hilde-gp-smiler_1322x562-min.jpg

Slik tar du vare på immunsystemet

Gjennom ulike livsstilsvalg kan du ha en betydelig innflytelse på ditt immunsystem. Med ingredienser med dokumentert effekt, er VitaePro er et godt valg for deg som ønsker å gi enda bedre støtte til ditt immunsystem.

Visste du dette om immunsystemet?

Vårt immunsystem har som oppgave å bekjempe smittestoffer og holde oss friske. Nå som vintersesongen står for tur, er det flere ting du kan gjøre for å gi kroppen din best mulig forutsetning til å holde seg frisk.

Et variert og balansert kosthold, en sunn livsstil og tilstrekkelig hvile er viktige faktorer for å opprettholde et fungerende immunsystem. Akkurat som kostholdet påvirker andre deler av kroppen, spiller det også en viktig rolle for immunsystemet da det er avhengig av tilstrekkelig næring for å fungere normalt.

Selv om et sunt og variert kosthold kan være med på å styrke immunforsvaret, kan det være enkelte perioder i livet hvor tilskudd av vitaminer og mineraler kan være nødvendig for å opprettholde et normalt fungerende immunsystem.

NYHET! Enda en ingrediens for ditt immunsystem

VitaePro inneholder flere ingredienser som bidrar til immunsystemets normale funksjon, blant annet mineralet selen, samt vitamin B12, C og D. Den nye sammensetningen av VitaePro inneholder nå også sink. Mange er kjent med sink for dens effekt på immunsystemet. Derfor er VitaePro et godt valg for deg som ønsker å gi litt ekstra støtte til immunsystemet.

Hilde GP valgte VitaePro for å ta vare på immunsystemet

Som tidligere langrennsløper vet Hilde GP mye om trening og kosthold. Hun har særlig forståelse for betydningen av å støtte immunsystemet, ettersom det utsettes for større påkjenninger under fysisk aktivitet.

- Som aktiv utøver var det viktig for meg å ta vare på immunsystemet. Derfor startet jeg med VitaePro i 2005. Etter å ha brukt det jevnt i tre måneder merket jeg virkelig effekten. Jeg har fortsatt mye energi og føler meg bra i hverdagen.

Hilde GP

5 gode grunner til å prøve VitaePro

  • Ingredienser for leddmusklerhjerte og energinivå
  • Nå også med sink for immunsystemet
  • 92 % merker effekt på muskler og ledd*
  • Hele 9 av 10 av kunder anbefaler VitaePro til andre*
  • Bestill enkelt på nett og få kosttilskuddene rett hjem i din postkasse. Ingen bindingstid. Nå kan du prøve første pakke med VitaePro til halv pris.

*Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Nyhet! Nå også med sink for immunsystemet. Vitamin B12, C og D, samt selen bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Prøv nye VitaePro i dag

Nå kan du prøve VitaePro til -50% på den første pakken.

  • Inneholder Boswellia serrata for komfortable ledd
  • Nå også med sink for immunsystemet
  • Ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner
  • Kun 179 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 358 kr + porto)
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.