VitaePro - løsningen for muskler og ledd

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på muskler og ledd. Hele 88 % av våre kunder opplever positiv effekt*.

Akkurat nå kan du prøve til supertilbud: kun 99 kr!

Vi feirer 20 år med fokus på helse

I 20 år har VitaePro hjulpet mennesker til et mer aktivt liv gjennom kvalitetsingredienser med dokumenterte effekter. Det hele startet med to nordmenn, en idé og en visjon: Bidra til en bedre hverdag for mennesker. 

VitaePro har vokst til å bli et av Nordens mest brukte kosttilskudd. Mange velger kosttilskuddet for å få hjelp med sine muskler og ledd.

  • 88 % av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd*
  • 85 % har blitt mer aktive*
  • Hele 9 av 10 anbefaller VitaePro til andre*

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt fra 1 til 6. Positiv effekt = 3-6.

Hilde GP tar VitaePro hver dag

- Jeg begynte med VitaePro i 2005 da jeg var aktiv skiløper. Nå tar jeg det fordi jeg liker å holde meg i form. Selv om jeg har lagt skikarrieren på hylla, blir det fortsatt en del trening, forteller Hilde.

- Som mormor er det stadig noe som skjer og det er viktig å ha en kropp som spiller på lag. Takket være VitaePro fungerer musklene mine optimalt. Det er godt å ha overskudd i hverdagen.

 

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

ENERGINIVÅ OG IMMUNSYSTEM

Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse, mens mineralet selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE

De essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Benytt deg av spesialtilbudet i dag

  • VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser for muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.

  • Enkelt med helse på abonement: Det er ingen bindingstid og du mottar forsendelsen direkte i din postkasse.

  • Nå kan du prøve VitaePro til spesialtilbud: koster kun 99 kr for første pakke (ordinær pris 328 kr). 

Kjøp VitaePro i dag!

Spesialtilbud: kun 99 kr for første pakke (ordinær pris 328 kr).

Det er ingen binding- eller oppsigelsestid, pakkene sendes hjem til din postkasse og du betaler trygt med faktura i etterkant.

Du kan bestille opptil 2 pakker VitaePro til introduksjonspris, avhengig av om du ønsker å ta 1 eller 2 kapsler pr. dag. Velg her: