Du kan vinne fine premier som elsykler, aktivitetsklokker og sekker i VitaePro sitt store jubileumslotteri

VitaePro feirer over 20 år på markedet

VitaePro har i 20 år hjulpet flere hundretusen mennesker til å leve et mer aktivt liv, ved hjelp av kvalitetsingredienser med veldokumentert effekt. I år feirer vi hele 20 år på markedet og vi håper du vil ta del i feiringen.

Historien bak VitaePro

Historien om VitaePro startet i 2002 med to nordmenn, en ide og en visjon. De ønsket å skape et kosttilskudd for muskler og ledd av høy kvalitet, basert på vitenskap og innovasjon. De ønsket å levere produktet på en effektiv og enkel måte direkte hjem til kundene uten noen fordyrende mellomledd. 

Ingredienser med dokumentert effekt - støttet av vitenskapen

Den viktige nøkkelingrediensen astaxanthin, en planteekstrakt som har vært med fra starten i 2002, er fortsatt en viktig ingrediens i VitaePro. Grunnleggerne av VitaePro hadde stor tro på vitenskapen og kunnskapen om denne ingrediensen, og skapte derfor den første versjonen av VitaePro basert på planteekstraktet.

For å kunne levere et av markedets beste kosttilskudd har VitaePro blitt videreutviklet av norske ernæringseksperter opp gjennom årene. Dette for å alltid være i forkant og i tråd med den seneste kunnskapen om ingrediensenes effekt. Ingrediensene i VitaePro har støtte i vitenskapen og er nøye utvalgt for å utvikle det best mulige produktet for muskler og ledd.

Kvalitet i alle ledd

I alle 20 år som VitaePro har vært på markedet, har det alltid vært viktig å påse at produktet og ingrediensene er trygge og av høy kvalitet. Viktigheten av kvalitet i alle ledd, hele veien fra ingredienser og råvarer til ferdig produkt, har alltid vært grunnlaget for alle avgjørelser om VitaePro.

20 år med fornøyde kunder

Kundene våre har alltid vært vårt bevis på at vi har lykkes med VitaePro. Da VitaePro ble lansert i Norge for 20 år siden tok kosttilskuddet markedet med storm. Mange var interessert i produktet og kundebasen vår økte raskt. I dag har vi flere enn 150 000 kunder, og vi vokser fortsatt. 88 % av kundene våre opplever positiv effekt på muskler og ledd, 86 % føler at VitaePro hjelper dem med å være mer aktive, og 9 av 10 er så fornøyde med produktet at de gjerne anbefaler det til andre*.

Vi er sikre på at VitaePro vil fortsette å hjelpe mennesker til et liv i bevegelse, og vårt engasjement for å utvikle markedets beste kosttilskudd for muskler og ledd fortsetter også videre de kommende 20 årene.

Stort jubileumslotteri – bli kunde og vinn

Vi ønsker å feire 20 år på markedet med et stort jubileumslotteri med alle våre kunder. Ta del i feiringen ved å prøve VitaePro for dine muskler og ledd – alle kunder har muligheten til å vinne mange flotte premier.

Bli kunde i dag og du kan vinne en av hele 130 premier. Vi trekker 10 elsykler, 20 aktivitetsklokker og 100 tursekker i slutten av mars.

Bestill VitaePro for dine muskler og ledd – du kan også bli en heldig premievinner!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt fra 1 til 6. Positiv effekt = 3-6.

 • Lotteri vilkår

  Arrangør av lotteri:
  VitaeLab AS
  Sjølyst plass 3
  0278 Oslo

  Perioden for lotteriet er 01.01. - 31.03.2022.

  Lotteritrekningen vil bli gjennomført blant alle kunder i VitaeLab AS sitt norske kunderegister som har aktive abonnement den 31. mars 2022. For å delta i lotteriet må du være over 18 år og bosatt i Norge. 

  Premiene er:

  • 10 stk Rock Machine Crossride INT e450 Touring (verdi 27 900 kr)
  • 20 stk aktivitetsklokker Polar Unite (verdi 1 499 kr)
  • 100 stk ryggsekk Bergans Vengetind 22 (verdi 1100 kr)

  Premiene kan ikke overføres til andre, byttes mot kontanter eller andre produkter. Gevinster med verdi som overstiger 10.000 kroner er skattepliktig.

  Vinneren trekkes 4. april 2022.

  Vinneren vil få beskjed om premien personlig på telefon, e-post eller brev via informasjonen i kunderegisteret innen 14 dager etter trekningen. Dersom vinneren ikke svarer på VitaeLab AS innen en uke, utløper retten til premien og VitaeLab AS har rett til å trekke en ny vinner.

  Premien vil bli levert til vinneren i posten i henhold til en særskilt avtalt tidsplan. Lotteripremien vil bli levert til adressen i kunderegisteret til vinneren av lotteriet.

  Eventuelle produksjonsfeil og reklamasjoner håndteres av premieleverandører. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på info@vitaelab.no eller telefon 98 70 14 01 så hjelper vi deg.

  VitaeLab AS har rett til å publisere vinnerens navn på selskapets nettside, sosiale medier, kundemagasinet og annet relevant markedsføringsmateriell/kanaler.

  Deltagelse i konkurransen forutsetter behandling av personopplysninger. Du kan lese nærmere om dette i vår.

  Ansatte i selskap som inngår NutraQ AS eller den ansattes familie kan ikke delta i konkurransen.

Vinn flotte premier

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt

Muskler

Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Benytt deg av spesialtilbudet i dag

Nå kan du prøve VitaePro til halv pris: du betaler kun 164 kr (ordinær pris 328 kr) for de første 6 ukene. I tillegg får du nå også vårt populære kollagentilskudd i gave. Akkurat nå sparer du over 400 kr på dette tilbudet.

Når du bestiller VitaePro er det helt uten forpliktelser. Du kan når som helst endre, hoppe over, eller si opp din automatiske forsendelse. Bestillingen blir sendt direkte hjem til din postkasse, noe som gjør abonnementet enkelt og praktisk for deg.