vitaepro-digital-anna-emil-rulleski_1322x562-min.jpg

VitaePro + Anna og Emil Jönsson Haag

Vi tror at det å kunne bevege seg gir økt livskvalitet. VitaePro starter nå et samarbeid med Anna og Emil Jönsson Haag, og sammen håper vi at vi kan inspirere flere til å leve et aktivt liv.

Sveriges mest populære par innen idretten

Anna og Emil er antagelig Sveriges mest populære par innen idretten og det er ikke overraskende. Hver for seg har de lagt bak seg to imponerende karrierer som langrennsløpere, med flere olympiske- og verdenscupmedaljer. Men grunnen til at de har vunnet så mange menneskers hjerter, er kanskje først og fremst deres personlighet, drivkraft og herlige energi.

Vi er utrolig stolte og glade for vårt nye samarbeid med Anna og Emil. For oss er det en perfekt match ettersom vi begge brenner for flere helserelaterte temaer, der en aktiv livsstil og et godt kosthold er viktige fellesnevnere.

Nytt spor, men med samme energi

Anna og Emil har i dag forlatt eliteidretten og jobber som gründere og inspiratorer. De har også skrevet en bok sammen og er engasjert i ungdomsidretten. Det er viktig at man finner både energi og motivasjon i hverdagen. - For vår del kommer energien, motivasjonen og inspirasjonen til å leve sånn som vi gjør i dag, fra et behov som vi begge innså at vi har. Vi trenger trening, bevegelse og god mat i livet, så godt som hver dag. Så vi prioriterer nettopp det – å gjøre det som vi vet er bra for oss, sier Anna.

Vill at flere skal kunne leve et liv i bevegelse

VitaeLab sin misjon er å hjelpe mennesker til en bedre hverdag ved å gjøre terskelen for bevegelse mindre, og bidra til et mer aktivt liv. VitaePro er utviklet for et liv i bevegelse av norske ernæringseksperter. Bevegelse er viktig for å kunne leve et godt liv, i lang tid. Derfor er det et viktig ønske for VitaeLab at flere skal kunne bevege seg, uavhengig av alder og forutsetninger, og fremfor alt at kroppen ikke skal bli et hinder med årene.

VitaePro har vært på det Norske markedet siden 2002 og har med årene vokst til å bli et av de ledende kosttilskuddene for muskler og ledd. VitaePro har også vokst til å bli et av Nordens mest solgte kosttilskudd.

Vi har lenge tenkt på hvordan vi kan nå ut og inspirere flere til en sunnere livsstil og få flere til å forstå at det er lurt å begynne med gode vaner – tidlig. Det har vært en utfordring for oss å nå et publikum som kanskje ennå ikke merker at noe skjer med kroppen når man kommer opp i en viss alder, og inspirere selv litt yngre voksne til å forstå kostholdets betydning for både kroppen og helsen på sikt.

Derfor er vi utrolig stolte over samarbeidet vårt med Anna og Emil. Det de representerer og står for passer veldig godt med det VitaePro står for. Sammen håper vi å inspirere og få flere i bevegelse, slik at enda flere mennesker kan leve et aktivt liv i dag og i fremtiden. Med Anna og Emil som ambassadører vil vi også tydeligere understreke at VitaePro er et produkt for alle som ønsker å leve et aktivt liv, uansett alder eller ambisjonsnivå.

Brenner for folkehelsen

Anna og Emil brenner for folkehelsen og mener det er viktig å få inn bevegelse i hverdagen. At det er lurt å fortsette å utfordre seg selv på ulike måter for å holde motivasjonen oppe, slik at man kan fortsette å leve aktivt gjennom hele livet.

For Emil handler det om å forsøke å ha lave krav, og huske på at også små ting som har med bevegelse og mosjon å gjøre er bra nok. At man skal gi seg selv muligheten til å holde seg i bevegelse når man vil, og gjerne være i miljøer som virkelig inviterer til nettopp dette. Det er en fordel å omgi seg med mennesker som også liker å bevege seg i hverdagen på ulike måter.

Kostholdet har hatt forskjellige betydninger for de tidligere eliteidrettsutøverne, Emil forteller om sitt forhold til kosthold gjennom årene;

– Det har faktisk hatt ulik betydning i ulike faser av livet mitt. Fra at jeg i begynnelsen av karrieren ikke reflekterte over det i det hele tatt, til senere å innse at det å optimere flere ting var viktig, spesielt når marginene ble mindre. Da merket jeg at kostholdet var en viktig del av det. Nå for tiden er ikke kostholdet like avgjørende for prestasjonen, men desto mer for at jeg skal føle meg bra og for den daglige energien.

Meninger om kosttilskudd er mange, hva er deres holdning til kosttilskudd og når kan det være bra?

- Kosttilskudd har sin funksjon når du ikke har tid eller mulighet til å ha perfekte matvaner. Det vil si sånn som vi spiser i dag, der vi lever et normalt liv og maten alt for ofte må fikses i full fart. Vi optimerer ikke alt, slik vi gjorde før da vi satset helhjertet på vår elitekarriere, for å sikre at vi får i oss alle de vitaminene og mineralene vi trenger for at kroppen skal fungere som den skal. Da trenger vi kosttilskudd i vårt daglige liv, rett og slett, sier Emil.

Hvorfor falt valget på VitaePro?

– Fordi VitaePro inneholder det vi trenger for at vi skal kunne fortsette å leve som vi gjør i dag, hvor vi verken har tid eller ork til å prioritere og optimalisere hvert måltid, hver dag, og samtidig kunne trene og konkurrere på alle mulige nivåer, sier Anna.

Emil fortsetter; – Enkelheten i at VitaePro inneholder det vi trenger, og nøyaktigheten i hvordan det utvikles og produseres, både innholdsmessig og produksjonsmessig. Det er også et merke man har kjennskap til, på godt og vondt. Jeg tenker at det gir en trygghet når et produkt har eksistert så lenge og vært så sterkt og at så mange har brukt det over lang tid.

Hva forventer eller håper dere på å oppnå gjennom et samarbeid/ambassadørskap med VitaePro?

– Å få flere til å leve som de vil ved å ha kropper som orker, avslutter Anna.

 

 

MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.