VitaePro - løsningen for muskler og ledd

VitaePro har hjulpet hundretusener i over 20 år og hele 92 % opplever positiv effekt på muskler og ledd.* Gjør et godt valg for dine muskler og ledd i dag. 

Prøv til spesialtilbud: Kun 99 kr (358 kr) + gave.

Nyhet for immunsystemet

VitaePro har nå blitt forbedret for å kunne gi enda bedre støtte til ditt immunsystem. Nå inneholder VitaePro også sink for et velfungerende immunsystem.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på kroppens funksjoner. Boswellia serrata gir god støtte til leddene, mens vitamin D er viktig for musklene. 

Dette er gode grunner for hvorfor mange velger VitaePro som løsningen for sine muskler og ledd. Vi er stolte over å kunne si at hele 92 % av våre kunder opplever en positiv effekt*.

* Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

3 gode grunner til å velge VitaePro
150 000+ KUNDER

VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd, med over 150 000 aktive kunder.

89 % ER MER AKTIVE

Hele 89 % av kundene våre har blitt mer aktive etter at de startet med VitaePro.*

9 AV 10 ANBEFALER

9 av 10 er så fornøyde med VitaePro at de ønsker å anbefale kosttilskuddet til andre.*

Prøv VitaePro i dag

Spesialtilbud: Kjøp VitaePro-abonnement til kun 99 kr på den første pakken.

  • Ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner
  • Kun 99 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 358 kr + porto)
  • Leveres i postkassen hver 6. uke (44 kapsler)
  • Ingen bindings- eller oppsigelsestid. 14 dagers returrett iht. angrerettloven
  • Nå får du også med tilskuddet Cranberry i første forsendelse og muskelkremen ArtroTherm for stive og ømme muskler i andre forsendelse

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

3 fordeler med VitaePro-abonnement
INTRODUKSJONSTILBUD

Nå kan du prøve første pakke til halv pris. Du betaler kun 179 kr (ordinær pris 358 kr) + 49 kr i porto for din første forsendelse.

INGEN BINDINGSTID

Det er ingen bindings- eller oppsigelsestid og du mottar forsendelsen direkte i din postkasse. 

HYGGELIG KUNDESERVICE

96 % av våre kunder er meget fornøyde med kundeservice. Undersøkelse fra 2023 (2467 svar). Meget fornøyd = 5 (skala 1-5).

Effektive ingredienser for:

Et ikon som illustrerer en person som løper Muskler og ledd: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.
Et ikon som illustrerer immunsystemet sin funksjon Immunsystem: Selen, sink, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.
Et ikon som illustrerer energinivå Energinivå: Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse.
Et ikon som illustrerer hjertet Hjertet: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon*. 

* Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). 

Vibeke er ute og isbader en klar vintermorgen

Godt for musklene mine

Yoga er en stor lidenskap for Vibeke, og hun gjør yoga flere ganger i uken. «Etter at jeg begynte med VitaePro har jeg kunnet være mye mer aktiv siden det er godt for musklene mine.»

Vibeke Scobie

Utviklet av norske ernæringseksperter

VitaePro er utviklet av norske ernæringseksperter for å supplere et vanlig kosthold med en rekke planteekstrakter, vitaminer, antioksidanter og omega 3-fettsyrer. Ingrediensene i produktet er nøye utvalgt, rene, trygge og grundig testet. 

Flere studier viser at Boswellia serrata kan hjelpe med å holde leddene komfortable. Et Cochrane* review i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt for ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata var en av de som hadde best effekt.

Cochrane reviews er en systematisk gjennomgang av studier og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard på forskning innen helse.

Bestill NYE VitaePro i dag

Ta vare på dine muskler og ledd for et liv i bevegelse - prøv første pakke med VitaePro til spesialtilbud: kun 99 kr og du får også med to velkomstgaver på kjøpet. 

Du får produktet levert rett hjem til din postkasse og det er ingen bindings- eller oppsigelsestid.

Den nye og forbedrede sammensettingen inkluderer nå også sink for immunsystemet og vitamin B1 for hjerte.

Gjør et godt valg for helsen - bestill i dag og opplev hvordan VitaePro kan hjelpe deg i din hverdag.