VP_VP_ALL_1920x455_1805_Man_Streching_Arm_Spring.jpg

Unngå unødvendige muskelplager

Har du mistet piffen og er øm i kroppen, eller har visse aktiviteter blitt mer utfordrende enn før? Det kan være lurt å unngå unødvendige muskelplager! VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på muskler og brusk - nå inneholder også kosttilskuddet energivitaminet B12.

Muskler og brusk trenger vedlikehold

Kroppen er i en kontinuerlig prosess der våre muskler bygges opp og brytes ned. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. Når kroppen blir eldre og slites ned kan det være at man opplever å få muskelplager, derfor er det ekstra viktig å ta vare på kroppen slik at man kan unngå unødvendige muskelplager.

Trening og aktivitet er bra for musklene dine, og kan være forebyggende for å unngå muskelplager. Når det kommer til leddene sørger bevegelse i leddene for at brusken fungerer optimalt. I tillegg er det viktig å sørge for å få i deg de byggesteinene som kroppen trenger.

VitaePro Plus har effektive ingredienser for muskler og brusk

VitaePro Plus er satt sammen av ingredienser med dokumentert effekt på både muskler og brusk. Brusken i leddene våre fungerer som kroppens støtdempere. Brusken slites hele tiden, derfor er det spesielt viktig å ta godt vare på den! 

Unngå unødvendige muskelplager!

Hele 85 %* av våre kunder har opplevd en positiv effekt på musklene sine etter at de begynte med VitaePro. Mens 8 av 10 har opplevd en positiv endring i sitt aktivitetsnivå etter at de startet med VitaePro. Prøv et kosttilskudd i kombinasjon med litt mer mosjon, og se hvilken forskjell små grep kan gjøre.

VitaePro Plus er fornyet med energivitaminet B12

Nå har VitaePro Plus også blitt beriket med energivitamin B12 – som gjør kosttilskuddet enda bedre. Energivitaminet B12 har flere dokumenterte effekter.

Vitaminet bidrar til:

  • Å redusere tretthet og utmattelse
  • Normal energiomsetning
  • Nervesystemets normale funksjon
  • Immunsystemets normale funksjon

NYHET – nå kvalitetssikret for idrettsutøvere!

Som et av de første kosttilskuddene på det norske markedet har VitaePro Plus nå blitt Informed-Sport sertifisert. Dette betyr at produktet er kvalitetssikret for idrettsutøvere. Informed-Sport programmet er et stort og uavhengig kontrollsystem som fortløpende analyserer produkter innen sportsernæring. Gjennom Informed-Sport programmets kontrollsystem blir alle produkter sjekket for forbudte stoffer innen idrett og så godkjent, før produktet kan selges.

VitaePro inneholder aktive ingredienser med dokumenter effekt på muskler og brusk – bestill NYE VitaePro Plus i dag!

 

* Kundeundersøkelse 2017. N = 977 aktive kunder.

** Basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen. Kilde: Nishida Y. et al.2017, Capelli et al.2013

Kjøp VitaePro for 50 % kun 174,- første 2 mnd.

Som ny kunde du kan bestille maks 2 abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BRUSK: VitaePro inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.