Du kan vinne fine premier som elsykler, aktivitetsklokker og sekker i VitaePro sitt store jubileumslotteri

VitaePro feirer over 20 år på markedet

I 2022 har VitaePro vært på markedet i 20 år, og vi ønsker å feire jubileet med alle våre kunder.

Jubileumslotteri – bli kunde og vinn

Feiringen begynte med et stort kundelotteri, her finner du en liste på alle de heldige vinnerne.Vi fortsetter feiringen med 2 store premier til kundene våre. 30 juni trekker vi 2 heldige vinnerne av reisegavekort til en verdi av 10.000 kr.

20 år med fornøyde kunder

Kundene våre har alltid vært vårt bevis på at vi har lykkes med VitaePro. Da VitaePro ble lansert i Norge for 20 år siden tok kosttilskuddet markedet med storm. Mange var interessert i produktet og kundebasen vår økte raskt. I dag har vi flere enn 150 000 kunder, og vi vokser fortsatt. 88 % av kundene våre opplever positiv effekt på muskler og ledd, 86 % føler at VitaePro hjelper dem med å være mer aktive, og 9 av 10 er så fornøyde med produktet at de gjerne anbefaler det til andre*.

Prøv VitaePro for dine muskler og ledd!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt fra 1 til 6. Positiv effekt = 3-6.

 • Lotteri vilkår

  Arrangør av lotteri:
  VitaeLab AS
  Sjølyst plass 3
  0278 Oslo

  Perioden for lotteriet er 04.04. - 30.06.2022.

  Lotteritrekningen vil bli gjennomført blant alle kunder i VitaeLab AS sitt norske kunderegister som har aktive abonnement den 30. juni 2022. For å delta i lotteriet må du være over 18 år og bosatt i Norge. 

  Premiene er:

  • 2 reisegavekort til en verdi av 10.000 kr.

  Premiene kan ikke overføres til andre, byttes mot kontanter eller andre produkter. Gevinster med verdi som overstiger 10.000 kroner er skattepliktig.

  Vinneren trekkes 30. juni 2022.

  Vinneren vil få beskjed om premien personlig på telefon, e-post eller brev via informasjonen i kunderegisteret innen 14 dager etter trekningen. Dersom vinneren ikke svarer på VitaeLab AS innen en uke, utløper retten til premien og VitaeLab AS har rett til å trekke en ny vinner.

  Premien vil bli levert til vinneren i posten i henhold til en særskilt avtalt tidsplan. Lotteripremien vil bli levert til adressen i kunderegisteret til vinneren av lotteriet.

  Eventuelle produksjonsfeil og reklamasjoner håndteres av premieleverandører. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på info@vitaelab.no eller telefon 98 70 14 01 så hjelper vi deg.

  VitaeLab AS har rett til å publisere vinnerens navn på selskapets nettside, sosiale medier, kundemagasinet og annet relevant markedsføringsmateriell/kanaler.

  Deltagelse i konkurransen forutsetter behandling av personopplysninger. Du kan lese nærmere om dette i vår personvernerklæring.

  Ansatte i selskap som inngår NutraQ AS eller den ansattes familie kan ikke delta i konkurransen.

Benytt deg av spesialtilbudet i dag

Nå kan du prøve VitaePro til halv pris: du betaler kun 164 kr (ordinær pris 328 kr) for de første 6 ukene. I tillegg får du nå også vårt populære kollagentilskudd i gave. Akkurat nå sparer du over 400 kr på dette tilbudet.

Når du bestiller VitaePro er det helt uten forpliktelser. Du kan når som helst endre, hoppe over, eller si opp din automatiske forsendelse. Bestillingen blir sendt direkte hjem til din postkasse, noe som gjør abonnementet enkelt og praktisk for deg.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

ENERGINIVÅ OG IMMUNSYSTEM

Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse, mens mineralet selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE

De essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).