VitaePro - en løsning for muskler og ledd

Hele 88 % merker effekt på muskler og ledd etter at de startet med VitaePro*. VitaePro har hjulpet tusenvis av mennesker å leve et aktivt liv i bevegelse i snart 20 år.

Spesialtilbud: Nå kan du prøve VitaePro til 50% med muskelkrem  for stive muskler i gave.

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt

Muskler

Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv – hele livet. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Bli kunde og vinn i vårt store jubileumslotteri

I 2022 har VitaePro vært på markedet i 20 år, og vi ønsker å feire jubileet med alle våre kunder. Ta del i feiringen ved å prøve VitaePro for din helse – alle kunder har muligheten til å vinne mange flotte premier.

Bli kunde i dag og vær med i trekkningen av hele 130 flotte premier. Du kan vinn en av 10 elsykler, 20 aktivitetsklokker og 100 tursekker.

Vibeke er ute og isbader en klar vintermorgen

Godt for musklene mine

Yoga er en stor lidenskap for Vibeke, og hun gjør yoga flere ganger i uken. «Etter at jeg begynte med VitaePro har jeg kunnet være mye mer aktiv siden det er godt for musklene mine.»

Vibeke Scobie

Godt for muskler og ledd

Flere brukere velger VitaePro for å få hjelp med sine muskler og ledd. Hele 88 % av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd etter at de begynte med VitaePro*, mens 85 % har blitt mer aktive.

Blant annet viser flere studier at Boswellia serrata kan hjelpe til å holde leddene komfortable. Et Cochrane review i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt for ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata hadde best effekt.

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt fra 1 til 6. Positiv effekt = 3-6.

Utviklet av norske ernæringseksperter

VitaePro er utviklet av norske ernæringseksperter for å supplere et vanlig kosthold med en rekke planteekstrakter, vitaminer, antioksidanter og omega 3-fettsyrer.

Ingrediensene i produktet er nøye utvalgt, rene, trygge og grundig testet. Vi legger stor vekt på ingrediensenes opprinnelse og bruker kun kvalitetsingredienser fra anerkjente leverandører.

 

Vi har mange fornøyde kunder som anbefaler VitaePro til andre

Benytt deg av spesialtilbudet i dag

Nå kan du prøve VitaePro til halv pris: du betaler kun 164 kr (ordinær pris 328 kr) for de første 6 ukene. I tillegg får du nå også muskelkremen ArtroTherm - en god krem for stive og ømme muskler (verdi 149 kr). 

Når du bestiller VitaePro er det helt uten forpliktelser. Du kan når som helst endre, hoppe over, eller si opp din automatiske forsendelse. Bestillingen blir sendt direkte hjem til din postkasse, noe som gjør abonnementet enkelt og praktisk for deg.