VP_VP_ALL_1920x455_1805_Mette_Lone_Portrait_Lake_Summer.jpg

VitaePro passer meg og livet mitt!

– Som personlig trener er jeg spesielt opptatt av å ivareta muskler og ledd.

Mette Lone er i begynnelsen av 40 årene og bor i Ålgård utenfor Stavanger med datteren sin. Hun har full jobb i en butikk i Sandes og ekstrajobb som personlig trener på det lokale treningssenteret. Hun stiller store krav til velvære og overskudd i hverdagen og er opptatt av hva hun får i seg.

Trening er blitt viktigere med årene

Da Mette passerte 40, kjente hun at kroppen begynte å krangle og behovet for å trene føltes større enn noen gang.

– Jeg er vant til en hektisk hverdag, og det var uvant å føle seg begrenset, for jeg vil jo leve livet til det fulle, smiler hun.

Det kan også være vanskelig å følge alle rådene til Helsedirektoratet om ernæring, og Mette startet derfor jakten på kosttilskuddet som passet hennes person og livsstil.

Tar VitaePro for muskler og ledd

Høsten 2014 begynte Mette med VitaePro og tar nå tilskuddet hver dag. Hun liker særlig at det er skreddersydd for muskler og ledd.

 

 

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
LEDD OG BINDEVEV

Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd, mens mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.