VP_VP_ALL_1920x455_1805_Anette_Søren_biking_summer.jpg

Søren på 71 år investerer i sin fremtid med VitaePro

SØREN VEJE (71) er fortsatt i arbeid og har en fysisk krevende jobb som vaktmester. Med en kropp som gjør hva den får beskjed om, har han motivasjon til å fortsette i arbeid i noen år til før han går av med pensjon samtidig med sin kone. VitaePro er en fast del av Søren sin morgenrutine.

Fysisk aktiv flere timer om dagen

Sørens arbeid som vaktmester består av gressklipping, beskjæring av busker og trær, og til og med rensing av takrenner oppe på taket. I tillegg utfører han diverse reparasjoner og skifter hvitevarer. Det er tungt arbeid, og han får så mye bevegelse i det daglige at trening ikke er nødvendig.

- Jeg tar VitaePro hver dag og vil gjøre det resten av livet, for jeg kan merke at det er godt for mine muskler og ledd. Med VitaePro kan jeg gjøre alt jeg vil både på jobb og i min fritid.

Seiling er Sørens store lidenskap

Når Søren har fri, bruker han tid på sin store lidenskap, båten «Holiday», som han har sammen med sin kone Annett:

- Vi gleder oss til å seile hver sommer, og pleier å klargjøre båten omkring påske. Det krever dog en del krefter. Det er riktig hardt å polere og bunnmale en så stor båt. Når vi seiler på de store vannveiene i Sentral Europa og møter store sluser vi skal gjennom, krever det krefter til å håndtere tauverk, forteller han.

Klar for det store eventyret i 2020

Søren har nylig rundet 71 år, og føler seg fortsatt frisk og rask. Han har derfor besluttet å vente med å begynne sin pensjonisttilværelse. I 2020 skal han og kona Annett på det store seilaseventyret, hvor de planlegger å seile sørover med båten «Holiday» helt til Frankrike:

– Jeg har ingen utfordringer med min kropp, og er stadig like frisk. Jeg tar jo VitaePro hver dag, fremhever han.

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

MUSKLER: VitaePro Plus inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BRUSK: VitaePro Plus inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: VitaePro Plus inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

REDUSERER TRETTHET: VitaePro Plus inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro Plus inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.