1. Nyhet! VitaePro blir VitaePro Plus

  16 år etter at VitaePro først kom ut på markedet er det duket for en ny milepel i VitaeLab sin historie. Den nye VitaePro Plus ble lansert i sommeren 2018.

  Les mer
 2. Vitamin B12 - alt du trenger å vite om energivitaminet

  Vitamin B12 er et allsidig vitamin, som er viktig for flere funksjoner i kroppen. VitaePro Plus har blitt reformulert - nå også med energivitaminet B12.

  Les mer
 3. "Det er viktig at kroppen henger med" - Åge Hareide

  Åge Hareide er tidligere aktiv fotballspiller, og arbeider fortsatt på høyeste nivå i fotballens verden. Han ønsker å gjøre alt han gjør 100 % og få maks ut av hver dag og alle han jobber med.

  Les mer
 4. 85 % merker effekt på musklene sine!

  VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 85 % av våre brukere opplever en positiv effekt på musklene sine*.

  Les mer
 5. Derfor har Blossom valgt VitaePro

  Sveriges folkekjære Blossom Tainton har valgt å bli ambassadør for VitaePro, et valg hun tok da det passer inn i hennes helsebevisste livsstil.

  Les mer
 6. Astaxanthin har rå kraft fra naturen!

  En av nøkkelingrediensene i VitaePro Plus er astaxanthin - denne antioksidanten er en av de kraftigste i naturen. Denne antioksidanten hele 6.100 ganger sterkere* enn vitamin C!

  Les mer
 7. Kosttilskudd og trening

  Det skjer mye i kroppen når du trener. Les mer om hvorfor kosttilskudd kan være bra i kombinasjon med trening.

  Les mer
 8. Kosttilskudd og trening

  Det skjer mye i kroppen når du trener. Les mer om hvorfor kosttilskudd kan være bra i kombinasjon med trening.

  Les mer
 9. Hilde GP tar VitaePro hver dag!

  Som tidligere langrennsløper vet Hilde Gjermundshaug Pedersen mye om trening og kosthold. Hun har valgt VitaePro som sitt faste kosttilskudd.

  Les mer
 10. Visste du at kroppen din har støtdempere?

  Du vet kanskje at mange joggesko har innebygde støtdempere. Dette har også kroppen vår, i form av brusken i leddene våre. Brusken er i bruk hele tiden og må tas godt vare på.

  Les mer
 11. Hvorfor trenger vi antioksidanter?

  Visste du at det foregår en slags maktkamp inni deg? Hver av kroppens celler angripes 10 000 ganger - hver dag! Og angriperne, de heter frie radikaler. Antioksidanter beskytter cellene mot disse angrepene.

  Les mer
 12. Slik tar du vare på musklene dine

  Du bruker muskler når du står, går, sitter eller danser - ja faktisk, i alt du gjør. Visste du at riktig næring også kan påvirke musklene på en positiv måte?

  Les mer
 13. Hvilket underlag er hardest å løpe på?

  Noe av det beste med løping er at du kan løpe hvor som helst og på nesten all slags underlag. Alt du trenger er gode sko og treningstøy. Men noen underlag er mer skånsomme å løpe på enn andre.

  Les mer
 14. Trygghet og kvalitet i alle ledd

  Du kan kjenne deg trygg når du handler hos oss. Abonnement uten bindingstid- eller oppsigelsestid, sertifisert av Trygg e-handel, betaling med faktura og levering direkte hjem er noen av fordelene du får når du handler hos oss.

  Les mer
 15. Visste du at vitamin C er gull verdt etter intens trening?

  Vitamin C er en antioksidant som er viktig for immunsystemet. I perioder hvor immunsystemet jobber hardt øker behovet for antioksidanter.

  Les mer
 16. Alle gode ting er 3 – også for god helse

  Unni Berglund Evensen er en aktiv familiemor som vet at sunn mat og regelmessig mosjon er viktig for en god helse. Men alle gode ting er som vi vet tre.

  Les mer