Article_Top_banner_CollagenDuo_with_breakfast-min.jpg

Collagen Duo - kosttilskudd med kollagen!

Kosttilskudd med udenaturert kollagen av type II, vitamin C og selen. Bestiller du VitaePro i dag får du med en pakke med Collagen Duo som gratis gave.

Hva er kollagen?

Kollagen er et viktig protein i kroppen. Ca 30% av kroppen består av kollagen. Det finnes 28 typer kollagen, og de vanligste er type I og II. Kollagen av type I er en viktig komponent i huden, og type II er hovedkomponenten i brusken. Struktur, styrke og strekkfasthet i brusken kommer fra kollagenfibre som er tvunnet sammen på en måte som ligner oppbygging av en stålvaier.

Collagen Duo inneholder uprosessert kollagen

I motsetning til mange andre kollagenprodukter på markedet inneholder Collagen Duo kun ren kollagen type II som er ikke blandet med andre typer kollagen. Vi bruker uprosessert kollagen og tar vare på de lange tvinnede kollagenfibre. Derfor har Collagen Duo produktmerket b-2Cool® på sjaktelen som viser at produktet inneholder rent kollagen type II som ikke er blitt prosessert (udenaturert).

Hvorfor velge Collagen Duo?

Collagen Duo er et kosttilskudd for deg som 
- Har kommet opp i alderen 
- Har hardt fysisk arbeid eller livsstil
- Driver med intens trening

 

Inneholder ingredienser med dokumentert effekt

Muskler

Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.