Article_Top_banner_Peder_Lundsgaard_OnTheRoadCycling-min.jpg

Visste du at vitamin C er gull verdt etter intens trening?

Vitamin C er en antioksidant som er viktig for immunsystemet. I perioder hvor immunsystemet jobber hardt øker behovet for antioksidanter.

Antioksidanten vitamin C

Behovet for antioksidanter øker i perioder når immunsystemet jobber hardt. VitaePro inneholder mineralet selen, samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Antioksidanter og trening

Når kroppen forbrenner oksygen dannes det avfallsstoffer i blodet. Når du trener, forbrenner du mer oksygen, og mengden av avfallsstoffer øker. Disse stoffene må holdes i sjakk av et forsvarssystem som består av antioksidanter. Antioksidantene nøytraliserer skadelige forbindelser og reparerer skadene som avfallsstoffene påfører cellene i kroppen. Derfor er det viktig å ha nok antioksidanter i kroppen under og etter intens fysisk trening.

3 gode grunner til å prøve VitaePro:

  • Ingredienser for leddmuskler og immunsystem
  • Inneholder også vitamin B12 som bidrar til å redusere tretteht
  • Bestill enkelt på nett og få kosttilskuddene rett hjem i din postkasse

Effektiv for å beskytte hjertet

Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp*. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet**. 

Invester i din helse - prøv VitaePro i dag!


* Den positive effekten oppnås ved inntak av 1 kapsel med 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.
** Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
NYHET! LEDD OG BINDEVEV

Nå med enda mer Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd. Den nye ingrediensen mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.