VitaePro - for et liv i bevegelse

Når vi beveger oss, føler vi oss levende. Derfor er VitaePro utviklet for et liv i bevegelse, med ingredienser som støtter muskler, ledd, hjerte og energinivå.

Effektive ingredienser

VitaePro har en unik sammensetning av effektive ingredienser for et liv i bevegelse. 

Muskler

Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
Vibeke er ute og isbader en klar vintermorgen

Dette er bra for musklene mine

Yoga er en stor lidenskap for Vibeke, og hun gjør yoga flere ganger i uken. «Etter at jeg begynte med VitaePro har jeg kunnet være mye mer aktiv siden det er godt for musklene mine.»

Vibeke Scobie

En løsning for muskler og ledd

VitaePro har vært et av de mest populære produktene for muskler og ledd i snart 20 år, og over 150.000 kunder i Norden bruker kosttilskuddet hver eneste dag.

Flere brukere velger VitaePro for å få hjelp med sine muskler og ledd. Hele 88 % av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd etter at de begynte med VitaePro*, mens 85 % har blitt mer aktive.

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt fra 1 til 6. Positiv effekt = 3-6.

Utviklet av norske ernæringseksperter

VitaePro er utviklet av norske ernæringseksperter for å supplere et vanlig kosthold med en rekke planteekstrakter, vitaminer, antioksidanter og omega 3-fettsyrer.

Ingrediensene i produktet er nøye utvalgt, rene, trygge og grundig testet. Vi legger stor vekt på ingrediensenes opprinnelse og bruker kun kvalitetsingredienser fra anerkjente leverandører.

Blant annet viser flere studier at Bosswellia serrata kan hjelpe til å holde leddene komfortable. Et Cochrane review i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt for ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata hadde best effekt.

 

Vi har mange fornøyde kunder som anbefaler VitaePro til andre