VL_VPP_EPI_Hero_Louise_1920x455_1218.jpg

Louise Karlsson: Jeg er veldig fornøyd med VitaePro

Den tidligere elitesvømmeren Louise Karlsson lever fortsatt et aktivt liv og kjenner godt til hvor viktig det er å spise riktig og holde seg i form.

Louise Karlsson ble verdensmester i svømming (200 meter medley) på hjemmebane i Göteborg 1997 og satte verdensrekord på 100 meter medley samme år. Hun deltok også i to olympiske sommerleker, Barcelona 1992 og Atlanta 1996. Louise trener fortsatt mye og har til og med begynt å konkurrere litt igjen.

Viktig med en bra kost
Louise har en travel hverdag og forsøker som så mange andre å få tid og ork til å strekke til. Hun arbeider som kokk, er ekspertkommentator på TV og kanskje viktigst av alt er hun mamma til William.

- Jeg kompletterer min kost med VitaePro og det er jeg veldig fornøyd med.

Ikke bare gjennom idretten men også gjennom livet har Louise lært seg viktigheten av en bra kost og hun har derfor alltid vært nøye med hva hun spiser. Som et komplement til sin kost bruker hun kosttilskuddet VitaePro.

Det er viktig for Louise at hun kan henge med i sønnen sitt tempo.

– Å være aktiv, spise sunt og være i form har alltid vært viktig for meg. Da kan jeg tilbringe verdifull tid med min sønn og henge med i han sitt tempo, sier Louise.

VitaePro inneholder ingredienser som er godt for kroppen

VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse. VitaePro inneholder ingredienser som er bra for flere funksjoner i kroppen. I tillegg til antioksidantene selen, vitamin C og E og astaxanthin, inneholder VitaePro også vitamin B12 og D, samt Boswellia serrata, omega 3-fettsyrer, zeaxanthin og lutein.

Prøv VitaePro til introduksjons pris i dag – ta vare på kroppen!

 

Kjøp VitaePro for kun 159,-

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke + en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).