Article_Top_Banner_Jan_Bergstrom_LeapingOnTheRocks-min.jpg

Opplever du utfordringer med dine knær og ledd? Jan fant løsningen

Jan Bergström, en glad og munter mann fra Göteborg, er en tidligere brannmann og håndballspiller. Da han ble pensjonist var det aldri et alternativ å bremse ned på tempoet, selv om hadde begynt å kjenne det litt i både knærne og leddene med årene.

Fart og spenning er noe som har preget Jan hele livet. Det at han nå er pensjonist er ikke noe han vil skal begrense det aktive livet han har hatt og vil fortsette med. Hans motto er: du er ikke eldre enn du føler deg.

Men for å holde tempoet oppe, også i en høy alder, har Jan innsett at det er viktig å fylle på med det kroppen trenger av viktige næringsstoffer.

Nøkkelen for å holde seg i aktivitet har alltid vært å leve sunt, med mye trening og god hjemmelaget mat. Derfor har det med kosttilskudd og vitaminer ikke vært noe han har tenkt så mye på tidligere - ikke før kroppen begynte å si ifra.

Til tross for sin helsebevisste livsstil merker Jan det i kroppen etter mye idrett og mange år med et fysisk krevende yrke. Til tider kunne han kjenne at både knær og ledd har måttet tåle mye gjennom livet.

– Det var ikke lenger en selvfølge at jeg våknet med en god følelse om morgenen og kjente at jeg kunne jeg gjøre hva jeg ville. Det kom mye an på dagsformen. Å kunne bevege meg fritt uten at kroppen sier i fra ble ikke lenger en selvfølge.

Jan følte rett og slett at den godt voksne kroppen hans trengte litt støtte på veien. Da han oppdaget VitaePro var han først litt skeptisk, men bestemte seg for å prøve det etter å ha vunnet seks ukers forbruk på en messe. Det har han aldri angret på.

Nå har Jan tatt VitaePro hver dag i flere år, og det vil han ikke slutte med. – Jeg glemte å ta VitaePro under en lengre ferietur, og en ting er sikkert, jeg kommer ikke til å gjøre det igjen. Jeg er overbevist om at VitaePro er en stor grunn til at jeg har det så bra som jeg har det i dag, sier han.

Å kunne gjøre som Jan og leve et aktivt liv trenger ikke være komplisert. Prøv VitaePro du også - et kosttilskudd fylt med ingredienser som er spesielt bra for muskler og ledd.

Akkurat nå kan du prøve VitaePro til halv pris – bestill i dag!

VitaePro - For et liv i bevegelse:

  • Vi feirer 20 år med helse i fokus med jubileumslotteri
  • Over 150 000 kunder i Norden
  • 88 % opplever effekt på muskler og ledd*
  • 8 av 10 føler seg mer aktive sammenlignet med før de begynte å spise VitaePro*
  • 9 av 10 brukerne er så fornøyde at de anbefaler andre å prøve*

Bli kunde og vinn

VitaePro feirer 20 år på markedet – bli kunde i dag og delta i vårt store kundelotteri. Vi lodder ut hele 130 premier, du kan vinne en av 10 el-sykler, 20 aktivitetsklokker og 100 tursekker.

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt fra 1 til 6. Positiv effekt = 3-6.

Benytt deg av spesialtilbudet i dag

VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser for muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.

  • Nå kan du prøve VitaePro til -50%: koster kun 164 kr (ordinær pris 328 kr). Du får også vårt populære kollagentilskudd i gave (spar over 400 kr på tilbudet).

  • Enkelt med helse på abonement: Det er ingen bindingstid og du mottar forsendelsen direkte i din postkasse.

  • Alle som er kunde i første kvartal er med i vårt store jubileumslotteri med 130 premier til en verdi av 420 000 kr!
VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

ENERGINIVÅ OG IMMUNSYSTEM

Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse, mens mineralet selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE

De essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).