VP_VP_NO_500x385_1806_Package_Price_black_gold.png

Prøv NYE VitaePro Plus i dag – nå enda BEDRE!

Nye VitaePro Plus inneholder nå også energivitaminet B12 som blant annet bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg inneholder kosttilskuddet også ingredienser med dokumentert effekt på muskler og brusken, som blant annet finnes i leddene.

Tilbud til nye kunder – 50 % for 2 mnd.

Prøv NYE VitaePro Plus i dag nå med energivitaminet B12!

VitaePro har blitt NY og enda BEDRE

 • Nå også med energivitaminet B12
  Nye VitaePro Plus inneholder nå også energivitaminet B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. VitaePro Plus har god effekt på mange funksjoner i kroppen, spesielt muskler og brusken i leddene. Ta vare på kroppen din og unngå unødvendige plager – prøv NYE VitaePro Plus i dag!
 • Hele 9 av 10 anbefaler VitaePro til andre
  • Nye VitaePro Plus inneholder nå også energivitaminet B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. VitaePro Plus har god effekt på mange funksjoner i kroppen, spesielt muskler og brusken i leddene. Ta vare på kroppen din og unngå unødvendige plager – prøv NYE VitaePro Plus i dag!
 • VitaePro Plus – med noen av naturens sterkeste antioksidanter 
  En av nøkkelingrediensene i VitaePro er astaxanthin. Denne antioksidanten er en av de kraftigste i naturen - hele 6.100 ganger sterkere enn vitamin C*!
 • VitaePro har ingredienser med dokumentert effekt
  MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
  BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.
  IMMUNSYSTEM: Selen samt vitamin C, D og B12 bidrar til immunsystemets normale funksjon.
  HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).
  REDUSERER TRETTHET: Vitamin C og B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
  BESKYTTER CELLENE: Antioksidantene selen og vitamin C og E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

  * Resultatene er basert på en kundeundersøkelse i 2017. N = 997 aktive kunder.

Kjøp NYE VitaePro Plus for 50 % kun 174,- første 2 mnd

Som ny kunde du kan bestille maks 2 abonnement til introduksjonspris.

Jeg begynte med VitaePro da jeg var aktiv skiløper.
Jeg liker fortsatt å holde meg aktiv og jeg spiser kosttilskuddet hver dag.

Hilde GP, VM-vinner langrenn

Åge Hareide - vår nye ambassadør

Hilde GP tar VitaePro hver dag!

Kundehistorier

Vibeke Scobie

Vibeke Scobie bor i Oslo sammen med sin sønn og er utdannet akupunktør. Hun er glad i å holde seg i bevegelse. Yoga er en stor lidenskap for Vibeke, og hun gjør yoga flere ganger i uken. 

Ømme muskler i benene begynte derimot å begrense Vibeke i hverdagen. En tidligere kollega av Vibeke hadde positive erfaringer med VitaePro, og etter å ha sett reklame på TV bestemte Vibeke seg for å prøve også.

«Etter at jeg begynte med VitaePro har jeg kunnet være mye mer aktiv.»

Vibeke Scobie
Akupunktør

NO_EPI_HERO_1920x455_0618_Muskler.jpg

Helseeffekter

 • Muskler

  Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv – hele livet. Med årene skjer det endringer i kroppen. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. VitaePro Plus inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
 • Brusk 

  Brusken fungerer som støtdempere i ledd. Brusk danner en glatt glideflate over enden på knoklene og hjelper leddene til å bevege seg jevnt og friksjonsfritt. Brusk består hovedsakelig av vann og det faste bindemiddelet kollagen. Kroppen produserer kollagen selv, men prosessen avtar med alderen. VitaePro Plus inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.
 • Immunsystem

  Å ta vare på immunsystemet er viktig hele året. Dette er spesielt viktig for eldre og aktive idrettsutøvere fordi deres immunsystem utsettes for større påkjenninger. VitaePro Plus inneholder mineralet selen samt vitaminene B12, C og D, som alle bidrar til immunsystemets normale funksjon.
 • Hjertet

  VitaePro Plus inneholder de essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA, som er sentrale for flere funksjoner i kroppen. DHA og EPA er såkalte lange flerumettede omega 3-fettsyrer. DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).
 • Reduserer tretthet og utmattelse

  VitaePro Plus inneholder vitamin B12 og vitamin C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B12 er viktig for mange funksjoner i kroppen, blant annet for nervesystemet og dannelsen av blodceller. Vitaminet B12 er med på å fornye arvestoffet (DNA), og alle celler i kroppen trenger derfor dette vitaminet.
 • Beskytter cellene

  VitaePro Plus inneholder antioksidantene selen samt vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Oksidering skjer når vi utsettes for f.eks. stress, forurensninger, UV-stråling eller harde fysiske belastninger. Kroppen reagerer da ved å produsere økte mengder av reaktive oksygenforbindelser. Denne ubalansen mellom antioksidanter og reaktive oksygenforbindelser kalles for oksidativt stress.

