VP_VP_ALL_1920x455_1805_Per_Arne_Ellefsen_bike_summer.jpg

Stiv og støl i kroppen?

VitaePro har hjulpet flere titusener nordmenn med å leve et mer aktivt liv. Nå har VitaePro blitt fornyet og er enda mer effektiv for leddene. Stiv og støl i hverdagen - kanskje du skal prøve VitaePro?

Stiv og støl?
Ubehag i muskler og ledd er vanlig blant voksne. Dette kan komplisere hverdagslivet og begrense deg fra å opprettholde en aktiv hverdag. Det kan fort bli mindre fritids- og utendørsaktiviteter, dersom du føler deg stiv og støl.

VitaePro er FORNYET - nå mer effektiv for dine ledd!

Nå inneholder VitaePro også Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. VitaePro inneholder fortsatt de samme naturlige, sterke antioksidantene som beskytter kroppens celler, energivitaminet B12 som reduserer tretthet, vitamin D som er godt for muskler, samt essensielle omega 3-fettsyrer.

VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd for muskler og ledd. Visste du at hele 85 % av VitaePro-brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd etter at de startet med VitaePro*?

Studier har vist at Boswellia serrata har effekt på leddene

Sengupta et al. viste i 2008 at Boswellia serrata-ekstraktet har effekt på ledd ved doser på kun 100 mg. 75 personer var med på en dobbelblindet placebo-kontrollert studie som gikk over 90 dager. 25 personer fikk 100 mg Boswellia serrata om dagen, og 25 personer fikk 250 mg daglig. Siste gruppen fikk placebo. Etter 90 dager hadde begge Boswellia serrata-gruppene betydelig forbedring på leddfunksjonen. Et Cochran review** i 2014 fant Boswellia Serrata som en av urtene av 33 undersøkte planter med best effekt på ledd. 

** Cochran reviews er en systematisk gjennomgang av forskning innen human helse og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard innen forskning på helseomsorg.

Boswellia serrata har blitt brukt i tusenvis av år for å ta vare på leddene. Planteekstraktet har en behagelig virkning på ledd og bidrar til å holde leddene komfortable. Stive og ømme ledd kan gjøre hverdagen tyngre – derfor er det viktig å ta godt vare på dem.

Ingredienser for flere viktige funksjoner i kroppen

Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt, men ifølge Helsedirektoratet har store deler av befolkningen for lave nivåer av vitaminet i blodet. De fleste vet at det er ekstra viktig å få i seg nok av vitaminet i vinterhalvåret, men det mange ikke tenker på er at tilskudd av vitamin D fortsatt er viktig på sommeren! Grunnen til at vitamin D også er viktig på sommeren er at solfaktoren vi bruker blokkerer UV-strålene, slik at de ikke kan trenge inn i huden og danne vitamin D. Det viktige vitaminet bidrar til en normal muskelfunksjon, og er derfor avgjørende for velfungerende muskler gjennom hele livet.

Energivitaminet B12 bidrar i likhet med vitamin C til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar vitamin B12, C og D, samt selen til immunsystemets normale funksjon. Selen, vitamin C og E virker i kroppen som antioksidanter og bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress.

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den dokumenterte effekten på hjertets normale funksjon er ved inntak av 250 mg DHA og EPA, som tilsvarer mengden i 2 VitaePro-kapsler per døgn.

Nå kan du prøve VitaePro til spesialtilbud: kun 159,- for første pakke. Prøver du nå får du også Collagen Forte i velkomstgave – helt gratis!

Stiv og støl? Prøv VitaePro for kun 159 kr i dag + velkomstgave!

* Resultatene er basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 aktive kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.

Kjøp VitaePro for kun 159,-

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke + en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).