1. 85 % merker effekt på musklene sine!

  VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 85% av våre brukere opplever en positiv effekt på musklene sine*.

  Les mer
 2. Astaxanthin har rå kraft fra naturen!

  En av nøkkelingrediensene i VitaePro er astaxanthin - denne antioksidanten er en av de kraftigste i naturen. Denne antioksidanten hele 6.100 ganger sterkere* enn vitamin C!

  Les mer
 3. Kosttilskudd og trening

  Det skjer mye i kroppen når du trener. Les mer om hvorfor kosttilskudd kan være bra i kombinasjon med trening.

  Les mer
 4. Visste du at kroppen din har støtdempere?

  Du vet kanskje at mange joggesko har innebygde støtdempere. Dette har også kroppen vår, i form av brusken i leddene våre. Brusken er i bruk hele tiden og må tas godt vare på.

  Les mer
 5. Klar for en aktiv vår?

  Nå er våren endelig her - en fin anledning til å mosjonere ute i skog og mark! Visste du at hele 76%* av våre kunder har opplevd en positiv endring i aktivitetsnivået sitt etter at de begynte med VitaePro?

  Les mer
 6. Hvorfor trenger vi antioksidanter?

  Visste du at det foregår en slags maktkamp inni deg? Hver av kroppens celler angripes 10 000 ganger - hver dag! Og angriperne, de heter frie radikaler. Antioksidanter beskytter cellene mot disse angrepene.

  Les mer
 7. Slik tar du vare på musklene dine

  Du bruker muskler når du står, går, sitter eller danser - ja faktisk, i alt du gjør. Visste du at riktig næring også kan påvirke musklene på en positiv måte?

  Les mer
 8. Hvilket underlag er hardest å løpe på?

  Noe av det beste med løping er at du kan løpe hvor som helst og på nesten all slags underlag. Alt du trenger er gode sko og treningstøy. Men noen underlag er mer skånsomme å løpe på enn andre.

  Les mer
 9. Trygghet og kvalitet i alle ledd

  Du kan kjenne deg trygg når du handler hos oss. Abonnement uten bindingstid- eller oppsigelsestid, sertifisert av Trygg e-handel, betaling med faktura og levering direkte hjem er noen av fordelene du får når du handler hos oss.

  Les mer
 10. Visste du at vitamin C er gull verdt etter intens trening?

  Vitamin C er en antioksidant som er viktig for immunsystemet. I perioder hvor immunsystemet jobber hardt øker behovet for antioksidanter.

  Les mer
 11. Alle gode ting er 3 – også for god helse

  Unni Berglund Evensen er en aktiv familiemor som vet at sunn mat og regelmessig mosjon er viktig for en god helse. Men alle gode ting er som vi vet tre.

  Les mer
 12. Slik gjør du trening til en del av hverdagen

  Forskning viser at det ikke er nødvendig å trene hardt for å få bedre helse: 30 minutter aktivitet er alt du trenger for å oppnå helsegevinster! Her er 10 tips for deg som ønsker å gjøre mosjon til en naturlig del av hverdagen.

  Les mer
 13. Hemmeligheten bak VitaePro

  VitaePro er et av de mest brukte kosttilskuddene i Norden. Les hvorfor kosttilskuddet har blitt så populært!

  Les mer
 14. VitaePro passer meg og livet mitt!

  – Som personlig trener er jeg spesielt opptatt av å ivareta musklene mine, og brusk er viktig for leddene!

  Les mer
 15. VitaeLab – spesialister på kosttilskudd

  VitaeLab legger stor vekt på å jobbe innenfor de rammene myndighetene til en hver tid har satt for produksjon, salg og markedsføring av kosttilskudd.

  Les mer
 16. Vi spiser mindre fisk og for lite vitamin D!

  Vi spiser stadig sunnere, men får fortsatt i oss altfor mye salt og for lite fisk, viser Helsedirektoratets ferske rapport om utviklingen i det norske kostholdet.

  Les mer
 17. Velg mat med riktig type fett

  Alle ønsker å leve et godt liv, ha et sunt kosthold og gode vaner. Mange tror at alt fett er usunt og velger bort fettholdige produkter.

  Les mer
 18. Unngå unødvendige muskelplager

  Kjenner du ubehag og ømhet i musklene, eller har visse aktiviteter blitt mer utfordrende enn før? Visste du at hele 85 % av VitaePro-brukere opplever en effekt på musklene sine*.

  Les mer