Per Arne Ellefsen på sykkeltur - VitaePro bruker

Stiv og støl i kroppen?

VitaePro har hjulpet flere titusener nordmenn med å leve et mer aktivt liv. Stiv og støl i hverdagen - kanskje du skal prøve VitaePro?

Stiv og støl?

Ubehag i muskler og ledd er vanlig blant voksne. Dette kan komplisere hverdagslivet og begrense deg fra å opprettholde en aktiv hverdag. Det kan fort bli mindre fritids- og utendørsaktiviteter, dersom du føler deg stiv og støl.

Effektiv for dine ledd

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. VitaePro inneholder fortsatt de samme naturlige, sterke antioksidantene som beskytter kroppens celler, energivitaminet B12 som reduserer tretthet, vitamin D som er godt for muskler, samt essensielle omega 3-fettsyrer.

VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd for muskler og ledd. Visste du at hele 85 % av VitaePro-brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd etter at de startet med VitaePro*?

Studier har vist at Boswellia serrata har effekt på leddene

Sengupta et al. viste i 2008 at Boswellia serrata-ekstraktet har effekt på ledd ved doser på kun 100 mg. 75 personer var med på en dobbelblindet placebo-kontrollert studie som gikk over 90 dager. 25 personer fikk 100 mg Boswellia serrata om dagen, og 25 personer fikk 250 mg daglig. Siste gruppen fikk placebo. Etter 90 dager hadde begge Boswellia serrata-gruppene betydelig forbedring på leddfunksjonen. Et Cochran review** i 2014 fant Boswellia Serrata som en av urtene av 33 undersøkte planter med best effekt på ledd. 

** Cochran reviews er en systematisk gjennomgang av forskning innen human helse og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard innen forskning på helseomsorg.

Boswellia serrata har blitt brukt i tusenvis av år for å ta vare på leddene. Planteekstraktet har en behagelig virkning på ledd og bidrar til å holde leddene komfortable. Stive og ømme ledd kan gjøre hverdagen tyngre – derfor er det viktig å ta godt vare på dem.

Ingredienser for flere viktige funksjoner i kroppen

Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt, men ifølge Helsedirektoratet har store deler av befolkningen for lave nivåer av vitaminet i blodet. De fleste vet at det er ekstra viktig å få i seg nok av vitaminet i vinterhalvåret, men det mange ikke tenker på er at tilskudd av vitamin D fortsatt er viktig på sommeren! Grunnen til at vitamin D også er viktig på sommeren er at solfaktoren vi bruker blokkerer UV-strålene, slik at de ikke kan trenge inn i huden og danne vitamin D. Det viktige vitaminet bidrar til en normal muskelfunksjon, og er derfor avgjørende for velfungerende muskler gjennom hele livet.

Energivitaminet B12 bidrar i likhet med vitamin C til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar vitamin B12, C og D, samt selen til immunsystemets normale funksjon. Selen, vitamin C og E virker i kroppen som antioksidanter og bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress.

NYHET! Nå enda mer effektiv for å beskytte hjertet

VitaePro er fornyet og er nå enda bedre for hjertet og blodomløpet. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp**. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet. 

Nå kan du prøve VitaePro til spesialtilbud: kun 169,- for første pakke. Prøver du nå får du også Collagen Forte i velkomstgave – helt gratis!

Stiv og støl? Prøv VitaePro for kun 169 kr i dag og få gratis kollagentilskudd i velkomstgave!

* Resultatene er basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 aktive kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.
** Omega-3 fettsyrer DHA og EPA fremmer normal hjertefunksjon. Positiv effekten på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Den positive effekten oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).

 

Kjøp NYE VitaePro for kun 169 kr i dag!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Stiv og støl i kroppen?