1. Nyhet! VitaePro blir VitaePro Plus

  16 år etter at VitaePro først kom ut på markedet er det duket for en ny milepel i VitaeLab sin historie. Den nye VitaePro Plus ble lansert i sommeren 2018.

  Les mer
 2. Vitamin B12 - alt du trenger å vite om energivitaminet

  Vitamin B12 er et allsidig vitamin, som er viktig for flere funksjoner i kroppen. VitaePro Plus har blitt reformulert - nå også med energivitaminet B12.

  Les mer
 3. "Det er viktig at kroppen henger med" - Åge Hareide

  Åge Hareide er tidligere aktiv fotballspiller, og arbeider fortsatt på høyeste nivå i fotballens verden. Han ønsker å gjøre alt han gjør 100 % og få maks ut av hver dag og alle han jobber med.

  Les mer
 4. VitaePro Plus med Informed-Sport sertifisering!

  VitaePro Plus har nå som et av de første kosttilskuddene på det norske markedet blitt Informed-Sport sertifisert. Dette betyr at produktet er kvalitetssikret for idrettsutøvere.

  Les mer
 5. 85 % merker effekt på musklene sine!

  VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 85 % av våre brukere opplever en positiv effekt på musklene sine*.

  Les mer
 6. Skiskytteren Hanna Öberg er ny ambassadør for VitaePro Plus

  Den populære skiskytteren, Hanna Öberg, har inngått et samarbeid med VitaePro Plus.

  Les mer
 7. Derfor har Blossom valgt VitaePro

  Sveriges folkekjære Blossom Tainton har valgt å bli ambassadør for VitaePro, et valg hun tok da det passer inn i hennes helsebevisste livsstil.

  Les mer
 8. Astaxanthin har rå kraft fra naturen!

  En av nøkkelingrediensene i VitaePro Plus er astaxanthin - denne antioksidanten er en av de kraftigste i naturen. Denne antioksidanten hele 6.100 ganger sterkere* enn vitamin C!

  Les mer
 9. Kosttilskudd og trening

  Det skjer mye i kroppen når du trener. Les mer om hvorfor kosttilskudd kan være bra i kombinasjon med trening.

  Les mer
 10. Hilde GP tar VitaePro hver dag!

  Som tidligere langrennsløper vet Hilde Gjermundshaug Pedersen mye om trening og kosthold. Hun har valgt VitaePro som sitt faste kosttilskudd.

  Les mer
 11. Visste du at kroppen din har støtdempere?

  Du vet kanskje at mange joggesko har innebygde støtdempere. Dette har også kroppen vår, i form av brusken i leddene våre. Brusken er i bruk hele tiden og må tas godt vare på.

  Les mer
 12. Hvorfor trenger vi antioksidanter?

  Visste du at det foregår en slags maktkamp inni deg? Hver av kroppens celler angripes 10 000 ganger - hver dag! Og angriperne, de heter frie radikaler. Antioksidanter beskytter cellene mot disse angrepene.

  Les mer
 13. Slik tar du vare på musklene dine

  Du bruker muskler når du står, går, sitter eller danser - ja faktisk, i alt du gjør. Visste du at riktig næring også kan påvirke musklene på en positiv måte?

  Les mer
 14. Hvilket underlag er hardest å løpe på?

  Noe av det beste med løping er at du kan løpe hvor som helst og på nesten all slags underlag. Alt du trenger er gode sko og treningstøy. Men noen underlag er mer skånsomme å løpe på enn andre.

  Les mer
 15. Trygghet og kvalitet i alle ledd

  Du kan kjenne deg trygg når du handler hos oss. Abonnement uten bindingstid- eller oppsigelsestid, sertifisert av Trygg e-handel, betaling med faktura og levering direkte hjem er noen av fordelene du får når du handler hos oss.

  Les mer
 16. Visste du at vitamin C er gull verdt etter intens trening?

  Vitamin C er en antioksidant som er viktig for immunsystemet. I perioder hvor immunsystemet jobber hardt øker behovet for antioksidanter.

  Les mer