VP_VP_ALL_1920x455_1805_Unni_Berglund_Forest_Summer.jpg

Alle gode ting er 3 – også for god helse

Unni Berglund Evensen er en aktiv familiemor som vet at sunn mat og regelmessig mosjon er viktig for en god helse. Men alle gode ting er som vi vet tre.

Alle gode ting er som vi vet tre, og en daglig VitaePro er Unnis tilskudd til sunn mat og mosjon.

I jobben som barne- og ungdomsmedarbeider føler Unni at hun holder seg ung, og for å følge barna i deres lek, liker Unni å være i god fysisk form. For det er morsomt å være med på leken.

"Med alderen begynte det å knirke både her og der. Med VitaePro har jeg bevegeligheten og overskuddet i hverdagen," Unni.

 – Jeg tenker jo at det bare er sunt for meg å være med og vi har det veldig gøy, ler Unni. Ved siden av jobb driver Unni et småbruk sammen med mannen Widar, og her liker Unni spesielt det å jobbe i den store hagen.

– Folk som kommer til oss sier at vi har en park. Det er mye arbeid og ofte tunge løft, men for meg blir det å grave i hagen nesten som terapi.

Om paret ikke nyter noen fridager utenlands, er de hjemme og koser seg på gården med venner.

– Jeg kan ikke tenke meg noe hyggeligere enn god mat, gode venner, bra musikk og dans, smiler Unni. For å opprettholde en aktiv og sosial livsstil er det viktig for Unni å ta vare på seg selv. 

Kosttilskudd sørger for balansen

Unni går mye i skog og mark, sykler og trener på treningssenteret. Og selv om Unni har et sunt kosthold, synes hun det kan være vanskelig å få i seg alle de viktige næringsstoffene kroppen trenger til enhver tid.

– Det er derfor jeg tar VitaePro hver dag, og jeg kjenner at det holder meg sunn og aktiv!

Det er mange som opplever det samme som Unni, og da kan et kosttilskudd fungere som et godt supplement til maten, spesielt om du føler at du ikke får i deg den anbefalte mengden av essensielle næringsstoffer. Landsomfattende kostholdsundersøkelser, slik som NorKost 3, viser nemlig at mer enn halvparten av nordmenn ikke klarer å spise den anbefalte mengden fisk. Dessuten spiser mer enn åtte av ti nordmenn mindre frukt og grønt enn det som er anbefalt av myndighetene.

En venninne tipset om VitaePro
Det var en venninne som anbefalte VitaePro til Unni.

− Jeg hadde sett reklame for VitaePro på TV mange ganger, men det er noe annet når en du kjenner forteller om sine positive erfaringer. I dag er jeg glad for at jeg hørte på venninna mi, sier Unni bestemt. 

 * Basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).