Article_top_banner_Aggy_joga-min.jpg

Ute etter en løsning for dine ledd? Dette kan hjelpe!

Visste du at mange av de kognitive funksjonene er på topp når du runder 50 år, mens muskelmassen begynner å brytes ned etter 45-års alderen? Ofte topper muskler og ledd listen over hva som kan skape utfordringer i hverdagen.

Begynt å merke det i muskler og ledd?

Det er naturlig at det skjer forandringer i kroppen ettersom vi blir eldre. Mindre muskelmasse fører til at man fortere merker musklene ved fysisk aktivitet og hverdagslige gjøremål blir mer utfordrende. Studier har vist at vi taper ca. 1 % av muskelmassen per år. Prosessen kan gå enda fortere hvis du har en stillesittende livsstil. Mange sammenligner derfor styrketrening med pensjonssparing for kroppen – jobber du med muskelmasse og styrke gjennom hele livet, kan du fortsette å ha et aktivt liv langt opp i årene. Musklene trenger også næring, og jevnt påfyll av vitaminer er viktig.

Med alderen kan man til tider oppleve ubehag når man gjør visse bevegelser. Ofte kjennes det som om brusken ikke lenger har like gode støtdempende egenskaper, noe som kan føre til at man merker friksjon når leddene er i bevegelse. 

En aktiv livsstil og et sunt kosthold gir deg de beste forutsetningene for å leve et liv i bevegelse. Musklene, brusken og leddene trenger regelmessig påfyll av vitaminer og andre næringsstoffer for å fungere optimalt, men det kan være vanskelig å opprettholde perfekte matvaner til enhver tid. 

Kosttilskuddet som kan hjelpe dine muskler og ledd

Flere velger VitaePro for å få hjelp med sine muskler og ledd, hvor hele 88 % av våre brukere opplever positiv effekt etter at de startet med kosttilskuddet*. Det er en av grunnene til at VitaePro har blitt et av Nordens mest solgte kosttilskudd med over 150 000 daglige brukere.

VitaePro er et allsidig kosttilskudd som sørger for at kroppen får et regelmessig inntak av næringsstoffer som er viktige for muskler og ledd, immunsystem og energinivå. Kosttilskuddet inneholder en kombinasjon av aktive ingredienser som har dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen.

VitaePro inneholder blant annet den naturlige ingrediensen Boswellia serrata for å holde leddene komfortable. Flere studier viser at Boswellia serrata kan hjelpe til å holde leddene komfortable. Et Cochrane review i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt for ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata hadde best effekt.

I tillegg inneholder VitaePro en rekke vitaminer som dekker det daglige behovet for vitamin C, D og B12.

  • Vitamin C er viktig for brusken da det bidrar til å bevare normal kollagendannelse.
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
  • Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse slik at du har overskudd i hverdagen.
  • Alle de tre vitaminene bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Et stort antall av våre kunder valgte VitaePro for å få hjelp med muskler og ledd. Resultatene fra vår kundeundersøkelse viser at produktet oppfyller forventningene, da hele 9 av 10 vil anbefale VitaePro til andre*.

Prøv VitaePro i dag – en løsning for dine muskler og ledd!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt

Muskler

Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Benytt deg av spesialtilbudet i dag

VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser for muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.

  • Nå kan du prøve VitaePro til -50%: koster kun 164 kr (ordinær pris 328 kr). Du får også vårt populære kollagentilskudd i gave (spar over 400 kr på tilbudet).

  • Enkelt med helse på abonement: Det er ingen bindingstid og du mottar forsendelsen direkte i din postkasse.

  • Alle som er kunde i første kvartal er med i vårt store jubileumslotteri med 130 premier til en verdi av 420 000 kr!