Article_Top_Banner_NO_package_Side_View.jpg

Prøv et av Nordens mest brukte kosttilskudd i dag

VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd, og siden 2002 har kosttilskuddet hjulpet flere hundretusener med å leve et liv i bevegelse. Vi vil gjøre det enklere for deg å kunne teste produktet, derfor gir vi nye kunder 50 % rabatt på den første forsendelsen. Tilbudet er helt uten bindningstid.

Nå har vi spesialtilbud

I tillegg til halv pris på første pakke får du også vårt populære kollagentilskudd helt gratis. Du mottar en pakke med Collagen Duo som gave i din andre forsendelse. Akkurat nå sparer du hele 393 kr på dette tilbudet.

Collagen Duo

Collagen Duo er et kosttilskudd som inneholder kollagen type II, vitamin C og selen. I motsetning til mange andre kollagenprodukter på markedet inneholder Collagen Duo kun rent kollagen type II, og har produktmerket b-2Cool® som viser at kollagenet ikke har blitt prosessert.

Trygghet og kvalitet i alle ledd

 • Ingen bindings- eller oppsigelsestid

  Når du bestiller VitaePro er det helt uten forpliktelser. Du kan når som helst endre, hoppe over, eller si opp din automatiske forsendelse. Vår kundeservice kan hjelpe deg å skreddersy din leveranse slik at abonnementet er i henhold til dine preferanser. Hvis du ombestemmer deg, har du full 14-dagers returrett.

 • Levering direkte hjem til deg

  Bestillingen blir sendt direkte hjem til din postkasse, noe som gjør abonnementet enkelt og praktisk for deg. Vi selger hovedsakelig direkte til våre kunder, slik unngår vi fordyrende mellomledd.

 • Sertifisert av Trygg E-Handel

  VitaeLab er sertifisert av Trygg E-Handel. Det betyr at du kan føle deg trygg og sikker når du handler fra oss. Trygg E-Handels formål er å beskytte deg som forbruker og det er kun stabile og seriøse nettbutikker som godkjennes for å kunne benytte Trygg E-Handel-merket.

 • Sikker betalingsmåte

  Når du bestiller VitaePro trenger du ikke å betale for produktet på forhånd. Vi sender fakturaen med din leveranse og du kan betale trygt og sikkert etter at produktet ankommer. Vi har også mulighet for å sette opp avtalegiro om du ønsker enklere betalingshåndtering. Du kan lese mer om avtalegiro her.

 • Vår kundeservice er her for å hjelpe deg

  Du kan gjerne kontakte vår kundeservice, enten du har spørsmål om ingredienser, helseeffekter eller spørsmål knyttet til din bestilling. Du når kundeservice på telefon: 98 70 14 01 eller epost: kundeservice@vitaelab.no i hverdager mellom 08.30 og 16.30. Du kan også lese om ofte stilte spørsmål med svar her.

Bonusprogram for våre kunder

Som abonnementskunde i VitaeLab blir du automatisk med i vårt bonusprogram og får bonuspoeng for hver leveranse av kosttilskudd du får fra oss. Du får også bonuspoeng når du verver venner og familie. Bonuspoengene kan brukes på et utvalg av bonusprodukter. Her kan du lese mer om bonusprogrammet vårt.