Article_top_banner_Aggy_joga-min.jpg

Ute etter en løsning for leddene? Dette kan hjelpe!

Visste du at mange av de kognitive funksjonene er på topp når du runder 50 år, mens muskelmassen begynner å brytes ned etter 45-års alderen? Da er det viktig å ta vare på både muskler og ledd slik at kroppen spiller på lag.

Begynt å merke det i muskler og ledd?

I det tilfellet vil en aktiv livsstil og et sunt kosthold gi de beste forutsetningene for å leve et liv i bevegelse. Med regelmessig påfyll av vitaminer og andre næringsstoffer fungerer kroppen mer optimalt.

Dette kan hjelpe dine muskler og ledd

88% merker effekt på muskler og ledd

Flere velger VitaePro for å få hjelp med sine muskler og ledd, hvor hele 88 % av våre brukere opplever positiv effekt etter at de startet med kosttilskuddet*. Det er en av grunnene til at VitaePro har blitt et av Nordens mest solgte kosttilskudd med over 150 000 daglige brukere.

Et allsidig kosttilskudd

VitaePro er et allsidig kosttilskudd som sørger for at kroppen får et regelmessig inntak av næringsstoffer som er viktige for muskler og ledd, immunsystem og energinivå. Kosttilskuddet inneholder en kombinasjon av aktive ingredienser som har dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen.

En naturlig ingrediens for ledd

VitaePro inneholder blant annet den naturlige ingrediensen Boswellia serrata for å holde leddene komfortable. Flere studier viser at Boswellia serrata kan hjelpe til å holde leddene komfortable. 

Studier viser effekten

Et Cochrane* review i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt for ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata var en av de som hadde best effekt. Cochrane reviews er en systematisk gjennomgang av studier og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard på forskning innen helse.

5 gode grunner til å prøve VitaePro

  • En god løsning for muskler og ledd - med ingredienser som har dokumentert effekt på mange viktige funksjoner i kroppen.
  • Hele 88 % av kundene våre opplever positiv effekter på muskler og ledd.*
  • Regelmessig bruk av kosttilskuddet sørger for et jevnt påfyll av viktige næringsstoffer. 
  • Produktet leveres direkte hjem, og det er ingen bindingstid.
  • VitaePro har vært et av Nordens mest populære kosttilskudd i over 20 år.

I tillegg til å være effektivt for muskler og ledd så inneholder VitaePro også effektive ingrediensene for energinivå, immunsystem og hjerte. 

Prøv VitaePro i dag – en løsning for dine muskler og ledd!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Prøv nye VitaePro i dag

Nå kan du prøve den NYE VitaePro til -50% første pakke.

  • Nå med ny formulering for ledd
  • Ingredienser med dokumentert effekt
  • Kun 174 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 349 kr + porto)
  • Nå får du også vårt Collagen Duo i gave 
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
NYHET! LEDD OG BINDEVEV

Nå med enda mer Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd. Den nye ingrediensen mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.