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).

 

Kjøp NYE VitaePro i dag!

Betal kun 169 kr for første pakke og få gratis kollagentilskudd som velkomstgave.

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.