Article_Top_Banner_Jan_Bergstrom_LeapingOnTheRocks-min.jpg

Jan fant løsningen for sine knær og ledd

Jan Bergström, en glad og munter mann fra Göteborg, er en tidligere brannmann og håndballspiller. Da han ble pensjonist var det aldri et alternativ å bremse ned på tempoet, selv om han hadde begynt å kjenne det litt i både knærne og leddene med årene.

Fart og spenning er noe som har preget Jan hele livet. Det at han nå er pensjonist er ikke noe han vil skal begrense det aktive livet han har hatt og vil fortsette med. Hans motto er: du er ikke eldre enn du føler deg.

Men for å holde tempoet oppe, også i en høy alder, har Jan innsett at det er viktig å fylle på med det kroppen trenger av viktige næringsstoffer.

Nøkkelen for å holde seg i aktivitet har alltid vært å leve sunt, med mye trening og god hjemmelaget mat. Derfor har det med kosttilskudd og vitaminer ikke vært noe han har tenkt så mye på tidligere - ikke før kroppen begynte å si ifra.

Til tross for sin helsebevisste livsstil merker Jan det i kroppen etter mye idrett og mange år med et fysisk krevende yrke. Til tider kunne han kjenne at både knær og ledd har måttet tåle mye gjennom livet.

– Det var ikke lenger en selvfølge at jeg våknet med en god følelse om morgenen og kjente at jeg kunne jeg gjøre hva jeg ville. Det kom mye an på dagsformen. Å kunne bevege meg fritt uten at kroppen sier i fra ble ikke lenger en selvfølge.

Jan følte rett og slett at den godt voksne kroppen hans trengte litt støtte på veien. Da han oppdaget VitaePro var han først litt skeptisk, men bestemte seg for å prøve det etter å ha vunnet seks ukers forbruk på en messe. Det har han aldri angret på.

Nå har Jan tatt VitaePro hver dag i flere år, og det vil han ikke slutte med. – Jeg glemte å ta VitaePro under en lengre ferietur, og en ting er sikkert, jeg kommer ikke til å gjøre det igjen. Jeg er overbevist om at VitaePro er en stor grunn til at jeg har det så bra som jeg har det i dag, sier han.

Å kunne gjøre som Jan og leve et aktivt liv trenger ikke være komplisert. Prøv VitaePro du også - et kosttilskudd fylt med ingredienser som er spesielt bra for muskler og ledd.

Akkurat nå kan du prøve VitaePro til halv pris – bestill i dag!

5 gode grunner til å velge VitaePro:

  • VitaePro inneholder Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable.
  • Anbefales på det sterkeste av brukere: hele 92 % av VitaePro-brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd etter at de startet med VitaePro*.
  • Inneholder ingredienser med dokumentert effekt: VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser for ledd, muskler, energinivå, hjerte og immunsystem.
  • Det er ingen bindingstid: Selvfølgelig er abonnementet helt uten bindings- eller oppsigelsestid. Enkelt, trygt og fleksibelt!
  • Nå kan du prøve VitaePro til -50% på den første pakken.

Ta vare på dine muskler og ledd - prøv VitaePro i dag!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt fra 1 til 6. Positiv effekt = 3-6.

Prøv VitaePro i dag

Nå kan du prøve VitaePro til -50% på den første pakken.

  • Inneholder Boswellia serrata for komfortable ledd
  • Ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner
  • Kun 179 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 407 kr inkl. porto)
  • muskelkrem for stive muskler i gave
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.