  Antioksidanter er stoffer som nøytraliserer oksygenforbindelser som oppstår som biprodukter når kroppen forbrenner oksygen. Det kan sammenlignes med en bil som forbrenner bensin og danner eksos som biprodukt. Disse forbindelsene er bra for kroppen, men hvis det dannes for mange av disse, kan det føre til oksidativt stress som kan angripe cellene våre.

 

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Healthy_Food_Heartshaped.jpg

Ingredienser

Anbefalt døgndose

1-2 kapsler, sammen med mat. 2 kapsler gjelder voksne og barn fra 11 år og oppover. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Anbefales ikke til barn under 3 år.

Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, og skal ikke erstatte legemidler. Ved graviditet eller bruk av reseptbelagte legemidler, bør legen informeres om bruk av kosttilskudd.

Oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn.

Ingredienser
Calamarine® (olje fra flyveblekksprut, inneholder rosmarinekstrakt), kapsel (fiskegelatin, fuktighetsbevarer (glyserol)), L-askorbinsyre (vitamin C), tistelolje, ferskvannsalgen Haematococcus pluvialis, ekstrakt av stor fløyelsblomst (Tagetes erecta), D-alfa-tokoferol (vitamin E), fyllstoff (silisiumdioksid), L-selenometionin, emulgator (soyalecitin), kolekalsiferol (vitamin D3), cyanokobalamin (vitamin B12), antioksidanter (tokoferolrikt ekstrakt, askorbylpalmitat).

Innhold per døgndose

Næringsinnhold 1 kapsel  
Astaxanthin 2,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg  
Vitamin B12 2,5 µg 100 %*
Vitamin C 200 mg 250%*
Vitamin D3 15 µg 300%*
Vitamin E 12 mg a-TE 100 %*
Selen 80 µg 146%*
Omega 3-fettsyrer totalt (som triglyserider)

– herav DHA

– herav EPA

130 mg

90 mg

35 mg

 

*Prosent av referanseinntak.

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Leaf_Nature_Green.jpg

Om Oss

 • VitaeLab – spesialist på kosttilskudd 
  Kosttilskuddet VitaePro Plus produseres, utvikles og selges av VitaeLab som ble grunnlagt i 2002 og er en del av norske NutraQ konsernet. Produktkvalitet er viktig for konsernet som har utformet sine rutiner for nettopp å sikre kvaliteten på produktene i alle ledd. Vårt mål er å tilby kundene de beste kosttilskuddene.

 • Ingredienser av høy kvalitet
  Ingrediensene i VitaePro Plus er nøye utvalgte, rene, trygge og sporbare. Vi har for eksempel valgt å bruke omega-3 fettsyrer fra en “Friend of the Sea” sertifisert leverandør som oppfyller kravene til bærekraftige fangstmetoder samt og beskyttelse av økosystemet. Omega-3-fettsyrene som du finner i VitaeLabs produkter er dermed miljøvennlig omega-3.

 • GMP-produksjon
  Produksjonen av våre tilskudd skjer iht. Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler. Dette innebærer at alle steg i produksjonen er standardiserte og at produksjonen følger retningslinjene for internasjonal GMP.
 • Kvalitetssikring
  Vår kvalitetsstyring sikrer at våre leverandører overholder alle standarder og forskrifter. Dette omfatter ingrediensene og sammensetningen som benyttes i VitaePro Plus samt den omfangsrike vitenskaplige dokumentasjonen og merkingen av produktene. VitaeLab følger de internasjonale retningslinjene i kvalitetskontrollen HACCP. Egen utviklings- og kvalitetsavdeling har som oppdrag å etterse at alle lover og regler følges. Dette inkluderer produktenes ingredienser, sammensetning og merking, markedsføring samt dokumentasjon av VitaePro Plus sin effekt.
 • Kontakt kundeservice
  VitaeLabs kundeservice har lang erfaring og svarer gjerne på dine spørsmål. De kan informere om hvordan de ulike kosttilskuddene fungerer for akkurat deg og din situasjon. Har du spørsmål eller funderinger angående våre kosttilskudd er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

   

  Telefon: 987 01 401
  Åpningstider: Hverdager 08.30 – 16.30
  Mail: kundeservice@vitaelab.no