VP_VP_ALL_1920x455_1805_Man_Streching_Arm_Spring.jpg

Unngå unødvendige muskelplager

Har du mistet piffen og er øm i kroppen, eller har visse aktiviteter blitt mer utfordrende enn før? Det kan være lurt å unngå unødvendige muskelplager! VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på muskler og ledd.

Muskler og ledd trenger vedlikehold

Kroppen er i en kontinuerlig prosess der våre muskler bygges opp og brytes ned. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. Når kroppen blir eldre å slites ned kan det være at man opplever å få muskelplager, derfor er det ekstra viktig å ta vare på kroppen slik at man kan unngå unødvendige muskelplager.

Trening og aktivitet er bra for musklene dine, og kan være forebyggende for å unngå muskelplager. Når det kommer til leddene sørger bevegelse i leddene for at brusken fungerer optimalt. I tillegg er det viktig å sørge for å få i deg de byggesteinene som kroppen trenger.

VitaePro har effektive ingredienser for muskler og ledd

VitaePro er satt sammen av ingredienser med dokumentert effekt på både muskler og ledd. Nå inneholder VitaePro også Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable!

Unngå unødvendige muskelplager!

Hele 85 %* av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd etter at de begynte med VitaePro. Mens 8 av 10 har opplevd en positiv endring i sitt aktivitetsnivå etter at de startet med VitaePro. Prøv et kosttilskudd i kombinasjon med litt mer mosjon, og se hvilken forskjell små grep kan gjøre.

Inneholder også energivitaminet B12

Vitamin B12 bidrar også til immunsystemets normale funksjon. Og fremfor alt gir dette energivitaminet mer overskudd til dagen, ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse.

Vitaminet bidrar til:

  • Å redusere tretthet og utmattelse
  • Normal energiomsetning
  • Nervesystemets normale funksjon
  • Immunsystemets normale funksjon

 

VitaePro inneholder aktive ingredienser med dokumenter effekt på muskler og ledd – bestill NYE VitaePro i dag!

 * Basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.
** Basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen. Kilde: Nishida Y. et al.2017, Capelli et al.2013

Kjøp VitaePro for kun 159,-

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke + en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).