VP_VP_ALL_1920x455_1805_Leaf_Nature_Green.jpg

VitaeLab – spesialister på kosttilskudd

VitaeLab legger stor vekt på å jobbe innenfor de rammene myndighetene til en hver tid har satt for produksjon, salg og markedsføring av kosttilskudd.

VitaeLab – lang erfaring med kosttilskudd

VitaeLab AS spesialiserer seg på kosttilskudd etter egne oppskrifter, direkte hjem til forbrukerne. VitaeLab AS ble etablert i 2002, og har i dag tusenvis av fornøyde kunder i Norden. Hovedkontoret ble etablert i Oslo, før vi ekspanderte vår virksomhet til Sverige og Finland i 2008, Danmark i 2010 og Nederland i 2019. Totalt sett markedsfører VitaeLab syv ulike varemerker, der VitaePro er det største. Med en egen forsknings- og utviklingsavdeling har vi fokus på å utvikle og levere veldokumenterte produkter av høy kvalitet.

Hos VitaeLab legger vi stor vekt på å jobbe innenfor de rammene myndighetene til enhver tid setter. Kosttilskudd følger samme regelverk som matvarer. Dette regelverket sikrer at maten er trygg for forbrukerne. VitaeLab følger alltid EUs forskrifter samt nasjonale lover og forskrifter, både når det gjelder produktenes ingredienser, merkingen av produktene og i all markedsføring. EFSA (European Food Safety Authority) har godkjent omfattende dokumentasjon på ingredienser som finnes i VitaePro®. Det er denne dokumentasjonen som ligger til grunn for vår markedsføring.

Utviklet i Norge

Vår egen forsknings- og utviklingsavdeling forsker kontinuerlig på hvordan sammensetningen av ingrediensene i produktene skal være for at vi skal kunne fortsette å levere så gode kosttilskudd som mulig. Alle kosttilskuddene våre er resultatet av en langvarig produktutvikling.

Nøye utvalgte ingredienser

Ingrediensene i våre produkter er rene, trygge, sporbare og i en form som er naturlig for kroppen. For oss er det viktig å kjenne opphavet til råmaterialene, og vi samarbeider kun med nøye utvalgte leverandører som møter våre høye krav til kvalitet, holdbarhet og sporbarhet. Alle produktene våre er nøye merket med alle ingredienser, allergener samt annen viktig informasjon vedrørende bruk.

Strenge produksjonskrav

Produksjonen av våre kosttilskudd skjer iht. Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en kvalitetskontroll, produksjon og testing av matvarer og legemidler. Dette innebærer at alle steg i produksjonen følger en streng kvalitetskontroll.

Kosttilskuddet VitaePro

VitaePro inneholder planteekstraktet astaxanthin som utvinnes fra ferskvannsalgen Haematococcus pluvialis, samt lutein og zeaxanthin som utvinnes fra blomsten Tagetes erecta. Omega 3-oljen foredles i Ålesund fra calamaris (blekksprut), og vi får oljen fra en ”Friend of the Sea”-sertifisert leverandør. Dette garanterer sikre og bærekraftige fiskemetoder som beskytter økosystemet og gir oss en miljøvennlig omega 3.

Egen kundeservice

Vår kundeservice jobber tett med forsknings- og utviklingsavdelingen og hjelper deg gjerne med å svare på dine spørsmål om våre tilbud, kosttilskudd og hvordan de fungerer. Du er velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice, som er åpne alle hverdager mellom klokken 08.30-16.30.

Kontakt kundeservice

Telefon: 98 70 14 01
E-post: kundeservice@vitaelab.no

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.