VP_VP_ALL_1920x455_1805_Man_Runnng_Headphones_Winter_Grey.jpg

Slik fungerer et av Nordens mest brukte kosttilskudd

Riktig kosttilskudd kan hjelpe deg å opprettholde kroppens funksjoner.

Både unge og eldre mennesker i dag lever et aktivt liv med jobb, trening, hobbyer, venner og familie. For å kunne holde tritt med alt dette, trenger man en sunn og frisk kropp. Spesielt når man kommer opp i årene.

VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd og hjelper tusenvis av mennesker som lever et aktivt liv til å opprettholde kroppens funksjoner.

Muskelfunksjon for et aktivt liv

Det er viktig at musklene fungerer normalt slik at man kan være aktiv hele livet. VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Mengden vitamin D i VitaePro er tilpasset de siste nordiske anbefalingene for daglig inntak.

I tillegg inneholder VitaePro vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin C kan ikke dannes i kroppen, så vi er derfor avhengige av å få det gjennom mat eller kosttilskudd.

Godt for leddene

Nå inneholder VitaePro også Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable.

Sengupta et al. viste i 2008 at Boswellia serrata ekstraktet har effekt på ledd ved doser på kun 100 mg. 75 personer var med på en dobbelt-blindet placebo kontrollert studie som gikk over 90 dager. 25 stykker fikk 100 mg Boswellia serrata om dagen og 25 stykker fikk 250 mg daglig. Siste gruppen fikk placebo. Etter 90 dager hadde begge Boswellia serrata gruppene betydelig forbedring på leddfunksjon. Et Cochran review** i 2014 fant Boswellia Serrata som en av urtene av 33 undersøkte planter med best effekt på ledd. 

** Cochran reviews er en systematisk gjennomgang av forskning innen human helse og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard innen forskning på helseomsorg. 

Omega 3 + hjertet = sant

En av kroppens viktigste muskler er hjertet. Et sunt hjerte kan best ivaretas ved forebyggende tiltak som trening og et godt kosthold. Ved å få i deg omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar du til å opprettholde en normal hjertefunksjon*. VitaePro inneholder omega 3 fra calamari, en liten blekksprut som er rik på den essensielle fettsyren DHA. Omega-3 kilden i VitaePro er miljøvennlig, noe som sikrer trygge og bærekraftige fiskemetoder som beskytter økosystemet.

Invester i din helse - prøv VitaePro for dine muskler og ledd!

* Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).